Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 valla bence de çok güzel olur öyle seçebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 evet. çok hoş olabilir öle engellemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 milyon kere söylendi o özellik. yakında olacak. eskiden vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 fistan sana title istiyorum ya. Ahkam Polisi felan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bi de ayran iste yanında, gelirken bide camel soft aldırırsan süper olur fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bi an korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 camel softa ve "ahkam polisi" title ına +1 hatta skdgjlsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 cacık mı yapcan aga ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yani cacık dedin counter attack yemen işten bile değil şimdi ama ortamı germeye luzum yok senle ben arasında Baluu ^^ euhe ama demeden de edemeyecem şimdi, sen de gelirsen neden olmasın aga cacık? şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aga inan az önce demete de yazdım.. ps : senden bi cacık olmaz ama.. 'yı eklememek için kendimi zor tuttum. :D varsın benden cacık olsun, seni mi kırıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Fistan said: milyon kere söylendi o özellik. yakında olacak. eskiden vardı. biliyoruz heralde. zaten eskiden onu kullandığım için biliyorum nasıl güzel bişey olduğunu, ona en yakın çözüm olarak o konulardan banlanmayı istedim. bana garbageda ciddi mesajlar yollatmayın. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bir varmış, bir yokmuş... Allah'ın kulu çokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, develer tellal iken, pireler berber iken; eşek mühürdar, katır silahtar iken; ben babamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken; yaranı safa, kızıştı kafa, ak sakal, kara sakal, berber elinden yeni çıkmış bir taze sakal... Kasap olsam sallayamam satırı, nalbant olsam nallayamam katırı, hamama girsem sorar mıyım natırı, nadan olan bilmez ahbap hatırı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 naaptın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 devamı da var.. Dereden geldim, tepeden geldim, sandığa girdim bir de ne göreyim, köşede bir hanım otruyor. Şöyle ettim, böyle ettim, hanım yerinden kalktı, yüzüme baktı, çıktık birlikte yola, ne sağa saptık ne sola... Az gittik uz gittik, dere tepe düz gittik, altı ay bir güz gittik, bir de arkamıza baktık ki bir arpa boyu yer gitmişiz... Ne dönülür geri, ne gidilir ileri, sana bir masal söyleyeyim bari gel beri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bir tarlaya bişinik kekere mekere ekilmiş. öbür tarlaya da bişinik kekere mekere ekilmiş. bu tarlaya ekilen bişinik kekere mekereye bozala boz başlı boz tüylü pis porsuk dadanmış. öbür tarlaya ekilen bişinik kekere mekereye de bozala boz başlı boz tüylü pis porsuk dadanmış. bu tarlaya ekilen bişinik kekere mekereye dadanan bozala boz başlı boz tüylü pis porsuk öbür tarlaya ekilen bişinik kekere mekereye dadanan bozala boz başlı boz tüylü pis porsuğa: “sen ne zamandan beridir bu tarlaya ekilen bişinik kekere mekereye dadanan bozala boz başlı bo tüylü pis porsuklardansın?” demiş. öbür tarlaya ekilen bişinik kekere mekereye dadanan bozala boz başlı pis porsuk da: “sen ne zamandan beridir o tarlaya ekilen bozala boz başlı boz tüylü pis porsuklardansan, ben de o zamandan beridir bu tarlaya ekilen bişinik kekere mekereye dadanan bozala boz başlı boz tüylü pis porsuklardanım” demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 tesadüf mü bilmiyorum ama yaklaşık iki dakika önce o tekerlemenin siyah beyaz tv döneminden kalma zeki müren tarafından seslendirilmiş kaydı akıllı tv de çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 tesadüf değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ok pls t$k. üşenmeden yazman takdirimi kazandı. ya da google dan aratıp copi pest yapman da takdirimi kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 uykum geldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aa oley ben de uzaklaştırılmışım. edit: Süper kafa bulmuştum ama elemanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aga 22si oldu kişisel halen yok ya.. Kafayı yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 benbugünneredeysebütüngünuyudumakşamsekizdeuyandıktansonrasaatonbirekadar malgibioturuposaattedışarıçıktımhavaaldımsaatbirdeevegeridöndümsonraevde garipbiyerdesigarabuldumaffetmedimsonrayolumadevamettimbakkalagittimkola cipsmipsaldımsonratekrarevedöndümvebuyazıyıyazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 moda mesaj atmak daha efektiftir, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yapıcam bunu dotaya +10 hostu atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar