Brook Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yok yine kapandı çocuk oyuncağına çevirdiler. hergeçen gün daha kötüye gidiorus yaa yok böle bişi.
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ya nasil kapatirlar youtube u ne kadar salakca bir karar bu, isteyen girer istemeyen girmez, mahkemeyi mi gerdi?
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yahu vtunnel'dan niye link veriyosun? biliyoruz vtunnel'ını da ktunnel'ını da.
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 youtube ye girin diye veriyorum. nasıl olsa açılmayacak youtube
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Az önce girdim bi vidyoya link verdim. Şimdi giremiyorum. Şaka mı lan bu. Bak yine giriyorum. Ama çok yavaş açılıyo. Mahkeme kıllık olsun diye youtube u yavaşlatmış :S
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Peki size gercek bi bomba soyliyim mi? Youtube kapatilmis diyince, veya kapatilinca, Turkiye'nin butun youtube sitesini kapattigini dusunuyo insanlarin bir kismi.. Yani biz kapatinca Dunya'nin her yerinde o turkce ve ingilizce mesaj cikiyo saniyolar. uahauhauha saka gibi dimi? ama ciddiyim..
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nedanko said: Peki size gercek bi bomba soyliyim mi? Youtube kapatilmis diyince, veya kapatilinca, Turkiye'nin butun youtube sitesini kapattigini dusunuyo insanlarin bir kismi.. Yani biz kapatinca Dunya'nin her yerinde o turkce ve ingilizce mesaj cikiyo saniyolar. uahauhauha saka gibi dimi? ama ciddiyim.. bundan dolayı: Hagii said: Hagii said: www.youtube.com ben üniversite mezunu adamlar görüyorum youtube açılsa da girsek diyen yani bütün dünyada kapatıldığını sananlar var ve bu o kadar da gülünecek birşey değil.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oper said: 1. başlat-çalıştır. satıra ipconfig /flushdns yazılır eter denilir. sonra ne ie ya da firefox ne kullanılıyosa cache temizlenir. sonra tekrar denenir. youtube'a proxy'den upload edemedim http://sharedzilla.com/en/get?id=162391
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 döt ister youtube ı kapatmak kıcıkırık dandik tt mi kapatcak
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Bende sabah çalışıyordu şimdi yine uçmuş! Hemen bir karar daha mı çıktı?
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 BloodyBeast said: oper said: 1. başlat-çalıştır. satıra ipconfig /flushdns yazılır eter denilir. sonra ne ie ya da firefox ne kullanılıyosa cache temizlenir. sonra tekrar denenir. youtube'a proxy'den upload edemedim http://sharedzilla.com/en/get?id=162391 iyi de sen operanın cahce'i silmemişsin. onu da sil bi öyle dene bakalım.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ohoo bi daa video mu çekcem :D
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nedanko said: Peki size gercek bi bomba soyliyim mi? Youtube kapatilmis diyince, veya kapatilinca, Turkiye'nin butun youtube sitesini kapattigini dusunuyo insanlarin bir kismi.. Yani biz kapatinca Dunya'nin her yerinde o turkce ve ingilizce mesaj cikiyo saniyolar. uahauhauha saka gibi dimi? ama ciddiyim.. onlar güzel ülkemin limitli kullanıcıları :D
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sabah giriyodu youtube.com yazınca open dns den şimdi girmiyor öf
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 youtube a beyaz sayfa diye başlık açıçam ama yakında. ekranda kar yüzeyi dokusu görmektek bıktım.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bi açılamadı gitti allan belası
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 allahın belası olan youtube değil ki mahkemeler sdfsd
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet ya anlamadım. sanırm bi şekilde "kim daha çok kapattıracak youtube'u " şeklinde bi yarışa mı girdiler...
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Öglen ofisde acıyordu simdi evde acılmıyor tekrar.
Burax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 rapidshare happy hours gibi günün bazı saatlerinde açıyorlar youtube'u yetişirsen girion yoksa proxy forever
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bakanlık happy hour uygulamasına geçmiş :P
Öne çıkan mesajlar