Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Tek dileğim : Bütün dileklerinim gerçekleşmesini isterdim. Ha birde İnsanlara biraz akıl fikir.:)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 birazcık makul olsak? vur dedi adam siz öldürdünüz =)[signature][hline]My poor friend me...
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bizimki sunu benzedi. bir laf vardır : çingeneye peksimet tattırmışlar mahalledeki katranın tamamını yemiş. Çingeneler alınmasın lütfen lafın gelişi oyle. İnsan doğası işte istedikçe istiyor.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Su elementi üzerinde etkili olabilmek isterdim. Özellikle de istediğim kadar soğutabilmek...[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben neo nun yerinde olmak isterdim süper olurdu seçilmiş olacak karizma süper:) zaman herşeyin üstündedir zamanı kontrol ederseniz herşey mümkündür. psişik güçlerde iyi.telekinesi,teleport,telepati,(telefon:P)...ha bide hipnotizma,beyin okuma fln da olcak.süper olurdu. dragon olmak isterdim.tabi şimdiki çağda deil ama büyücüler,elfler,daha güçlü yaratıklar fln da olmucak tek doğaüstü yaratık ben olcam.bide orta çağda olacam köylüler alev almış bi şekilde koştururken ben köylerini yakacam hepsini yicem.ama orta çağda olmak şart.bazuka icad oldu mertlik bozuldu.ha bide ballista,catapult gibi şeyler olmazsa daha iyi. bide bi film vardı kadınlar ne ister diye kadınların ne istediini anlamak süper olurdu ama psişik güçler olursa beyin de okurum buna gerek yok:) dünyadaki tüm elektrik güçlerini kullanabilmek isterdim vede elektrik hatlarından ilerleyebilmeyi.yıldırımları kontrol etmeyi.istediğiniz kişiye sınırsız güçte bir elektrik akımı göndermeyi...tabi öyle yorulma fln olmucak sınırsız olcak güç:)) yoksa saydıklarımı spider-man deki electro da yapıodu:)[signature][hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben kar olurdum durmadan yağardım sevinsiz çocuklar kar tutsun okullar tatil olsun :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 uç..[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: orc_lord, 12 February 2004 22:15 tarihinde demiş ki: ben kar olurdum durmadan yağardım sevinsiz çocuklar kar tutsun okullar tatil olsun :) arkadaşa angelwing konmasını talep ediorum haha[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Wulfgar, 11 February 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Zamanı kontrol etmek. (durdurmak geleceğe geçmişe gitmek ileri geri almak vs..) +1 kesinlikle en iisi bu ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 *!duygulanır* sonunda bana birisi bişilerin takılıp,title atılmasını istedi.. *!ağlar...* *!tekrar duygulanır*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: CrayTotem, 12 February 2004 15:35 tarihinde demiş ki: sadece wampir olmak isterdim.sadece wampir... Wampir? Wampir nedir?[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 alexi kan emen bir yaratık işte :) genellikle siyah giyinirler ve sarımsak görünce kaçarlar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 şimdi wampir diosunuz da. aslında filmlerden falan öyle çok güçlü hede hödö gibi gözüküyor. işin bir de öbür yanı war,aslında düşününce wampir olarak yaşamak(yada ne denirse) çok daha zordur. ravenloft u okursanız öbür açıdan görme şansınız olur tavsiye ederim :)[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 O vampir. Wampir diye birşey yok.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sly-one +1 siz bi sislerin vampirini okuyun önce... *! ahh jander ahh nidalarıyla kitabın tozlu kapağına üfler*
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Sly-One, 12 February 2004 22:29 tarihinde demiş ki: şimdi wampir diosunuz da. aslında filmlerden falan öyle çok güçlü hede hödö gibi gözüküyor. Bende allah vergisi vampirlik var. Hala konuşuyorsunuz hehe.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya vampir dediğin nedir ki.. bir underworld izlediniz hemen vampir peşinde koşun.. Karşısına kurtadam (garou - werewolf) çıksa kurtadam onu parçalar tatlı niyetine yer.. ayrıca vampir'in öyle ahım şahım bir özelliği yok yani ölümsüzsün. ama nereye kadar? kazık saplanınca ölceksin. gümüş ok gelince ölceksin. yani sonuçta ölümsüz değilsin.. sadece ecelinden ölmüyceksin. sonsuza kadar yaşadığını düşünsene. her gün aynı şeyler her gün aynı manzara her gün aynı sen insanlar ölüyor dünya ölüyor sen hala aynı sen evrende herşey olup bitiyor sen hala aynı sen komik filmlerin etkisi altında kalınca sadece avantajlarını görebiliyorsunuz.. Bir de Interview with the Vampire izleyin ondan sonra karar verin. Çocuğu vampir yapıyorlar, aklı büyüyor ama vücudu küçük kalıyor.. kız da buna gıcık kapıyor. öfkeleniyor felan. hele güneş ışığına çıkamamak çok kötü birşey.. kapkaranlık bir dünya. tatsız bir dünya sıkıntılı bir dünya kendini öldürmek veya öldürtmekten başka hiçbir şeyin yok elinde..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bonecrusher nedir ki? şiir gibi olmuş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: orc_lord, 12 February 2004 22:44 tarihinde demiş ki: bonecrusher nedir ki? şiir gibi olmuş :) zuzuzuzuz +1[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 elf olmak ıstedım sımdı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 üstteki mesajı quotelamak yasak.. yassaaah hemşerim [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 February 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 valla doga üstü bi gücüm olsaydı:elimi şıklattıımda 20milyon cıkmasını isterdim!soorası kolay sate:rock:[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o
eclipse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kesinlikle zamanı kontrol edebilmeyi isterdim zamanı durdurmak,geri veya ileri almak mümkün olsaydı herşey çok daha kolay olurdu!!
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bugsız bir sphere sunucum olsun isterdim.[signature][hline]Silencer
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: nbl_silencer, 12 February 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Bugsız bir sphere sunucum olsun isterdim. uçmayalım dedik sonlarda :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Öne çıkan mesajlar