Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kurallarda soyle bisi yapabiliriz isterseniz. ben online oldugumda dogru cevap verilmişse yeni ss lerle topigi devam ettiriim. ha 1 hafta zaman zarfı icinde kac yarısma olur bilmem uygundur derseniz hani daha cok tahmin filan yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 3.göz feci sıkmışsın temmuz asdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet alcadras'ın söylediği gibi filmin başlığına baktım, aynı kızın resmi var aynı saç renginde. karakter adını arattım ve sahneye benzer bir olay yaşandığını gördüm. şansım yaver gitti yani. :P filmi seyretmediğimden emin değilim tabii ama acayip tesadüf olur değilse. evet dexter'ı sıktım, iki bölüm seyrettim sadece ama öyle piskopat sahne barındıracak dizi sayısı az. çıkarım yaptım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet. öyle iyi olur zegna. günde 1 film çok bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 olur şık olur bence, bunlarda ısınma turu olsun sayılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ya fede lostta adadan başka yer gözükmüyo ki, direk fail yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 keas oyle almodovar izlemeye felan olmuyor bu isler mirac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi heçi var bunun. orkidi var. belli mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ok ben online oldukca dogru cevaplar gelirse ekliyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bişey söliicem ödül olarak isteyene de nick değiştirme şansıda verecez deseniz sanki daha güzel olur gibi geliyor asfg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 odulu gectim de bak zegna gel yarin en kralindan yemek ismarlicam soz veriyorum nick degistir heeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ahah dexter'dan sonraki tahminim tuttu, çünkü sahneyi hatırlıyordum ama emin olamadım. :D sarah connor chronicles klasörünü açıp harıl harıl aradım sahneyi ama bulamadım, dedim oldu olacak ikinci tahmini de kullan. işte terminator hayranı! B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi dexterdi ya o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 6. bölümde olması gerekti o sahnenin,Dexter'in sezonlara yer açılsın diye daha sabah sildim hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sarah connor chronicles 4. bölüm - heavy metal'in başlangıcından sahne, (1:10 hatta) şimdi buldum. aslında resmi görünce ilk aklıma o geldi ama nedense dexter'ı sıktım. said: he took his eyes, james.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hmm 4 olabilir bayağı oluyor izleyeli,sahneyi hatırlıyorum ama bende,hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben bi bos zamanımda biraz hazırlık yapayım ss lerden direk bulmak zaman alıyor koyuyorum simdi film icin. gittikce zorlastırırım sanırım ama kime gore zor orasıda tartısılır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 koydum dizi ve film icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abaa çok zor bunlar bi 23ü bilebildim oda topiği yeni gördüm 15 kişi cevap vermiş zaten =( yarışma adını bulan olaraktan küçücük minicik bi title alsam bende? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yarışma tam garbegelik olmuş böyle düşünmüyordum, açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 türk dizilerden de olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Llama said: yarışma tam garbegelik olmuş böyle düşünmüyordum, açıkcası.. katılmak zorunda değilsin zaten, hani zorla katılın diyen yok. zaman ayırıp yapıyoruz bişiler beğenmeyen katılmaz. ha bu arada bi kaç fikir sormustum zaten yarışma hakkında, bir öneride bulunmayıp su yorumda bulunmak cok abes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 başladı mı yarışma ne oldu? okudum önceki sayfaları anlamadım :( edit: başlamış. hayırlı olsun o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Alcadras said: türk dizilerden de olacak mı? türk dizileri icin ayri bisi yapabiliriz belki bu yarısma bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 adult filmlerden ssler koy zegna bir de oyle yarisma yap HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar