SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Laptopta çalışacağını hiç sanmıyordum zaten fakat bunu gördükten sonra heveslendim baya. Son 5 saattir falan bunun yüklenmesi ve update'iyle falan uğraştım. Açtığımda css'yi önce loading kısmı geliyor biraz sonra şu errorü veriyor: Yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sadece CS:S'de oluyorsa dosyalarda bir şey vardır ama diğer Source oyunlarında da aynısı oluyorsa Steam support'ta daha iyi yardımcı olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 başka hiçbir oyun yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 265 ram istemesi de garipmiş oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sistemde overclock varsa o hata çıkıyordu eskiden css oynarken bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yok oc falan ya pf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Bu arada half life 2 hiçbir sorun olmadan çalışıyor off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Steam - My Games te oyuna sağ tıklayıp Properties'e gir. Local files - Verify integrity of game cache ile oyun dosyalarının bozuk olmadığını görürsün. Hata varsa o dosyayı yeniden indirir zaten steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Peki hata yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu bellek read olamadı %99 hardware'dendir. steamde oyunun dosyaları eksik veya hatalı olsa bile oyun açılıyordu (zamanında bende). işlemci, ekran kartı, ram çok ısınıyor olabilir fakat hl2 çalışıyor demişsin, olmadı steam backup alıp format at pc'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ha bu arada hl2 dm de max 15 fps falan alabildim, CSS'de de böyle mi olur? Öyleyse hiç kasmayayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hl2dm'de oyleyse cssde max 9 10 görürsün =) her şeyi kısmayı dene yapmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kıstım herşeyi. Demekki artık css oynamak için yeni bi pc toplamanın zamanı gelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu arada half-life 2 nin cd-key'i steam'de çalısıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 evet o keyle steam account alıyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hangi oyunlar var peki cs,css ? yoksa sadece cs mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Arkadaşlar bilen varsa söylesin lütfen birazdan half-life almaya gidicem cs ve css oynamak için ne almam lzm ? Hotdog said: bu arada half-life 2 nin cd-key'i steam'de çalısıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hl bulursan ve steam'e girersen keyi hl, cs, tf, vs hl modları gelir hesabına. hl2 bulursan, hl2, css ve hl2dm orangebox alırsan hl2, episode'lar, tf2 ve portal (BUNDA CS veya CSS yok) ayrıca orangebox ve episode'lardan başka bir şey bulacağını sanmıyorum dışarıda, cs/css için en güzeli birine para ver ve steam'den aldır kredi kartıyla sen alamıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 SpiderS_Danger sisteminin ozelliklerini yazar misin? Isletim sistemi (32bit/64bit? Vista/XP?) Ekran karti (driver versiyonu ile birlikte) Islemci tipi ve hizi, Ram bilgileri falan. Ama genellikle Ekran karti suruculerini guncellemek ve DX9.0`in son versiyonunu Microsoft'un sitesinden cekmek problemi cozuyor. Ayrica onerim Steam'den CS: Source'a sag tusla tikla ve Properties'e gir. Orda "Local files" bolumunde "Verify integrity of game cache..." ve ardindan "Defragment cache files" islemlerini uygula. Eger dosyalarda bir problem varsa Steam duzeltir. Ardindan verdigin sistem bilgilerine gore 2. asamaya bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Şimdi yeni bir bilgisayar ve yeni bir sorunla karşı karşıyayım. Hl2 yi yükledim falan ardından acc name ve pass girmeden steam bir update yapıyor ya hani, o update çok yavaş ve 3. kez aynı update'i yapıyor, her seferinde %28'den mi ne başlayarak. Kaç kere daha yapacak bunu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Silphatos said: hl bulursan ve steam'e girersen keyi hl, cs, tf, vs hl modları gelir hesabına. hl2 bulursan, hl2, css ve hl2dm orangebox alırsan hl2, episode'lar, tf2 ve portal (BUNDA CS veya CSS yok) ayrıca orangebox ve episode'lardan başka bir şey bulacağını sanmıyorum dışarıda, cs/css için en güzeli birine para ver ve steam'den aldır kredi kartıyla sen alamıyorsan. bende hl2 aldım yeni koduda girdim steame üye oldm ancak css cıkmadı paketten sdece hl2 hl2dm source ve sourcesdk gibi şeyler cıktı css yoktu sonra arkadasdan eski hl2 paketini alıp yukledim hl2 hl2dm ve css yüklendi steame giriş yaptım hl2 calısıyor ancak css ye tıklayınca steamin internet sayfası acılıp benden 19.99 $ parar isito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 valla ben taa hl2 yeni çıktığında almıştım, hl2, hl2dm ve cs:s gelmişti accountuma, belki artık çıkarmışlardır css'yi paketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 olabilir cunku bendede o eski versiyonundan vardı onu sattm zamanında şimdi şans eseri hl2 bulunca kacırmıyım sansımı dedim aldım ama şans fln deilmiş bi işe yaramadı steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk111 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 strangegoodby said: olabilir cunku bendede o eski versiyonundan vardı onu sattm zamanında şimdi şans eseri hl2 bulunca kacırmıyım sansımı dedim aldım ama şans fln deilmiş bi işe yaramadı steam sattın da peki eskiden steama üye olmus muydun o hl2yle o zaman geri alabilirsin sifreni filan ,benim de hl2 arkadasımda kalmıstı, umudu kesmistim sifremi fln da unutmustum sonra tf2 aldıgımda aynı maili verince kullanılıyor dedi ordan retrieve yaptım passwordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 var mı oynayan ? ben yeni başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar