SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ne bu sinir stress yau beğenen var mı ki zaten. ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://www.facebook.com/profile.php?id=685640804#/group.php?gid=6214986988 dsafsdfs gruba bak çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 oha 4bin küsür kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ayrıca bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bireysel odun yontma servisi için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Scheriff said: dory said: facebooku olmayanları da dusunurseniz.. cep telefonu olmamak gibi bişi o ya ne var benım cep telim yok. bide dory said: 1.si hatun şişman 2.si cirkin 3.sü coolum, lakin facebook kullanmadigim icin değil. 4.sü o ayak ne ya, asil o gobek ne, ya da o "ay" yuzeyi gibi olan surat ne biz insanları dış görünüşlerine göre değerlendirmiyoruz. Ama senın bu yazdıklarından kötü bi insan olduğunu söliyebilirim, tanımadığın bilmediğin insanlarla dagla geciyosun cok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 facebook u olmayan inasn coolsa da bir eksiği vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ıyyyyyyyyyyy bögh sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sly-One said: facebook u olmayan inasn coolsa da bir eksiği vardır. eksigi yok, fazlasi var: huzuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 herkeste var diye facebook hesabını silenler var. bide hiç almayanlar var aynı sebeple. antipopulizm hiç iyi degil. dory değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 tartışmak istemiyorum canımın içi de facebook u olup da huzurlu olmak da bir seçenek bazı insanlar için heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yok benim utancim falan vakti zamaninda facebooktan oturu erkek arkadasimla bir suru sourn yasamistim, onun facebookunda hatus mesajlari falan bulmustum, herneyse. ozman sinirlendim ve kapadimdi. adamdan ayrildim kac ay oldu, hic de acasim yok. simdilik huzurluyum ben boyle. ha tabi herkes var diye almayan insanlar da taniyorum hatta salak, gidip hede hodo diye aliyo takiliyo oyle. gizliden gizliye. salak işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bi de şu triplere hastayım gerçekten. cep telefonum yok, huzur doluyum. kimse bana ulaşamıyor lanet olsun o kadar ulaşılmazım ki. bi de facebook um da yok. ohhhş. huzur. evet bu. yeah. ufak bi flaş geçeyim, bu mesajı sly dan sonra yazmıştım ama hatlarda karışıklık olmuş. türk telekom ya da pati sunucuları da ladies first kuralına uygun davranmaya başladı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ha bsg izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben de huzur nasıl oluyo lan feysbuksuz dicektim de başka bi olay geldi aklıma, oluyodur belki ya. bazen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 çoraplar... .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 umut sarıkaya'nın kimlerden esinlendiğini şimdi anladım. asajgdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o ilk sayfadaki 7. resim şoke etti beni bir anda gelmesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 omfg pert alert!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Scheriff said: dory said: facebooku olmayanları da dusunurseniz.. cep telefonu olmamak gibi bişi o ya (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bi de o dudaklar ==< şekline geliyor ya < kısmısı dudak, == ler deri kas vs olmak üzere ; işte ilk ='dan koparmak istiyorum bıçakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 aaaa mustafa, kız kardeşininin facebook'unu koymuşlar lan koş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Fly said: bi de o dudaklar ==< şekline geliyor ya < kısmısı dudak, == ler deri kas vs olmak üzere ; işte ilk ='dan koparmak istiyorum bıçakla dsadsaasd o nasıl bir anlatımdır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 oper said: umut sarıkaya'nın kimlerden esinlendiğini şimdi anladım. asajgdfa ahaha hakkaten lan aynısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 facebook ne ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar