Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Var mı yardımcı olabilecek? Ne iş olsa yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ne iş yaparsın? ne iş olursa yaparım dersen, asgari ücretle yemek, çay işlerine bakacak birisini arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 antalyada iş bulmak,samanlıkta saman bulmak kadar kolaydır.yaz geldi yaz git beach parka her yerde iş ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bende bu aralar gelicem antalya kısa süreli işler varsa Çokakıllıadam dan sonra talibim =) ingilizce falan anlaşırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben de geleyim mi antalyaya benim maksatım hem çalışmak hem de tatil yapmak. ingilizcem de yok beni atın mutfağa zaten zayıfım kilo da alırım orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 beni de seç beni de seç :D harbi lan gelirim. 4 kişi bir olup ev tutalım sonra da çalışır yeriz bi güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 beach park, lara beach falan ideal olabilir. ama zenci olursun (kısmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kalıp falan bulabilecek varsa kalpazanlık yapalım ne dersniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sahaf'ın birinde buldum sanırım ama daha kesin değil akibeti yarın belli olucak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bende otellerde çalışsammı diye düşünüyorum ama çok yoruyorlar adamı ya oralarda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kitapçı'da falan çalışmak iyi olabilir ya harbi. Atmosfer yeter mis gib kitap kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 off hastayım kitap kokusu vs ye :D ama yazın millet kitapçıda değil şezlonglarda olur. gerçi kitap almaya gelirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bLackcha0s said: bende otellerde çalışsammı diye düşünüyorum ama çok yoruyorlar adamı ya oralarda :S baya yoruyorlar ama eğleniyor da çalışanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 lan ne eğlencek otelde adam. "hadi şimdi otelimizin dansını yapıyoruzzz, eğğğkeeee ekke ekke..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Çokakıllıadam said: Var mı yardımcı olabilecek? Ne iş olsa yaparım. Gondol'a muavin olsana olm sen euahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Çokakıllıadam said: Var mı yardımcı olabilecek? Ne iş olsa yaparım. yardımcı olayım.. otelde lojmanda kalıp kat görevlisi yada valiz taşıyıcı falan olurmusun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ginaly said: lan ne eğlencek otelde adam. "hadi şimdi otelimizin dansını yapıyoruzzz, eğğğkeeee ekke ekke..." o kısımdan bahsetmiyoruz biz. dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 HocaEfendi said: Çokakıllıadam said: Var mı yardımcı olabilecek? Ne iş olsa yaparım. yardımcı olayım.. otelde lojmanda kalıp kat görevlisi yada valiz taşıyıcı falan olurmusun ?? vasıfsız adamı almazlar o işe. arkadaş turizm ve otelcilik işletmecilik mezunu, bellboy olcam diye 2 aydır gezmediği otel bırakmadıgı cv kalmadı. geçen hafta lykia world'e kapak attı sonunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 urmesque said: ginaly said: lan ne eğlencek otelde adam. "hadi şimdi otelimizin dansını yapıyoruzzz, eğğğkeeee ekke ekke..." o kısımdan bahsetmiyoruz biz. dsfg o zaman otele ne gerek var derler adama ciğerim. gelsene bize bi ara, piza yirik sfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Şuanda huun ile görüşmekteyim. Sahaf işi olmazsa, huun da beni uygun görürse kendisi patronum olucak. Diğer arkadaşlara teşşekür ederim. Saygılar. HocaEfendi@ Abi 45kgyim kendimi taşıyamıyorum. sdf Ayrıca istesemde almazlar büyüde gel derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yada neyse geleyim işler kesinleşince görüşürüz bir şekilde nasıl olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 abi yemek dedim, yumurta kırarım dedin. 2 ay yumurta mı yedireceksin bize bu sıcakta. isilik olur dökülürüz valla :D iyi kötü anladığın bir iş varsa, en azından meraklı olduğun yatkın olduğun bir iş varsa söyle yardımcı olmaya çalışayım. en azından kulağımızı açarız, sorarız sağa sola çıkar bişeler mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Eheh(: Abi şimdi 14 yaş görünümlü 19 yaşında müstakbel üniversite öğrencisiyim, öyle süper yeteneklerim yok, ağır işlerde de çalışabileceğimi zannetmiyorum (yük taşıma vs.) Ama yani ne bileyim kuryelik olsun, veznedarlık olsun böyle üstün beceri gerektirmeyen işleri yapabilirim. Türkcellin standları varmış böyle sokakta hat satanlar filan, bir şirketten arkadaş başvur demişti günlük 30 ytl + sigorta. Olmazsa onu yapıcam. Ama şimdi şu sahaf işi öyle uzun süreli olmayacak zaten yakşalık 10.000 kitabı listeleyicem sonra işim bitecek, onun için ilk şu sahaf işini aradan çıkarmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bende takip edeyim sağda solda umarım buluruz sana bi iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Galiba işe girdim sayılır bir arkadaşın yardımıyla. Hepinize ilgilinizden dolayı teşekkür ederim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar