SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Tekrar kapandı sanırım , işyerinden baktım girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bende iş yerinde kapalı halen , evde ztn yasak delerek giriyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yav bende hep açık sürekli 2 aylık yasakta bile açıktı hep hiç kapanmıyo nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya bazı videolar hiç açılmıo hep yüklüo gözküo ama ilerlemio niedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bende açıldı ama sanki böyle bi yavaş işliyo kasılmalar oluyo gibime geliyo.Umarım geçici bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yassah! Ama iki mahkeme kararı vardı, biri kalkmış sanırım, artık tek bi yasaktan dolayı giremiyoruz fark olarak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 youtube artık öpsen açılmaz açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Kablo net kullanıyorum, ebay gezerken youtube videolarının gözükmesi dikkatimi çekti =p açılmış site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya hala mahkeme kararıyla engellenmiştir yazıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 pendik tarafında bi bilgisayarda bakıyorum, youtube açık. kozyatağında, evde bakıyorum; youtube kapalı. MAHALLE BASKISI MI YAPIYONGUZ LAN AKLINIZCA!? eheh sinirlerim bozuk biraz bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hosts dosyasındaki değişiklikten sonra da bazı videolar açılmıyor diyenler için: açılan videolar cache.googlevideo.com'dan yükleniyor, youtube'un diğer serverları yasaklı olduğundan o videolar açılmıyor. dün bu serverlardan birinin ipsini ararken http://www.limonagaci.com/haber/85-youtube-yasagini-programsiz-cozmek.html sayfasına denk geldim. hosts dosyasına burdaki listeyi de eklerseniz tüm videolar açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o nasıl liste oyle yaa oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hakkaten ohannes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahahha word'de 106 sayfa tutuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hosts a youtube ipsini ekleyerek giriyorum ama bir sorunum var, videoların yarısını load edemiyor, halleden varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 üç mesaj üstünü oku,gel link vereyim hatta. http://forum.paticik.com/read.php?5,3329968,3539438,page=25#msg-3539238 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 onları yazarsak bi yavaşlama olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 CthuLhu said: üç mesaj üstünü oku,gel link vereyim hatta. http://forum.paticik.com/read.php?5,3329968,3539438,page=25#msg-3539238 görmedimdi çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hala şeye tav oluyorum ben adam video koymuş,hacı linkini koysana göremiyorum diyen insanlara,yahu yazana kadar adamı quote yapıp alsanıza linki yahu,mesaj yazmaktan daha kolay valla. cidden. çok tav oluyorum. linki veriyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 e nasıl madalya alcak sonra insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ordaki liste cok uzun. Sadece su ikisini ekleyip geri kalani icin dns kullanmaniz daha mantikli. 208.117.236.70 www.youtube.com 208.117.236.70 youtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hakkaten iyi taktikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar