Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir olay..

EharD

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar yaklaşık 1 hafta kadar önce oldukça ilginç bir olayla karşı karşıya kaldım. Kız arkadaşıma hediye olarak bir İran kedisi almıştım yaklaşıl 7-8 ay kadar önce fakat kedi son zamanlarda garip davranışlar sergilemeye başladı. Akşam yemek yerken kedi de televizyonun önünde yatıyordu. birden ayağa kalktı ve sanki havada bişey takip etmeye başladı (aslında hiçbişey yok) sonra sanki takip ettiği şey üzerine geliyomuş gibi yere sindi geriye doğru 1-2 adım gitti ve birden miyavlayarak kaçtı... Baya şaşırdık ben yokken de olmuş bikaş defa bu akşamları. Sonra gecenin ilerleyen saatlerinde bu olay 2 defa daha oldu ve ciddi anlamda şaşırdım ve hafiften de tırstım yani ne yalan söyliyim. Bi anlam veremedim... Açıklayacak olan varsa buyursun...
Sosyal ağlarda paylaş

nihahhaha :D benim bitane 2 yaşında bitane 9 yaşında 2 kedim var.9 yaşında olan hala kendi kuyruğunu falan kovalıyo zaman zaman,yada kendi altında hayali bişey varmış gibi durduk yere 1 metre havaya falan sıçrıyo(gölgesinden korkuyo muhtemelen).Ötekini hiçbişeyle kandıramıyosun,normaldir,yaparlar böyle şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Vingthor said:
oha ilahiyat hocası doğrulamış. işte şimdi çok korkmaya başladım. 3 kedim var üçüde cin falan görüyo demek hemen kafalarını kesip muska yapayım.

OF OF OF İĞRENÇ ESPİRİ GELİYO HAZIR OLUN!

bende anneme diyim musakka yapsın canım çekti

tanrım :( açım galiba oyüzden:( bide heryanım ağrıyo kesin oyüzdendir :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
konu kilitlenmisti ancak suan yeniden acildi. dogrusu ne tur bir aciklamasi var sordugunuz sorunun emin degilim. ancak bahsedilen goz perdesi mevzusunu birkac kere duymustum. goz perdesinin bilimsel olarak ne tur bir aciklamasi olabilir ondan da emin degilim.

ancak sunu iletmek isterim ki, konu basligini kilitlemekdeki amac konunun konuya atilan bir mesajdan sonra dagilarak amacinin disina cikmasiydi. diger alan yetkilisi irin ile bu konuyu gorustuk, kendisi gerekli gordugu mesajlari gosterimden kaldiracagini belirtti..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...