Cons Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 2. si sona doğru sikkolaşıyor venus project filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Evet reklam gibi oluyor bir anda ama ben venus project'in konseptini destekliyenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 2.cisini ben daha çok sevdim.sebebine gelirsek çok daha basit ve herkesin anlayabileceği bir dilde anlatıyor. savunduğu şeyler doğru ama ne olursa olsun tam anlamıyla yapılması imkansız olan şeyler. venus project iyi ama adamın da dediği gibi kusursuz değil. kusursuz diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Tabiki kusursuz degil, olmasida mumkun degil, olmasini beklemekte sacma. Venus Project'in guzelligi bence orda. Gayet gercekci, olabilir bir proje. Ama uygulamaya gecilmesi neredeyse imkansiz. Dunya'nin buyuk bir failure yasamasi gerek. Sonra bu onerilecekte falanda filan. IMKANSIZ'a yakin bir ihtimali var. Ama ben en azindan yapacaklarimla destek vermeye calisacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bu projenin hayata gecmesi icin COOOOK buyuk bi fail lazim. yani epic de degil mega ultra huper super bi sekilde butun medeniyetin sicmasi lazim. bu da ancak ucuncu dunya savasi gibisinden bi post-apocalyptic senaryo gerektiriyor. oyle bi post-apo senaryoya girersek birak proje yapmayi insanligin kalip kalmayacagi belli degil. ha projenin yapilmasi imkansiz degil (insanlik bu zamana kadar imkansiz denilen neler yapti) ama basimizda ki bizi uyutup kontrol eden kesim (bir sekilde)berteraf edilmeden yapilamaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Ayni fikirdeyim. 3. dunya savasi falan cikmasi lazim ve bu savasin arka planda ki kartelleride temizlemesi lazim. Oil sirketleri, bankalar falan buhrana ugramali ki yerine sistem gelebilsin. Bircok seyin bir araya gelmesi falan lazim olabilmesi icin. Yok Oil Company'ler gocecek, bankalar gocecek, bir lider cikacak, insanlar inanacak falanda filanda. Gerci Addendum'da Amerika krize dogru ilerliyor deniyor, dogru gibi gozukuyor ama sirf amerikayla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 amerika kaç kere krize girip kaç kere cıktığını da anlatıyor ama. ayrıca hiç bir savaştan para kartelleri zararlı çıkmıyor aksine kazanan onlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Iste bende diyorum ki savasin kontrolu kacarsa, boyle Fallout falan gibi bir dunya birakirsa geriye belki biseyler olur. Savasi cikaranlari, ve ustunden gecinenleri temizlemesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 "Evinizde oturmayın, çıldırmanızı istiyorum!" gibisinden şeyler söyleyen ingiliz adamla "Her haltı televizyondan öğreniyorsunuz, agzete kitap okumuyorsunuz" diyen şovmen kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 o kamera karşısında çıldıran adam aslında bir filmden alıntı.Ama adını unuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 "Network" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 network diye yazıyor zaten da adamları merak ettim, tarzlarını sevdim, kimin nesidir diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Biri bana yardım etsin. 3 farklı zeitgeist indirdim. Zaten torrentini zar zor buldum. Demonoid den Zeitgeist+Zeitgeist II - Addendum indirdim. İkisinede altyazı bulamıyorum. Özellikle Zeitgeist'e. 29fps gösteriyor ama hiçbiri uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 google video neyine yetmiyo ? alt yazıda vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 arşivlemek istiyorum o yüzden. İng altyazı yaptım çok kastı =) Kendim senkronluyorum o da uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 http://divxplanet.com/ http://www.subtitlez.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://thezeitgeistmovement.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 evet nihayet izledim, hemen aklımdakileri sıralayayım. birinci bölüm gayet ikna ediciydi, çok da akla yatkındı. yani zaten dine eleştirel bakan herkesin düşündüğü şeylerdi ama güzel tanımlamış ve tarihi dayanaklarını başarılı bi biçimde sunmuştu. ikinci bölüm de oldukça başarılıydı, bununla beraber "shock doctrine" adlı kısa filmi de izlerseniz daha da mantıklı olacaktır. ha şahsen 9/11 olayında abd hükumeti 100% sorumludur demek bana mümkün gelmiyo (bu konuda şurası çok eğlenceli argümanlar sunuyo), ama teröristlerle işbirliği yapan bi "derin devlet"ten bahsetmek mümkündür elbet. üçüncü kısımda merkez bankasıyla ilgili söyledikleri de akla yatkın, ancak işi bu noktada çok abartmış, zorlamış ve rayından çıkmış. bi kere ilk iki kısımla doğru düzgün bağ kuramamış. tamam paralellik var da, belgeselde bütünlük ve süreklilik kayboluyo bence o noktada. bütün dünyanın tek bi devlete doğru evrildiği ise doğru, ama bunu neden bi felaket senaryosu olarak sunuyo bilemedim, çünkü AB'yi buna örnek veriyo. AB insanların baskı altında yaşadığı faşizan bi devlet düzeni değil ki? AB ülkelerinde yaşayanların yaşam standardı epey yüksek, insani hak ve özgürlüklerden de yararlanmaktalar, sosyal devlet anlayışı yavaş yavaş yerleşiyo..bütün dünya AB gibi olacaksa, sorun yok bence tek bi devlette toparlanmanın. kaldı ki ABD her halükarda yapacağını yapıyo, ayrı ve bağımsız bi ülke olman ABD'nin ekonomine, sermayene, yer altı kaynaklarına kastedemeyeceği anlamına gelmiyo. hele herkese çip takılması meselesinde öeyh dedim. buna anca cumhuriyetçi amerikalılar razı olur diye düşünüyorum, eh iki defa bush'u seçenlere de müstehak biraz =) neyse bir de addendum'u izleyeyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ülkemizi çaktırmadan başka ülkelerle, Kanada ile, OMG MEKSİKALILARLA birleştirecekler diye ağlıyor orada. Onun dışında o kısım ileriye dönük felaket tellallığı olmuş. Tek devlet ile huzura erişmek yerine hiçbir özgürlüğümüz kalmayacak demeye getirmiş, oradan çip mevzusuna bağlamışlar. Orada biraz uçsa da o kısımlar bile iyiydi. Akışı bozduğunu düşünmüyorum zaten o seslerle, Blair Witch Project tadında belgeselcilik anlayışıyla panik duygusuna oynuyor, Marduk gelecek dese sorgulamayacak hale geliyorsunuz. O açıdan çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bu aydan itibaren ingiltere'de ogrenci vizesi alanlar icin RFID chip'li ozel kartlar yapildi ve yaninda tasimalari zorunlu hale getirildi.... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ya tamam da kredi kartlarında da çipler var, sonuçta vücuduna bi çip yerleştirilmesi ve kontrol edenlerin istediği zaman bi düğmeye basıp seni öldürebilmesi başka bişey-bilgileri elektronik aygıtlara aktarmak başka bişey. addendumu da izledim ve venus project gerçekten aklıma yattı, gayet barışçıl ve insancıl bi sistem, ideolojilerden, baskıdan ve yoksulluktan uzak..öneriler de gayet mantıklı-ama insanlar bunun sonuçlarına katlanabilecek mi sorusu ön plana çıkıyo..yani finans sistemine karşı çıktın, orduya karşı çıktın, politikaya da karşı çıktın, eyvallah da, o değişim gerçekleşene kadar nasıl yaşayacaksın? politikayı reddettiğin anda yaşantın üzerine, devlet üzerine söyleyecek sözün kalmıyo. gerçek bir zihniyet dönüşümü nasıl oluşacak?insanlar bu bilince nasıl ulaşacak? hele dini inancı ve beraberinde getirdiği iç huzuru ve "anlamı", vicdani iç dünyasını nasıl terkedecek? yani sen ben yaptık, belgeseli yapanlar da yaptı ama, normal sokaktaki insan bu değişimi nasıl onaylayacak? ayrıca bi önceki belgeselde bütün dünyanın tek bi devlette buluşmasını eleştirirken, bu kısımda bütün dünyayı bi bütün olarak algılamamız gerektiğini söylemeleri de biraz çelişki olmuş. bunun yanısıra, bugün hayatımızı kolaylaştıran "teknoloji"nin gelişmesi ve özellikle de yayılmasını sağlayan şey-kapitalist sistemin ta kendisi. orda da bence "yiğidi öldürüp hakkını yememek" lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 O gecis suresi imkansiza yakin zaten. Butun insanligin boyle bir degisime girmesi icin buyuk sorunlarin bas gostermesi lazim, Dunya savasindanda ote sorun olmali. Yani ekonomik sistem cokecek, politika batacak, boyle nukleer bir yok olus olacak ki yeni bir sey dogsun. Onun haricinde imkansiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Başka konuya da yazdım, buraya da yazıyorum. Her 2 Zeitgeist'ı da izledim. Hayata bakışım değişti. Bence 2.'si birincisinden çok daha güzel çünkü sonunda çözüm olanakları sunuyor. Açıkça söylüyorum, Zeitgeist movement'ını destekliyorum. Gerçekleşmesi çok zor belki. Ama yakında birşeyler olucak ben buna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Venus Project gibi bir sosyal düzen için sil baştan lazım. Ya da eğitim oranı bütün dünya'da %90 lara gelecek, bu eğitim insanlara sorgulama ve bilimsel metodu desteklemeye teşvik edecek, onların nesli ancak böyle bir oluşuma girebilir... bugünkü dünyada imkansız ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 reset atcan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar