Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizyon bölümünde yarışma.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kurallarda soyle bisi yapabiliriz isterseniz.

ben online oldugumda dogru cevap verilmişse yeni ss lerle topigi devam ettiriim.

ha 1 hafta zaman zarfı icinde kac yarısma olur bilmem

uygundur derseniz hani daha cok tahmin filan yaparım
Mesaj tarihi:
evet alcadras'ın söylediği gibi filmin başlığına baktım, aynı kızın resmi var aynı saç renginde. karakter adını arattım ve sahneye benzer bir olay yaşandığını gördüm. şansım yaver gitti yani. :P

filmi seyretmediğimden emin değilim tabii ama acayip tesadüf olur değilse.

evet dexter'ı sıktım, iki bölüm seyrettim sadece ama öyle piskopat sahne barındıracak dizi sayısı az. çıkarım yaptım. (:P)
Mesaj tarihi:
ahah dexter'dan sonraki tahminim tuttu, çünkü sahneyi hatırlıyordum ama emin olamadım. :D

sarah connor chronicles klasörünü açıp harıl harıl aradım sahneyi ama bulamadım, dedim oldu olacak ikinci tahmini de kullan. işte terminator hayranı! B)
Mesaj tarihi:
sarah connor chronicles 4. bölüm - heavy metal'in başlangıcından sahne, (1:10 hatta) şimdi buldum. aslında resmi görünce ilk aklıma o geldi ama nedense dexter'ı sıktım.
said:
he took his eyes, james..
Mesaj tarihi:
ben bi bos zamanımda biraz hazırlık yapayım ss lerden
direk bulmak zaman alıyor koyuyorum simdi film icin.

gittikce zorlastırırım sanırım ama kime gore zor orasıda tartısılır hehe
Mesaj tarihi:
abaa çok zor bunlar bi 23ü bilebildim oda topiği yeni gördüm 15 kişi cevap vermiş zaten =( yarışma adını bulan olaraktan küçücük minicik bi title alsam bende? =D
Mesaj tarihi:
Llama said:
yarışma tam garbegelik olmuş böyle düşünmüyordum,
açıkcası..

katılmak zorunda değilsin zaten, hani zorla katılın diyen yok. zaman ayırıp yapıyoruz bişiler beğenmeyen katılmaz.

ha bu arada bi kaç fikir sormustum zaten yarışma hakkında, bir öneride bulunmayıp su yorumda bulunmak cok abes
  • Yeni Oluştur...