Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyada İş Arıyorum

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

HocaEfendi said:
Çokakıllıadam said:
Var mı yardımcı olabilecek?
Ne iş olsa yaparım.

yardımcı olayım.. otelde lojmanda kalıp kat görevlisi yada valiz taşıyıcı falan olurmusun ??

vasıfsız adamı almazlar o işe.
arkadaş turizm ve otelcilik işletmecilik mezunu, bellboy olcam diye 2 aydır gezmediği otel bırakmadıgı cv kalmadı.
geçen hafta lykia world'e kapak attı sonunda .
Sosyal ağlarda paylaş

abi yemek dedim, yumurta kırarım dedin. 2 ay yumurta mı yedireceksin bize bu sıcakta. isilik olur dökülürüz valla :D

iyi kötü anladığın bir iş varsa, en azından meraklı olduğun yatkın olduğun bir iş varsa söyle yardımcı olmaya çalışayım. en azından kulağımızı açarız, sorarız sağa sola çıkar bişeler mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh(:
Abi şimdi 14 yaş görünümlü 19 yaşında müstakbel üniversite öğrencisiyim, öyle süper yeteneklerim yok, ağır işlerde de çalışabileceğimi zannetmiyorum (yük taşıma vs.)
Ama yani ne bileyim kuryelik olsun, veznedarlık olsun böyle üstün beceri gerektirmeyen işleri yapabilirim.

Türkcellin standları varmış böyle sokakta hat satanlar filan, bir şirketten arkadaş başvur demişti günlük 30 ytl + sigorta. Olmazsa onu yapıcam.

Ama şimdi şu sahaf işi öyle uzun süreli olmayacak zaten yakşalık 10.000 kitabı listeleyicem sonra işim bitecek, onun için ilk şu sahaf işini aradan çıkarmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...