Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 pringles ne zaman 170g oldu. durmadan bitiyor, ne ayak dedim bi inceledim 170g. 200 G DI ÖNCEDEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dotaya + gaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 pringlesa -30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 pringles sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 pringles çok para. sünger gibi bi cips gördüm koca paket 1 milyon biranın yanında güzel gidiyo tadı da yok mis gibi sdfgsdfhdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 patitso mu neydi :D odur o fsfsdafsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 harbiden he o tadı olmayan cipslr çok güzel. cips yememiş olmuyosun hem, tadı olmadığından 4-5 paket bile yenebiliyo üst üste. hafiften tuz tadı vardı sanırım bi de onlarda. çoksel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ferrero said: pringles ne zaman 170g oldu. durmadan bitiyor, ne ayak dedim bi inceledim 170g. 200 G DI ÖNCEDEN! abi yemeyin böle iğrenç şeyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 pringles ın tadi bi garip. ben şu soğanlı olanı seviom en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paprika ownz. Kırmızı biber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 paprika ve texas barbeque iyi. lan diğer cipsler daha yağlı geliyor bana niyeyse. yiyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Hep 170 gramdı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ferrero said: paprika ve texas barbeque iyi. lan diğer cipsler daha yağlı geliyor bana niyeyse. yiyemiyorum. o 1milyonluk sünger cipslerden ye. YAĞ YOK! TUZ YOK! PATATES DE YOK! SADECE HAVA VE GARİP Bİ MADDE! mütiş sdgsdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kırmızı defaultu iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Drall said: Ferrero said: paprika ve texas barbeque iyi. lan diğer cipsler daha yağlı geliyor bana niyeyse. yiyemiyorum. o 1milyonluk sünger cipslerden ye. YAĞ YOK! TUZ YOK! PATATES DE YOK! SADECE HAVA VE GARİP Bİ MADDE! mütiş sdgsdgsf abi hakkaten garip bi şey onlar güzel ama bi yandan tuz var çünkü tuz<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar