Godin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.lvl 40 oldum assasinimle şahsen aşırı rahatsızım bu durumdan.Bitane lvl 20 priest'ı koyuyolar yem diye arkasına saklanıyor 2 tane lvl 60 herhangi bi class invisle.gelen geçen temiz :) Ayrıca her classın invis olması çok mantık dışı geliyor bana.Ozaman neden Rogue var?Adama tam dalıcaksın invis oluyorsun hoop oda invis oluyor.Search e basıyorsun busefer sen invisden çıkıyorsun stealth atack yalan oluyo.Her classa invisible verilmesinin mantıklı bir sebebini açıklayabilen olursa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 rogue dışındakı klasslar hide olunca staminadan gidiyor. Birde rogue dışındaki klasslara hide geç geliyor yani seninle yarışamazlar o konuda merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 gizlenme mantığı işte herkes gizlenir ama en iyi assasin gizlenir. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 o mantıkla gidersen. Assasian ın gizlenmesi ne kadar mantıklı. Ne güzel hoplaya zıplaya kırda bayırda gezebiliyor her oyunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Her class saklanmaya ayıracak skill puanı bulamayabiliyor. Gerçi sistem bana da saçma geliyor. İlerde adam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kimsenin invisible olması gibi bir durum sözkonusu değil invisible ile hide farklı dünyanın en salak adamı bile bir kanapenin ardına geçip saklanabilir dolayısıyla herkes "hide" olabilir invis olmak isim vermiyeyim kavga çıkıyor başka bir oyunun rogue classına mahsus birşeydir zira onu ortaya çıkartacak başka bir sınıf yoktur oysa burada herkes hide olabildiği gibi herkes perception search vs ile bu şahısları ortaya çıkartabilir ayrıca her class ın hide iken yaptığı özel vuruşlarda mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Hatta invis ile hide ın en güzel farkı etrafınızda ışık kaynagı varken ortaya çıkmanızdır öyle günlük güneşlik havada laylaylom hide gezemiyoruz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hide iken zaten bir mobun yanından geçmeyi hayal bile etme, invisible olmak ile hide olmak çok çok farklı, senden 10 level düşük mob bile 10 metre aranız olsa bile seni farkediyor hide iken. ben sadece afk olacaksam mob'lardan uzak bir yerde hide oluyorum böylelikle rahatsız edilmiyorum. bir de bir player'ı öldüreceksem hide saklanıp ilk vuruşu yapıyorum. hide olarak düşmandan kaçamazsın ki, şöyle oluyor açıklayayım yüksek level biri sizi kesecek aranızda mesafe farkı var, (sonuçta aradaki farkı açmak için stamina kullanıyorsun) biraz uzaklaştın tamam lan hide olayım diyorsun ama olmuyor çünkü stamina'n kalmamış, ayrıca olsan bile hareket edemiyorsun stamina olmadığı için böylelikle yakalanıyorsun, sadece rogue tipi savaşçılar görünmezlik konusunu verimli olarak kullanabiliyor. o nedenle bence çok kafaya takmayalım. ama hide iyidir işe yarıyor seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hide olmazsa yandık valla wc ,kız arkadaşı/eşi/çoçuğu kısa süreli dinleme veya kola ,bira ve bir takım diyer dünyevi ihtiyaçlarımızı nasıl karşılayacaz pvp serverda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 wowda olsa isyan cikardi herhal (NE warrirolarin aptal hideinin bile nasil sikinti oldugu dusunulurse) ama yane sonucta aocta factionlar yok herkes birbirini kesiyo bu durumda hide gral bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 jungle said: hide olmazsa yandık valla wc ,kız arkadaşı/eşi/çoçuğu kısa süreli dinleme veya kola ,bira ve bir takım diyer dünyevi ihtiyaçlarımızı nasıl karşılayacaz pvp serverda :D En fazla ölürsün, resşenirsin :) Korkmaya gerek yok ölmekten bu kadar :) Ben hala assasin dışında invis hide stealth her ne isim kullanıyorsanız önemli değil diğer classlarda olmasını saçma buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ya hide yukardada yazıldı ben suan lvl 58 im yanımdan lvl 5 yaban domuzu geçse hide ım bozuluyor :) birini takip etmek imkansız yürüme hızının yarısı hızla gidiliyor fazla zıplarsan hoplarsan gene bozuluyor ayrıca suan hide ım 100 puanlık daha fazlasını istesemde veremem caster olarak bütün puanlarımı mana renew mana atractor konsantire verdin mi zaten geriye bir şey kalmıyor ,kı aslında 100 u bile fazla verdım çünkü bekar adamım gelenim gidenim çok oluyor kapı acıcam falan derken dünyanın öbür ucunda reslenmek hiçte hoş değil ve gene ayrıca ölmekten korkmuyorum ama neden free kill olayım adamın birine ,ve gene(biliyorum 2.oldu) üste tarafta söylenmiş hide / invisible tamamen ayrı kavramlar diyorum ve toplantıya geçiyorum gelince görüsürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Rogue sınıflar9ında hideı aynı yani diğer classlara özgü birşey değil. Herhangi bir mobun yanında geçerseniz LvLı ne olursa olsun gündüz saati ise sizi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 deveye sormuşlar neden boynun eğri, o da demişki nerem doğru ki. oyunda melee range den ok kullanmak gibi daha büyük bir saçmalık varken herkes hide olmuş çok acayip değil açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aoc çok saçma bir oyun neden oynuyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sparkcaster said: deveye sormuşlar neden boynun eğri, o da demişki nerem doğru ki. oyunda melee range den ok kullanmak gibi daha büyük bir saçmalık varken herkes hide olmuş çok acayip değil açıkcası Nesi saçmaki melee rangeden ok kullanılmasının oyunlarda herşey çok gerçekçi buna takıldınız yani :) Herşeyi gerçekçi yaparsak herkesin tek vuruşta ölmesi lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bogachan said: Sparkcaster said: deveye sormuşlar neden boynun eğri, o da demişki nerem doğru ki. oyunda melee range den ok kullanmak gibi daha büyük bir saçmalık varken herkes hide olmuş çok acayip değil açıkcası Nesi saçmaki melee rangeden ok kullanılmasının oyunlarda herşey çok gerçekçi buna takıldınız yani :) Herşeyi gerçekçi yaparsak herkesin tek vuruşta ölmesi lazım o zaman. +1 bi deneyin bakalım bir kılıç ,balyoz yada axe ı kaç vurusta ölüceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 onuda geçtim melee range den crossbow veya bow niye kullanılmasın ki onu anlamadım? damage penaltısı alınıyo zaten ama sonuçta kullanılır yani gerçekçi olursak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 eline hiç gerçek yay alıp çektin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 eline gerçek bir two handed sword alıp savurdun mu? eğer ciddi bir fiziksel güce sahip değlsen kılıcı savurduğun yöne dogru arkadasından gidersin yada kılıcı bırakmak zorunda kalırsın , ciddi bir fiziksel güce sahipsende üzerindeki mail armor yada plate le 2. savuruşun sonunda muhtemlen takatin kalmıaycaktır (ha ewet bu arada profesyonel olmayan yay ile bir kaç atış yapmaya kaltım sonucta 10 parmağım olmasından bir şikayetim olmadığı için vaz geçtim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 gerçek yay alıp çektim bende ciddi bir direnci var gayet zor yay kullanmak hele bide kol korumasız kullanıyosanız ciddi bir hasar ve morlukla karşılaşabiliyosunuz kolunuzda :P evde de replica bir 2handed claymore kılıcım var kaldırıp 3 kere salladıktan sonra dördüncüyü sallamaya haliniz kalmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 düşün işte dibinde birisi sana kılıç sallarken yay kullanabilirmisin.aşşağı yukarı oynadığım her oyunda dead zone vardır ranged classlar için, ranger zaten op şu an, melee range de ok kullanmak daha da saçma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sparkcaster said: düşün işte dibinde birisi sana kılıç sallarken yay kullanabilirmisin.aşşağı yukarı oynadığım her oyunda dead zone vardır ranged classlar için, ranger zaten op şu an, melee range de ok kullanmak daha da saçma oluyor damage penalty'si zaten var diyorlar, bu durumda karakterın yayı çekip ok atması gayet mantıklı bence sıfır mesafede. yahu onu bırak biri sana sıfırda ok atarken sen kılıç savurabilir misin o hızla karşılık verebilir misin? :D gereksiz tartışıyoruz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sparkcaster said: düşün işte dibinde birisi sana kılıç sallarken yay kullanabilirmisin.aşşağı yukarı oynadığım her oyunda dead zone vardır ranged classlar için, ranger zaten op şu an, melee range de ok kullanmak daha da saçma oluyor sende şöyle düşün hayatı o bowu veya crossbowu kullanmakla geçmiş bir adamsan çekersin o yayı :) çünkü karşındakide hayatı boyunca 2handed bir silah kullanmış bir eleman oluyor normalde oyun içinde :) çünkü gerçekte yayı çekmek ne kadar zorsa 2handed bir kılıca da kullanmak bir o kadar zor :) olay oyun içi olunca yaparsın diyorum işte derdimiz o heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar