Brook Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yok yine kapandı çocuk oyuncağına çevirdiler. hergeçen gün daha kötüye gidiorus yaa yok böle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ya nasil kapatirlar youtube u ne kadar salakca bir karar bu, isteyen girer istemeyen girmez, mahkemeyi mi gerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Hagii said: www.youtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yahu vtunnel'dan niye link veriyosun? biliyoruz vtunnel'ını da ktunnel'ını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 youtube ye girin diye veriyorum. nasıl olsa açılmayacak youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Az önce girdim bi vidyoya link verdim. Şimdi giremiyorum. Şaka mı lan bu. Bak yine giriyorum. Ama çok yavaş açılıyo. Mahkeme kıllık olsun diye youtube u yavaşlatmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Peki size gercek bi bomba soyliyim mi? Youtube kapatilmis diyince, veya kapatilinca, Turkiye'nin butun youtube sitesini kapattigini dusunuyo insanlarin bir kismi.. Yani biz kapatinca Dunya'nin her yerinde o turkce ve ingilizce mesaj cikiyo saniyolar. uahauhauha saka gibi dimi? ama ciddiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sdfgsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nedanko ciddi olamazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nedanko said: Peki size gercek bi bomba soyliyim mi? Youtube kapatilmis diyince, veya kapatilinca, Turkiye'nin butun youtube sitesini kapattigini dusunuyo insanlarin bir kismi.. Yani biz kapatinca Dunya'nin her yerinde o turkce ve ingilizce mesaj cikiyo saniyolar. uahauhauha saka gibi dimi? ama ciddiyim.. bundan dolayı: Hagii said: Hagii said: www.youtube.com ben üniversite mezunu adamlar görüyorum youtube açılsa da girsek diyen yani bütün dünyada kapatıldığını sananlar var ve bu o kadar da gülünecek birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ahah yok artık ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oper said: 1. başlat-çalıştır. satıra ipconfig /flushdns yazılır eter denilir. sonra ne ie ya da firefox ne kullanılıyosa cache temizlenir. sonra tekrar denenir. youtube'a proxy'den upload edemedim http://sharedzilla.com/en/get?id=162391 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 döt ister youtube ı kapatmak kıcıkırık dandik tt mi kapatcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Bende sabah çalışıyordu şimdi yine uçmuş! Hemen bir karar daha mı çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 BloodyBeast said: oper said: 1. başlat-çalıştır. satıra ipconfig /flushdns yazılır eter denilir. sonra ne ie ya da firefox ne kullanılıyosa cache temizlenir. sonra tekrar denenir. youtube'a proxy'den upload edemedim http://sharedzilla.com/en/get?id=162391 iyi de sen operanın cahce'i silmemişsin. onu da sil bi öyle dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ohoo bi daa video mu çekcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nedanko said: Peki size gercek bi bomba soyliyim mi? Youtube kapatilmis diyince, veya kapatilinca, Turkiye'nin butun youtube sitesini kapattigini dusunuyo insanlarin bir kismi.. Yani biz kapatinca Dunya'nin her yerinde o turkce ve ingilizce mesaj cikiyo saniyolar. uahauhauha saka gibi dimi? ama ciddiyim.. onlar güzel ülkemin limitli kullanıcıları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sabah giriyodu youtube.com yazınca open dns den şimdi girmiyor öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 youtube a beyaz sayfa diye başlık açıçam ama yakında. ekranda kar yüzeyi dokusu görmektek bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bi açılamadı gitti allan belası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 allahın belası olan youtube değil ki mahkemeler sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet ya anlamadım. sanırm bi şekilde "kim daha çok kapattıracak youtube'u " şeklinde bi yarışa mı girdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Öglen ofisde acıyordu simdi evde acılmıyor tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 rapidshare happy hours gibi günün bazı saatlerinde açıyorlar youtube'u yetişirsen girion yoksa proxy forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bakanlık happy hour uygulamasına geçmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar