Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerde kalmıştık?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım wow oynamaya devam etme kararı aldım, arenaya akacağım ve işte sorular:

1- dün oyunu yükleyeyim dedim ve ilginç bir durumla karşılaştım. orjinal oyunun cdler u.s, genişleme setinin e.u. yükleme yapamazsın dedi öyle bir kaldık girişte. ne yapabilir bu durumda.

2- lvl 70 char var birisi rogue diğeri priest. ikisin de itemlar epic shameful. bu item işlerini nasıl yapabiliriz kısa yoldan? arenada orta halli bir performans hedefleyen birisi için en kolay yoldan hangi itemlari almak, nerden almak gerekir başlangıç için? sanırım priest ağır basıyor.

3- mevcutta bir takımım olmadığı için, en rahat yer bulacak priest hangisidir? holy, shadow, disc.? rogue olsam daha rahat takım bulabilir miyim?

4- arada tabii pve takılmak gerekir yeni yerler görmek için. en son geçen sene ortalarında gruul görmüştüm. solo oyuna eklenen yerler nereler? sunwell falan bişeler konuşuluyor burda ama çok koptum oyundan, instance mı burası, ne?

süreniz 5 dk. istediğiniz 3 soruyu cevaplayın.
Mesaj tarihi:
arena yapıcaksan sabah aksam bg yapıcan, honor ile itemlarını toplıcan. arada bi karazhan ve heroiclere ugrar badge toplarsın, bi kac ihtiyacını da ordan saglarsın. onun dısında alacagın tum itemlar için honor sistemini kullanacaksın arena için. 28 haziran'a kadar biriktir hatta s2 cekersin işte üstüne 0 km.
Mesaj tarihi:
ben her wowu bıraktıktan sonra
" lan insan daha wowa baslar mı ya" diyorum.
yine öyle dicem bu saatten sonra wowa baslanır mı.

bekleyin yeni patchi falan bari.
o zaman baslayın.
2 hafta sonra bende baslamassam tabi :P
Mesaj tarihi:
1. Basitinden bir enGB (EU) WoW alman gerekir.

2. Gelecek hafta Arena Season 2 itemleri, Honor Points ile alınabilir hale geliyor. Oynama sürene göre, 1 - 3 hafta arasında 2 karakterini de full S2 giydirebilirsin. 7/24 BG farmlaman gerekecek ama, Arena'ya da hazırlık olur.

3. Resilience toplaman gerekir. ShadowPriest ve Combat Rogue dışında bence iş görür :p

4. Sunwell Isle geldi ama, fazla birşey bulamazsın orada, quest yaparsın sadece, gold toplarsın. PvE yapmak istiyorsan amacın tamamen farklı olmalı. Hem Arena kasıp, hem PvE yapmak istiyorum dersen işte orada biraz kasar :p
Mesaj tarihi:
yau pve dediğim işte iki instance görsek kafi ki ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa arenadan gelen itemlarla pve gayet rahat yapılmıyor muydu?

1. sorunun daha kolay bir cevabı olmalı ya. sırf oyun kuracağım diye oyun mu alayım. wow'un sitesinde deneme amacıyla indirebildiğimiz bir sürüm var, onu kendi keyimle aktif hale getirebilir miyim acaba?
Mesaj tarihi:
Arenadan s3 alırsan baya yeri rahat rahat yaparsında, arenadan onları almak baya uzun sürüyor.

Vanda yaşamıyorsan burdan bir pati sana DVD'ye yazı verir ya. Çok zor değil. 6GB'ı indirmek ölüm şimdi.
Mesaj tarihi:
toggie said:
arena itemları ile pve yapılmaz. karazhan, gruul falan pve'den sayar mısın bilmem de, high end bekleme hiç.


healerların itemları da güzel. vengelerle bt mh heallenir.
Mesaj tarihi:
yeni yetme değil, baya eski ama itemlar ezik hehe

1. sorun için birisinden cd edinmek dışında bir çözüm yok anlaşıldığı kadarıyla. ok edineyim madem .

ve göreceksiniz s2 itemlarla en kral bossları indireceğim. herkes başarılarımı konuşacak ^^
Mesaj tarihi:
eski alışkanlık işte. insanın pc karşısında oyunla geçirdiği saatlerin %80'ni starcraft olunca haliyle bireysel takılıyor.

bu bakımdan 40 kişi de olsa raid, boss öldüyse ben öldürdüm. arena takımı puan tablosunu alt üst ettiyse, ben ettim :P
Mesaj tarihi:
Class a göre değişir?
Misal
Benim alt şaman pvp+badge karışık itemleri ile 179 mp5(water shield)2100(wrath) da heali var 10.5k da manasi 18% civarı criti var bt/mh olur mis gibide (ki shoulder+gloves s1)

Swe???
Mesaj tarihi:
shieldsız 129 mp5 yeterli değil bence shaman için. shaman = mp5. gerci son zamanlarda bt/mh yapmak eskiye nazaran cook kolaylastıgı için pvp itemlarını karıstırabilirsiniz artık gearınıza.
Mesaj tarihi:
Suark said:
Hhehe
ilk onyxia kestiğimizde Çok az canı kalmışken olmustuk te ayakta 1 shaman kalıp shockla oldurmustu.

Direk adama mal olmustu sonra :p


Bende ankh+earthshockla ros fk sını almıştım, acayip manyak bişe herkez coşuo:D
Mesaj tarihi:
Suark said:
Hhehe
ilk onyxia kestiğimizde Çok az canı kalmışken olmustuk te ayakta 1 shaman kalıp shockla oldurmustu.



lul aynısı bize de olmuştu. Hatta çok iyi hatırlıyorum frost shocku adamın tam 666 dmg vurmustu :>
Mesaj tarihi:
toggie said:
shieldsız 129 mp5 yeterli değil bence shaman için. shaman = mp5. gerci son zamanlarda bt/mh yapmak eskiye nazaran cook kolaylastıgı için pvp itemlarını karıstırabilirsiniz artık gearınıza.

Canım heralde yeterli değil de illaki upgrade edecek itemlerini yani iki pvp itemi kasıp biraz badge vs "yük" olmaz girdiği guilde rahatça oynayabilir.
×
×
  • Yeni Oluştur...