Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eger doga ustu bır gucunuz olsa ne olmak ısterdınız?

C0rrUpT

Öne çıkan mesajlar

said:
zeyir, 12 February 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
said:
Gorunmez olmayi herkes ister ama istedigin zaman olabiliceksen...

ister ama istediin zman

sdfsdf

zeki arkadasim..istedigin zamanla kastim; surekli gorunmez olarak dolasmayacaksin istedigin yerde istedigin zaman olabilip,tekrar gorunur olabileceksin..Anlamadiysan bunu supersin.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

e zaten millet sürekli görünmez olmayı istemez yani mesh..
bnce insan aklını kullanarak herşeyi yapabilmeli.. yani düşündüü herşeyi yapabilmeli (bi bakıma tanrı gibi ama sadece kendiyle ilgili şeyler)
örn:uçiyim bari, hadi bi görünmeden şu evden çıkiim, keşke şimdi los angelesta olsam...[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya konunun basinda bir arkadas yok yok istemem ne o oyle ruh gibi falan gibi birsey yazmisti..Ona cevap yazdim ben "super" arkadasta bunu kendi diline cevirip bana kendince bi cevap vermiste onu duzelttim.Neyse uzatmayalim son cevabim bu konu hakkinda.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğim birşeyi istediğim zaman istediğim kadar yaratabilmek isterdim.Bence bu söylediğim fiziki olarak en büyük istek.
Düşün arkanda 500 tane adam var görünmez olursun tmm...Uçarsın tmm ama benimkiylede çıkış yolu var duvar öreririm bi lafımla.Sonra uçmak tamam bende çok isterdim ama uçabilen bir giysi yaratır onu giyer öyle uçardım hemde sınırlanmış olmazdım sırf bir özellikle.Kendime büyük kale gibi bişey yapardım.Bol zengin olurdum ve kaleyi tamamen orta çağ tarzı döşerdim.Nede olsa istediğimi yaratabiliyorum.Ve bir kasaba kurardım teknolojiyi bırakıp orta çağda turnuvalar fln yapmak isteyenler için bir dünya kurardım ve herkese açık olurdu.Büyük ustalar yaratırdım,valorite setler fln...Hepiniz bendensiniz.Zaten istediğimizi yaratabildiğimize göre kimse bize birşey yapamazdı. ( Nası dersen : Bir set ( zırh ) yaratırım giyince başında atom bombası bile patlasa ölmezdin .)

Ne güzel olurdu lan tüm orta çağ sevenler bir dünya kururduk.
Bilgisayarmı , ortaçağda soylu ve çok maceracı bir şovalyemi olmak istersin veya kral işte deseler orta çağı seçerim.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Sosyal ağlarda paylaş

Şu görüşün hastasıyım.

"Ahanda vampir olmak istiyor kesin underground'u izlemiştir."

Bu nedir abi?
Benim izlediğim ilk vamoir film'i 94'deki Interview With The Vampire'dır.

Ki orda açık açık görüyorsun adam vampir acı çekiyor hede hödö.

Şimdi tutup eleştiriyorsunuz.Vampir olmak o kadar güzel değil ki hede hödö.
Bir de cahil muamelesi yapılıyor.
"Siz bilmezsiniz, vampirlik böyle."
Sabah sabah sinirlerim gerildi.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Sosyal ağlarda paylaş

Doğaya hükmeden bir güce sahip olmak isterdim böylece ortamları ağaçlarla doldurabilir ve bolca futbol sahası yaratabilirdim:) ve tabii ki invisible özelliğimin de mutlaka olması lazım[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

Bana ters bir düşünce amam olsaydı...
Çarisiz Hastaları Tedavi Ederdim ( Karşılıksıs )[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

ahuahauauhaua süper yeniçeri:)
hemde kadın
hemde alev kılıçlı
kitabıda var kültürlü biri
üstelik türk bayrağı desenli bir kıyafeti var

türkler bunları linç eder yaw:) bunun düşmanları kimler peki? ihanet eden sadrazam, bizans kralı, isyan çıkaran köylüler vs mi yoksa bunlar hayalgüçlerini zorluycaklarmı?
*!kopar*[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç uyumadan yaşamak isterdim ama enerjim hiç tükenmiycek
geceler ve gündüzler benim olurdu böylece
yeterince kahve tüketiorum ztn
ama ben uyumamak istiorum
geceyide gündüzüde sonuna kdr yaşamak nietindeyim[signature][hline]first there was light
then came the night
cruel nothingness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lady_Rosenred, 14 February 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
hiç uyumadan yaşamak isterdim ama enerjim hiç tükenmiycek
geceler ve gündüzler benim olurdu böylece
yeterince kahve tüketiorum ztn
ama ben uyumamak istiorum
geceyide gündüzüde sonuna kdr yaşamak nietindeyim

Bence ikinci kere düşün bunu :),hatta bu olay X-files da vardı,adam acı çekiyordu filan.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...