Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 onu kizla belirli bi sure flort ettikten sonra romantik bir ortamda yaparsin, zonk diye naber diyip opersen karsiliginin guzel olma ihtimali baya bi dusuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bi arkadasım senden hoşlanıyo ben de senin bi arkadasından dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 beni quote et +1 wer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yau detaya inmedim heralde anlayın onuda =) yani öle açılmaktansa hoşlanıorm falan filan die öbürü daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dunno said: bi arkadasım senden hoşlanıyo ben de senin bi arkadasından dedin öh naptın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 planlama,öp gitsin(yalnıoz oyle de okumadan yazdım kii)neyse bunu gelecekteki maclara uygularsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben de yarın sevdiğim kıza kapanıcam! Heycanlıyım lan :D [çok başarısız kabul] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aktif peki sevdiğin kız senin iiçin kapanır mı,asıl sorulması gereken soru bu bence gunumuzde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya daha ne olabilir ki... ballad ne yaptınn?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yahu salaklıkı ben yaptıgım "dunno" öle bişi olmadı allah korusun alıntı yapmak bile istemiyorum. Nese uzarmaya gerek yok konu kilitlenirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 irin said: planlama,öp gitsin(yalnıoz oyle de okumadan yazdım kii)neyse bunu gelecekteki maclara uygularsın artık dalamanın teki gelip seni şapur şupur öpse dallama tabirini kullandım için kusura ßakma ballad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Noldu? Anlat da gülelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yok oyle anlaticaksin iki gun sonra gulup geciceksin (tamam belki 2 ay ya da yil ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 BloodyBeast said: irin said: planlama,öp gitsin(yalnıoz oyle de okumadan yazdım kii)neyse bunu gelecekteki maclara uygularsın artık dalamanın teki gelip seni şapur şupur öpse dallama tabirini kullandım için kusura ßakma ballad Walla akıl almaz seivyde dallamalar akıl almaz hautnları götüreibliyolar. Çirkin diyelim ona, çok çirkin böyle, geldi öptü, ıyyyg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ve balladin garip kız macerasının gizemi sonsuzlukta cevabı bulunmayan bir merak konusu olarak yerini alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya 2 gün sora çatlar kendi yazar zaten. üstüne varmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 justinlik yapma ballad hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aktiftablet said: Ben de yarın sevdiğim kıza kapanıcam! Heycanlıyım lan :D [çok başarısız kabul] Sevdiğin kız kapalıysa sen de onun için kapanabilirsin mesela. Ama bunun için lezbiyen olman lazım. Hmm olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bence ormana götürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 belki de kız ondan hoşlandıgını anlamasın diye aynı ortamdaki baska bi kızı opmustur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Yok kesin orman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Kıza kapanıcam dedim, kenidm kapanmıycam, kızın üstüne dooru böyleee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dunno said: belki de kız ondan hoşlandıgını anlamasın diye aynı ortamdaki baska bi kızı opmustur? orman daha mantıklı bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aktiftablet said: BloodyBeast said: irin said: planlama,öp gitsin(yalnıoz oyle de okumadan yazdım kii)neyse bunu gelecekteki maclara uygularsın artık dalamanın teki gelip seni şapur şupur öpse dallama tabirini kullandım için kusura ßakma ballad Walla akıl almaz seivyde dallamalar akıl almaz hautnları götüreibliyolar. Çirkin diyelim ona, çok çirkin böyle, geldi öptü, ıyyyg eee-aaa siz de be guzellerim,zaten hiç yakınlasmadıgın insanla nasıl konusacakki ,hyr oyleyse konusarak da olmaz zaten...dallamalar opmesin kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar