Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 biz şimdi dns ile youtube vs. çeşitli engellenen sitelere giriyoruz biz suç işlemiş mi sayılıyoruz? ttnet vs anlarsa bunları ne olur?
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dns server değiştirerek youtube'a giremiyorsun zaten. sorun yok =P hukukçular daha iyi bilir ama.. suç olmaması lazım. zira ceza bize verilmiyor, youtube'a veriliyor. kişinin bilgiye erişim hakkı kısıtlanamaz. zaten saçmalık da orda ya.. ceza güya kapatılan sitelere ama asıl cezayı çeken türk halkı oluyor.
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben dns ile girebildim de çok şaşırdım çünkü. 4.2.2.2 ve 4.2.2.1 ile edit : şimdi girememeye başladım ama girdim az önce! nasıl oldu bilmiyorum...
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 seni şuraya alıyoruz: http://forum.paticik.com/read.php?5,3329968 =)
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Hazır başlık varken bende serpiştiriyim, kirlilik olmasın. Bu DNS serverlarını değiştirdiğimizde proxy gibi bizim online trafiğimizi izleme olanakları var mı? Yada çakallık yapma? Bankacılık kullansam değişik DNSlerde problem yaşar mıyım?
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 çakallık derken? dns değiştirerek bankacılık işlemlerini rahatlıkla yapabilirsin.. bi srun olmaz.
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Çakallık derken şöyle mesela: Adamlar name server garanti.com.tr yi mesela kendi oluşturdukları fake bir ipye yönlendirip olaya girebilirler mi yoksa bu name server olayı tamamen farklı bir işlem mi?
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ekran klavyesi gibi bi olay var ya hani. tıklayarak yaziyosun. o varken bişey olcanı sanmıyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hiç alakası yok onla. keylogger mı bu? adam direk farklı site açtırtmaktan söz ediyor.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Kasıp site yapan sanal klavye yapmayı da becerir. Peki bu dnsler hacklenebilir mi? Adam türklerin kullandığı dnste gider garanti.com.tryi kendi haxor sitesine yönlendirir mesela?
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 dns server'dan fake bir siteye yönlendirebilirler ama adres çubuğunda ne görüyorsanız, oradasınızdır. garanti.com.tr ise garanti'nin sitesindesinizdir. yoksa garamti.com.tr falan olur. bir de dolaştığınız siteleri log'layabilirler. bunun eksisi-artısı ne olur. ayrı konu..
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 niye farklı ns'lere yönlendiremezler mi siteyi kendi dnsleri üzerinden? yapabilirler gibi geliyor bana.
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 haklısın pru. neden öyle yazmışım bilmiyorum.
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tabi ki yapılabilecek birşey bu ama böyle çok kullanılan dnslerde yapmazlar herhalde ya sonuçta dnste şöyle birşey yazıyo 123.43.12.43 www.garanti.com.tr gider onu 124.234.65.32 www.garanti.com.tr yaparsa sen de kendini garantide sanır 124.234.65.32'de takılırsın mis gibi. sitesinin aynısını yaparsa da hiç farketmezsin. ama yapmazlar sanki. yapacaklarını düşünüyorsanız da garantiye girmeden telekomun dnsine geçin sora geri dönersiniz :) veya gidin telekomun dnsinden garantinin ipsini öğrenin hosts dosyanıza yazın :P
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sanırım yanlışlıkla yüz yılın dolandırıcılık yöntemini bulduk. Şimdi bi dns bulup youtube bunda çalışıyor diye yaymamız lazım. Sonra bi kaç bankaya site hazırla, sonra gelsin paralar (tu)
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 :) Kendimi Engin Civan gibi hissettim birden! :P
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 axedice said: Sanırım yanlışlıkla yüz yılın dolandırıcılık yöntemini bulduk. Şimdi bi dns bulup youtube bunda çalışıyor diye yaymamız lazım. Sonra bi kaç bankaya site hazırla, sonra gelsin paralar (tu) sonra helikopterle özel tim insin evlerimize sdjfhs
Burax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 helikopterle özel tim insin kaç yazar merdivenden kaçarız balkondan atlarız o sorun değil harbiden havası yeter anlatılan sistemle 2 3 yıl önce msn şifresi çalıyorlardır çakallar
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aslında yapsak böyle bi sey, forumtr'ye topic falan acsak sonra, işte hız arttırıyor bu dns falan diye, 8-9 fake hesapla da "gercekten ise yarıyor dostum tebrikler +rep" falan yazsak yuttururuz rahat sdfjshk
Öne çıkan mesajlar