Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 onu kizla belirli bi sure flort ettikten sonra romantik bir ortamda yaparsin, zonk diye naber diyip opersen karsiliginin guzel olma ihtimali baya bi dusuk :)
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bi arkadasım senden hoşlanıyo ben de senin bi arkadasından dedin
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yau detaya inmedim heralde anlayın onuda =) yani öle açılmaktansa hoşlanıorm falan filan die öbürü daha mantıklı
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dunno said: bi arkadasım senden hoşlanıyo ben de senin bi arkadasından dedin öh naptın ya :D
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 planlama,öp gitsin(yalnıoz oyle de okumadan yazdım kii)neyse bunu gelecekteki maclara uygularsın artık
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben de yarın sevdiğim kıza kapanıcam! Heycanlıyım lan :D [çok başarısız kabul]
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aktif peki sevdiğin kız senin iiçin kapanır mı,asıl sorulması gereken soru bu bence gunumuzde sdf
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya daha ne olabilir ki... ballad ne yaptınn??
Ballad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yahu salaklıkı ben yaptıgım "dunno" öle bişi olmadı allah korusun alıntı yapmak bile istemiyorum. Nese uzarmaya gerek yok konu kilitlenirse sevinirim
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 irin said: planlama,öp gitsin(yalnıoz oyle de okumadan yazdım kii)neyse bunu gelecekteki maclara uygularsın artık dalamanın teki gelip seni şapur şupur öpse dallama tabirini kullandım için kusura ßakma ballad
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yok oyle anlaticaksin iki gun sonra gulup geciceksin (tamam belki 2 ay ya da yil ama olsun)
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 BloodyBeast said: irin said: planlama,öp gitsin(yalnıoz oyle de okumadan yazdım kii)neyse bunu gelecekteki maclara uygularsın artık dalamanın teki gelip seni şapur şupur öpse dallama tabirini kullandım için kusura ßakma ballad Walla akıl almaz seivyde dallamalar akıl almaz hautnları götüreibliyolar. Çirkin diyelim ona, çok çirkin böyle, geldi öptü, ıyyyg
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ve balladin garip kız macerasının gizemi sonsuzlukta cevabı bulunmayan bir merak konusu olarak yerini alır
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya 2 gün sora çatlar kendi yazar zaten. üstüne varmayın
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aktiftablet said: Ben de yarın sevdiğim kıza kapanıcam! Heycanlıyım lan :D [çok başarısız kabul] Sevdiğin kız kapalıysa sen de onun için kapanabilirsin mesela. Ama bunun için lezbiyen olman lazım. Hmm olmadı.
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 belki de kız ondan hoşlandıgını anlamasın diye aynı ortamdaki baska bi kızı opmustur?
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Kıza kapanıcam dedim, kenidm kapanmıycam, kızın üstüne dooru böyleee..
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dunno said: belki de kız ondan hoşlandıgını anlamasın diye aynı ortamdaki baska bi kızı opmustur? orman daha mantıklı bundan
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aktiftablet said: BloodyBeast said: irin said: planlama,öp gitsin(yalnıoz oyle de okumadan yazdım kii)neyse bunu gelecekteki maclara uygularsın artık dalamanın teki gelip seni şapur şupur öpse dallama tabirini kullandım için kusura ßakma ballad Walla akıl almaz seivyde dallamalar akıl almaz hautnları götüreibliyolar. Çirkin diyelim ona, çok çirkin böyle, geldi öptü, ıyyyg eee-aaa siz de be guzellerim,zaten hiç yakınlasmadıgın insanla nasıl konusacakki ,hyr oyleyse konusarak da olmaz zaten...dallamalar opmesin kimseyi
Öne çıkan mesajlar