codmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kendimi Forgotten Realms'a göndermek isterdim.(class farketmez,race olarak da human veya elf olsa fena olmaz ;-))[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kizlari anlayabilmek isterdim! (lafin anlami kendinde sakli!)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 imzada da yazdigi gibi insanlarin isteklerini kontrol edebilmeyi isterdim[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: zeyir, 12 February 2004 00:22 tarihinde demiş ki: said: Gorunmez olmayi herkes ister ama istedigin zaman olabiliceksen... ister ama istediin zman sdfsdf zeki arkadasim..istedigin zamanla kastim; surekli gorunmez olarak dolasmayacaksin istedigin yerde istedigin zaman olabilip,tekrar gorunur olabileceksin..Anlamadiysan bunu supersin.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 e zaten millet sürekli görünmez olmayı istemez yani mesh.. bnce insan aklını kullanarak herşeyi yapabilmeli.. yani düşündüü herşeyi yapabilmeli (bi bakıma tanrı gibi ama sadece kendiyle ilgili şeyler) örn:uçiyim bari, hadi bi görünmeden şu evden çıkiim, keşke şimdi los angelesta olsam...[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ya konunun basinda bir arkadas yok yok istemem ne o oyle ruh gibi falan gibi birsey yazmisti..Ona cevap yazdim ben "super" arkadasta bunu kendi diline cevirip bana kendince bi cevap vermiste onu duzelttim.Neyse uzatmayalim son cevabim bu konu hakkinda.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Psikokinezi ve teleport olsun yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 zamanı durduruyum daa ne ossun be :)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 İstediğim birşeyi istediğim zaman istediğim kadar yaratabilmek isterdim.Bence bu söylediğim fiziki olarak en büyük istek. Düşün arkanda 500 tane adam var görünmez olursun tmm...Uçarsın tmm ama benimkiylede çıkış yolu var duvar öreririm bi lafımla.Sonra uçmak tamam bende çok isterdim ama uçabilen bir giysi yaratır onu giyer öyle uçardım hemde sınırlanmış olmazdım sırf bir özellikle.Kendime büyük kale gibi bişey yapardım.Bol zengin olurdum ve kaleyi tamamen orta çağ tarzı döşerdim.Nede olsa istediğimi yaratabiliyorum.Ve bir kasaba kurardım teknolojiyi bırakıp orta çağda turnuvalar fln yapmak isteyenler için bir dünya kurardım ve herkese açık olurdu.Büyük ustalar yaratırdım,valorite setler fln...Hepiniz bendensiniz.Zaten istediğimizi yaratabildiğimize göre kimse bize birşey yapamazdı. ( Nası dersen : Bir set ( zırh ) yaratırım giyince başında atom bombası bile patlasa ölmezdin .) Ne güzel olurdu lan tüm orta çağ sevenler bir dünya kururduk. Bilgisayarmı , ortaçağda soylu ve çok maceracı bir şovalyemi olmak istersin veya kral işte deseler orta çağı seçerim.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Şu görüşün hastasıyım. "Ahanda vampir olmak istiyor kesin underground'u izlemiştir." Bu nedir abi? Benim izlediğim ilk vamoir film'i 94'deki Interview With The Vampire'dır. Ki orda açık açık görüyorsun adam vampir acı çekiyor hede hödö. Şimdi tutup eleştiriyorsunuz.Vampir olmak o kadar güzel değil ki hede hödö. Bir de cahil muamelesi yapılıyor. "Siz bilmezsiniz, vampirlik böyle." Sabah sabah sinirlerim gerildi.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Doğaya hükmeden bir güce sahip olmak isterdim böylece ortamları ağaçlarla doldurabilir ve bolca futbol sahası yaratabilirdim:) ve tabii ki invisible özelliğimin de mutlaka olması lazım[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Kızma alexim sen farklısın seninki doğuştan gelen vergi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Holyman, 11 February 2004 22:05 tarihinde demiş ki: kusursuz insan olmak isterdim. 5 engel'i mi izledin :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Valla kain olmak isterdim. Sonra diğer vampirler,demonlar olmasını onları benzetmek isterdim. Biraz good bir kain olurdum heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bana ters bir düşünce amam olsaydı... Çarisiz Hastaları Tedavi Ederdim ( Karşılıksıs )[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 iyilik sever ragnar:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Valla sadece gücüne sahip olacaksam Wolverine gücü isterdim, fazla yüksekte gözüm yok. Ama o kahraman olacaksam Spider-Man tabii ki.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Tanrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Tabiki super yeniceri olmak isteridm[signature][hline]MKC_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ahuahauauhaua süper yeniçeri:) hemde kadın hemde alev kılıçlı kitabıda var kültürlü biri üstelik türk bayrağı desenli bir kıyafeti var türkler bunları linç eder yaw:) bunun düşmanları kimler peki? ihanet eden sadrazam, bizans kralı, isyan çıkaran köylüler vs mi yoksa bunlar hayalgüçlerini zorluycaklarmı? *!kopar*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hiç uyumadan yaşamak isterdim ama enerjim hiç tükenmiycek geceler ve gündüzler benim olurdu böylece yeterince kahve tüketiorum ztn ama ben uyumamak istiorum geceyide gündüzüde sonuna kdr yaşamak nietindeyim[signature][hline]first there was light then came the night cruel nothingness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bir dünya yaratmak isterdim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Lady_Rosenred, 14 February 2004 21:05 tarihinde demiş ki: hiç uyumadan yaşamak isterdim ama enerjim hiç tükenmiycek geceler ve gündüzler benim olurdu böylece yeterince kahve tüketiorum ztn ama ben uyumamak istiorum geceyide gündüzüde sonuna kdr yaşamak nietindeyim Bence ikinci kere düşün bunu :),hatta bu olay X-files da vardı,adam acı çekiyordu filan.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hatasız....[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 daha önce de dedim yine diyorum tanrı olmak isterdim herşeye muktedir tek kişi :-p[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar