Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antidepresan ve Antibiyotik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:
Bone said:

ekleme: çok şart ise, günde 2 şişe biraya kadar izin var.

alkolün ne şartı olabilir ki?

"lan şerefsizim bu bi kasa birayı içmezsen aileni keserim!!!!" gibi bi'şey misal?

mesela benim gibi duzenli olarak ilac icmek zorundaysan böyle olabiliyosun eashgdfjshd
Mesaj tarihi:
"In general, alcohol should be avoided when taking antibiotics as it causes a variety of things to happen in the body, and some of them can impair the effectiveness of antibiotics; It also competes with liver enzymes, which break down the antibiotics. Additionally, certain antibiotics chemically react with alcohol, leading to serious body reactions (severe vomiting, nausea, etc.). These include (but not limited to): Metronidazole, Tinidazole, co-trimoxazole, cephamandole, ketoconazole. Such antibiotics are explicitly prohibited to be used with alcohol."
Mesaj tarihi:
Diğer bi anlamadıgım konu da bu kadar aktif olan ilaç isimlerini acık acık marifetmiş gibi yazmasanız merak ettiğimiz bir mesele için thread açtık dönen muhabbetlere bak. Bilmeyen adam sırf kafa olmak için bunları kullansa 1 ayda müptelası olur.Oldu olacak parasetamolden nasıl uyuşturucu yapılırın tarifini de verin tam olsun.
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
Ekmek said:
Kaynak götüm.
İçtim ordan biliyorum lale.
Sanki makale yazdık kaynak istiyo.

ben ardeth e dedim buğday kafalı

o zaman alıntı yap zambalak.
Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:
Oldu olacak parasetamolden nasıl uyuşturucu yapılırın tarifini de verin tam olsun.
50 YTL'lik parasetamol alinir.
Bir saat icinde eczaneye iade edilir.
Geri alinan parayla torbaci aranir.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Xaenin said:
Concerta o kadar şaşırtmıyor da, Ritalin ile çok içince Türkiye turu atabiliyorsunuz.
en icten dileklerimle allah belani versin bir sefer daha sdfdshfs

zehir taciri diyorlar yapma
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...