Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter Strike Source çalışmıyor

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

hl bulursan ve steam'e girersen keyi hl, cs, tf, vs hl modları gelir hesabına.

hl2 bulursan, hl2, css ve hl2dm

orangebox alırsan hl2, episode'lar, tf2 ve portal (BUNDA CS veya CSS yok)

ayrıca orangebox ve episode'lardan başka bir şey bulacağını sanmıyorum dışarıda, cs/css için en güzeli birine para ver ve steam'den aldır kredi kartıyla sen alamıyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

SpiderS_Danger sisteminin ozelliklerini yazar misin?
Isletim sistemi (32bit/64bit? Vista/XP?)
Ekran karti (driver versiyonu ile birlikte)
Islemci tipi ve hizi, Ram bilgileri falan.

Ama genellikle Ekran karti suruculerini guncellemek ve DX9.0`in son versiyonunu Microsoft'un sitesinden cekmek problemi cozuyor.

Ayrica onerim Steam'den CS: Source'a sag tusla tikla ve Properties'e gir. Orda "Local files" bolumunde "Verify integrity of game cache..." ve ardindan "Defragment cache files" islemlerini uygula.

Eger dosyalarda bir problem varsa Steam duzeltir.

Ardindan verdigin sistem bilgilerine gore 2. asamaya bakariz.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:
hl bulursan ve steam'e girersen keyi hl, cs, tf, vs hl modları gelir hesabına.

hl2 bulursan, hl2, css ve hl2dm

orangebox alırsan hl2, episode'lar, tf2 ve portal (BUNDA CS veya CSS yok)

ayrıca orangebox ve episode'lardan başka bir şey bulacağını sanmıyorum dışarıda, cs/css için en güzeli birine para ver ve steam'den aldır kredi kartıyla sen alamıyorsan.

bende hl2 aldım yeni koduda girdim steame üye oldm ancak css cıkmadı paketten sdece hl2 hl2dm source ve sourcesdk gibi şeyler cıktı css yoktu sonra arkadasdan eski hl2 paketini alıp yukledim hl2 hl2dm ve css yüklendi steame giriş yaptım hl2 calısıyor ancak css ye tıklayınca steamin internet sayfası acılıp benden 19.99 $ parar isito
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
strangegoodby said:
olabilir cunku bendede o eski versiyonundan vardı onu sattm zamanında şimdi şans eseri hl2 bulunca kacırmıyım sansımı dedim aldım ama şans fln deilmiş bi işe yaramadı steam

sattın da peki eskiden steama üye olmus muydun o hl2yle o zaman geri alabilirsin sifreni filan ,benim de hl2 arkadasımda kalmıstı, umudu kesmistim sifremi fln da unutmustum sonra tf2 aldıgımda aynı maili verince kullanılıyor dedi ordan retrieve yaptım passwordu
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...