PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 huun said: Bone said: ekleme: çok şart ise, günde 2 şişe biraya kadar izin var. alkolün ne şartı olabilir ki? "lan şerefsizim bu bi kasa birayı içmezsen aileni keserim!!!!" gibi bi'şey misal? mesela benim gibi duzenli olarak ilac icmek zorundaysan böyle olabiliyosun eashgdfjshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 "In general, alcohol should be avoided when taking antibiotics as it causes a variety of things to happen in the body, and some of them can impair the effectiveness of antibiotics; It also competes with liver enzymes, which break down the antibiotics. Additionally, certain antibiotics chemically react with alcohol, leading to serious body reactions (severe vomiting, nausea, etc.). These include (but not limited to): Metronidazole, Tinidazole, co-trimoxazole, cephamandole, ketoconazole. Such antibiotics are explicitly prohibited to be used with alcohol." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Concertayla fena şaşırtıyor evet ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bari kaynak göster lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Kaynak götüm. İçtim ordan biliyorum lale. Sanki makale yazdık kaynak istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Önce bi üniversiteye gir, sonra yazarsın makale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Makaleyi ben yazcak olsam altına yazarım zaten :/ Bahsettiğim başka yerden alıntılamaktı 2 oldu bugün atlıyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Çok istekliyim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Diğer bi anlamadıgım konu da bu kadar aktif olan ilaç isimlerini acık acık marifetmiş gibi yazmasanız merak ettiğimiz bir mesele için thread açtık dönen muhabbetlere bak. Bilmeyen adam sırf kafa olmak için bunları kullansa 1 ayda müptelası olur.Oldu olacak parasetamolden nasıl uyuşturucu yapılırın tarifini de verin tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 İlaçlar kırmızı reçeteli genelde. Kafa olayım diye alamıyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ekmek said: Kaynak götüm. İçtim ordan biliyorum lale. Sanki makale yazdık kaynak istiyo. ben ardeth e dedim buğday kafalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Letsgetthesunshine said: Oldu olacak parasetamolden nasıl uyuşturucu yapılırın tarifini de verin tam olsun. evet bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sly-One said: Ekmek said: Kaynak götüm. İçtim ordan biliyorum lale. Sanki makale yazdık kaynak istiyo. ben ardeth e dedim buğday kafalı o zaman alıntı yap zambalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sly-One said: bari kaynak göster lamer al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 neyse yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: Letsgetthesunshine said: Oldu olacak parasetamolden nasıl uyuşturucu yapılırın tarifini de verin tam olsun. evet bekliyorum Farz-ı misal.. Ama sayılan ilaçları elde etmek cok da zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Concerta ativan xanax ritalin vs özel receteyle satılıyor pek kolay değil alması valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Xaenin said: Concerta o kadar şaşırtmıyor da, Ritalin ile çok içince Türkiye turu atabiliyorsunuz.en icten dileklerimle allah belani versin bir sefer daha sdfdshfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Letsgetthesunshine said: Oldu olacak parasetamolden nasıl uyuşturucu yapılırın tarifini de verin tam olsun.50 YTL'lik parasetamol alinir. Bir saat icinde eczaneye iade edilir. Geri alinan parayla torbaci aranir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 lütfinin yöntemi başarılı ama bazen eczacısına göre zarar etme şansınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Penthesilea said: Xaenin said: Concerta o kadar şaşırtmıyor da, Ritalin ile çok içince Türkiye turu atabiliyorsunuz.en icten dileklerimle allah belani versin bir sefer daha sdfdshfs zehir taciri diyorlar yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ekmek said: Concerta ativan xanax ritalin vs özel receteyle satılıyor pek kolay değil alması valla. saglik ocaginda 20 kaada veriyolar kankut rahat ol ayarlanir recete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Inan daha askere gitmedi, banlicak serefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 O da çok kuralcı ya.. askerde mazallah bunu subay mubay yaparlarsa dönüşte yandık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sly-One said: ben ardeth e dedim buğday kafalı bu nası bi laf ya hahaa hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar