Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transporter 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.traileraddict.com/trailer/transporter-3/french-teaser

Yeni transporter filmi bu sene içinde çıkacak. İlk teaser yayınlanmış. Bu sefer paris te geçecek film. Birde kadroya T-Bag eklenmiş :)
Mesaj tarihi:
jason statham' ın oynadığı filmlere acayip bir hayranlığım var. hatta adam beni en çok filme bağlayan aktörlerden birisidir. konuşması olsun, hareketleri olsun. ama transporter 2 çok iğrençti be, çok fantastik yapmışlardı.

edik: teaserdaki şarkı lock&stock daki şarkı <3
Mesaj tarihi:
jason statham ın mimikler vs filan harika yahu o yuzdendir belkide bu kadar sevilmesi.

crank filan cok basarılıydı zaten, transporter sıkış film ama izlerim ben her turlu :D
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
ya bu adam tetikçi değilmiydi,öncesindeki işlerini anlatırlar :) Maksat Chev ismi devam etsin

IMDB said:
Chelios faces a Chinese mobster who has stolen his nearly indestructible heart and replaced it with a battery-powered ticker that requires regular jolts of electricity to keep working.

diyor IMDB Crank 2 için yani eski işlerini anlatmıyor kaldığı yerden devam ediyor :)
Mesaj tarihi:
Statham iyi güzel de dungeon siege de o kadar sırıttı ki filmden de o oyundan da soğudum açıkçası. Tetikçi filmlerine yakışıyor, Banka işi filminde de güzeldi, ama dungeon siege olayına frp olayına yakışmıyor, çeksin transporter3 ü baba gibi.. başka filmlerde ı ıh...
  • Yeni Oluştur...