Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerde kalmıştık?

huun

Öne çıkan mesajlar

Sanırım wow oynamaya devam etme kararı aldım, arenaya akacağım ve işte sorular:

1- dün oyunu yükleyeyim dedim ve ilginç bir durumla karşılaştım. orjinal oyunun cdler u.s, genişleme setinin e.u. yükleme yapamazsın dedi öyle bir kaldık girişte. ne yapabilir bu durumda.

2- lvl 70 char var birisi rogue diğeri priest. ikisin de itemlar epic shameful. bu item işlerini nasıl yapabiliriz kısa yoldan? arenada orta halli bir performans hedefleyen birisi için en kolay yoldan hangi itemlari almak, nerden almak gerekir başlangıç için? sanırım priest ağır basıyor.

3- mevcutta bir takımım olmadığı için, en rahat yer bulacak priest hangisidir? holy, shadow, disc.? rogue olsam daha rahat takım bulabilir miyim?

4- arada tabii pve takılmak gerekir yeni yerler görmek için. en son geçen sene ortalarında gruul görmüştüm. solo oyuna eklenen yerler nereler? sunwell falan bişeler konuşuluyor burda ama çok koptum oyundan, instance mı burası, ne?

süreniz 5 dk. istediğiniz 3 soruyu cevaplayın.
Sosyal ağlarda paylaş

arena yapıcaksan sabah aksam bg yapıcan, honor ile itemlarını toplıcan. arada bi karazhan ve heroiclere ugrar badge toplarsın, bi kac ihtiyacını da ordan saglarsın. onun dısında alacagın tum itemlar için honor sistemini kullanacaksın arena için. 28 haziran'a kadar biriktir hatta s2 cekersin işte üstüne 0 km.
Sosyal ağlarda paylaş

1. Basitinden bir enGB (EU) WoW alman gerekir.

2. Gelecek hafta Arena Season 2 itemleri, Honor Points ile alınabilir hale geliyor. Oynama sürene göre, 1 - 3 hafta arasında 2 karakterini de full S2 giydirebilirsin. 7/24 BG farmlaman gerekecek ama, Arena'ya da hazırlık olur.

3. Resilience toplaman gerekir. ShadowPriest ve Combat Rogue dışında bence iş görür :p

4. Sunwell Isle geldi ama, fazla birşey bulamazsın orada, quest yaparsın sadece, gold toplarsın. PvE yapmak istiyorsan amacın tamamen farklı olmalı. Hem Arena kasıp, hem PvE yapmak istiyorum dersen işte orada biraz kasar :p
Sosyal ağlarda paylaş

yau pve dediğim işte iki instance görsek kafi ki ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa arenadan gelen itemlarla pve gayet rahat yapılmıyor muydu?

1. sorunun daha kolay bir cevabı olmalı ya. sırf oyun kuracağım diye oyun mu alayım. wow'un sitesinde deneme amacıyla indirebildiğimiz bir sürüm var, onu kendi keyimle aktif hale getirebilir miyim acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
shieldsız 129 mp5 yeterli değil bence shaman için. shaman = mp5. gerci son zamanlarda bt/mh yapmak eskiye nazaran cook kolaylastıgı için pvp itemlarını karıstırabilirsiniz artık gearınıza.

Canım heralde yeterli değil de illaki upgrade edecek itemlerini yani iki pvp itemi kasıp biraz badge vs "yük" olmaz girdiği guilde rahatça oynayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...