EharD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Evet arkadaşlar yaklaşık 1 hafta kadar önce oldukça ilginç bir olayla karşı karşıya kaldım. Kız arkadaşıma hediye olarak bir İran kedisi almıştım yaklaşıl 7-8 ay kadar önce fakat kedi son zamanlarda garip davranışlar sergilemeye başladı. Akşam yemek yerken kedi de televizyonun önünde yatıyordu. birden ayağa kalktı ve sanki havada bişey takip etmeye başladı (aslında hiçbişey yok) sonra sanki takip ettiği şey üzerine geliyomuş gibi yere sindi geriye doğru 1-2 adım gitti ve birden miyavlayarak kaçtı... Baya şaşırdık ben yokken de olmuş bikaş defa bu akşamları. Sonra gecenin ilerleyen saatlerinde bu olay 2 defa daha oldu ve ciddi anlamda şaşırdım ve hafiften de tırstım yani ne yalan söyliyim. Bi anlam veremedim... Açıklayacak olan varsa buyursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Kedidir kedi :P Şaka bi yana bazen yapabiliyorlar o tip şeyler, hayali birşeyi kovalıyorlar veya ondan kaçıyorlar falan.. Endişelenecek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Internette boyle bir sey buldum ama.. Cok cok ciddi olabilirmis. Sabaha kadar yasamayabilir falan demis yorum yapanlardan bazilari hemen 1 - 2 veterinere goturmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yapıyor kediler bu tür şeyler, benim de 2 kedim var, görüyorum benzeri davranışlarda bulunduklarını. Sanırım minicik sinekler, böcekler fln gördüklerinde heyecan yapıyorlar bir çeşit. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 AMO said: şizofren kedi lol doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 EharD said: İn cin görme muhabbetini ben de duymuştum kedilerin. Oyun yapar gibi değil hareketleri zaten. Bariz korkup kaçıyo biyerde pısıp kalıyo nefes nefese. hayvanların gözünde insanların cin görmesini engelleyen perde yokmuş o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Evet o perdenin olmadığını ben de öğrendim. Zaten hayvanın yapmış olduğu hareketlere ve yusuf yusuf atmasına da bakacak olursak başka bir ihtimal kalmıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nihahhaha :D benim bitane 2 yaşında bitane 9 yaşında 2 kedim var.9 yaşında olan hala kendi kuyruğunu falan kovalıyo zaman zaman,yada kendi altında hayali bişey varmış gibi durduk yere 1 metre havaya falan sıçrıyo(gölgesinden korkuyo muhtemelen).Ötekini hiçbişeyle kandıramıyosun,normaldir,yaparlar böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: yuttu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yuttu ?? yutturmaya çalıştığını sandığın şey doğru arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 EharD said: yuttu ?? yutturmaya çalıştığını sandığın şey doğru arkadaşım. nerden biliyorsun? kedi dile geldi söyledi heralde "cin gördüm sahip" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 PrudenT said: EharD said: yuttu ?? yutturmaya çalıştığını sandığın şey doğru arkadaşım. nerden biliyorsun? kedi dile geldi söyledi heralde "cin gördüm sahip" diye. İlahiyat hocasından doğrulanmıştır. Başka söze gerek yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ahahahahaha offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 o mu konusmus kediyle? 1.agizdan gel arkadasim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 EharD said: İlahiyat hocasından doğrulanmıştır. Başka söze gerek yok sanırım. Evet doğruladım, haklı. Evet ben ilahiyata da girdim fizik ve bilimum vs yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sina, you are a mad genius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 said: İlahiyat hocasından doğrulanmıştır. Başka söze gerek yok sanırım. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hahahahaha 7.3 YETMEDİMİ LAN İNANSANIZA!!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oha ilahiyat hocası doğrulamış. işte şimdi çok korkmaya başladım. 3 kedim var üçüde cin falan görüyo demek hemen kafalarını kesip muska yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Vingthor said: oha ilahiyat hocası doğrulamış. işte şimdi çok korkmaya başladım. 3 kedim var üçüde cin falan görüyo demek hemen kafalarını kesip muska yapayım. OF OF OF İĞRENÇ ESPİRİ GELİYO HAZIR OLUN! bende anneme diyim musakka yapsın canım çekti tanrım :( açım galiba oyüzden:( bide heryanım ağrıyo kesin oyüzdendir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 enteresan bir olaysın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 konu kilitlenmisti ancak suan yeniden acildi. dogrusu ne tur bir aciklamasi var sordugunuz sorunun emin degilim. ancak bahsedilen goz perdesi mevzusunu birkac kere duymustum. goz perdesinin bilimsel olarak ne tur bir aciklamasi olabilir ondan da emin degilim. ancak sunu iletmek isterim ki, konu basligini kilitlemekdeki amac konunun konuya atilan bir mesajdan sonra dagilarak amacinin disina cikmasiydi. diger alan yetkilisi irin ile bu konuyu gorustuk, kendisi gerekli gordugu mesajlari gosterimden kaldiracagini belirtti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar