Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://img247.imageshack.us/img247/2930/afisjg2.jpg akp nin fahri gençik kolları genç siviller düzenliyor, hadi biz istesek cumhuriyet mitinglerinin 10 katını toplarızcılar gogo
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ÖDP ve bilimum sahte solun da katılmasını bekliyorum ben. En azından Ufuk abileri ufak bir konuşma yapsın.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 taksime yürüyüş yasaktı hani ? tandoğanda milyonlar toplanınca bindirilmiş kıtalardı hani ? kendine demokratlar sizi..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yok bu arkadaşlar özdemokrat oluyor. ama taksimde tatlı su yok olsaydı yüzerlerdi negzel :(
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Yapsinlar yuruyuslerini, ama taksimde yapmasinlar. Memuru ogrenciyi nasil hastanelik ettilerse bunlari da etsinler yapacaklarsa. Esitlik hede hodo ...
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yazık.. , sonra ayrımcılık diyorlar ulan bu saatten sonra yapmayını öpsünler
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sanki bizim forum`un sozde degil ozde* liberallerinin yazdiklarini okudum. *tayyipcigimin carpik anlayisi
sir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 güzelmiş, gidilir. topiği de 1 mayıs vs. diğer gösteriler şekline çevirmek anlamsız, taksimde cumartesi annelerinden tutun, engelliler, vicdani retçiler, stk'lar sürekli bi gösteri veya yürüyüş olur zaten. kimisi izinli kimisi izinsiz. ve takdir edersiniz ki hiçbiri 1 mayıs kadar geniş kapsamlı olmaz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 70 milyon diyor yahu adamlar ciddi
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Cevik kuvvet ozgurluk getirir umarim bu eylemci arkadaslara
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kıllarına dahi dokunamaz arkalarında abileri önlerinde vekilleri beraber yürür.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 pekaziz said: ÖDP ve bilimum sahte solun da katılmasını bekliyorum ben. En azından Ufuk abileri ufak bir konuşma yapsın. yup.. ben de ayrıca görüşün ifadesi içerik olarak çok laf salatası gözüküyor..
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 tahmin ettim akp ile bir ilgisi olduğunu. bir de şimdi bu kişilerin taksime yürümesine izin verirlerse iki yüzlülüklerin ve yavşaklıklarının belgesi olur. afişte sanırım solcu katliamını ordunun üzerine yüklemeye çalışmışlar ama ordunun olduğu kadar bu o dönemin devletinin ve polisinin de suçu ve hatta daha fazla onların suçuydu.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ne darbesi ya $aka mi bu? kimsenin darbe falan yaptigi yok, sacma salak $eyler uydurup resmen anti-asker propogandasi yapiyorlar. eger ergenekon da fake cikarsa o zaman way haline bunlarin.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 alayini yargilarlar hatta askerlikten sogutma eylemi oldugu icin asdf.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 70milyonadim@gmail.com alan adi almak yememi$ heralde. anonymous takiliyolar.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fizban said: taksime yürüyüş yasaktı hani ? tandoğanda milyonlar toplanınca bindirilmiş kıtalardı hani ? kendine demokratlar sizi.. Tandoğan mitinginde sabah otobüsler azaltılmıştı, mitingin bitmesine yakın (yarım saat kala falan) da bedava otobüs hizmeti sunulmuştu. Şimdi tam tersini yaparlar, o sabah taksime bütün ulaşım araçları bedava olur, hatta özel sefer düzenlerler.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 abiler emredince yuru babam yuru
sir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 cumhuriyet mitingleri gibi mi yani boneparté =)
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 milli irade`nin yuruyusu bu. gorun bakin bindirilmis kitalar nasil olusturuluyormus. bindirilmis irade.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 cumhuriyet mitinginin 10da biri kadar katilim olcak mi bakalim ama durun olmamasi lazim taksimde gosteri yasak atin gaz bombasini aaa ama atamazlar ki celalaettin cerrah ne dedi 3 gun once artik sadece cevik kuvvet kullancak gaz bombasi aaa coincidence
sir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hiç sanmıyorum o kadar katılım olucanı, o yüzden de polisin öyle ekstrem bi güvenlik önlemi alcanı da sanmıyorum. bikaç minibüsle polis gelir, galatasaray lisesinin önünde bekler. öte yandan o grubun içinde herhangi bi provokatif eylem yapıcak, cam çerçeve indirecek veya terör örgütü sloganı falan atıcak insanlar olcanı da sanmıyorum o da ayrı.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 darbe olmasını gerektirecek nedenlere karşı yürümek değilde, darbeye karşı yürümekte ilginçmiş... içi boş hareketler bunlar.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Provakatörler zaten genelde o gruba karşı insanlar tarafından ya da o grubun aşırı kanatları tarafından sokuluyor. yani hrant dink yürüyüşünde bile çıkmıştı mhp binasına taş atanlar. Hrant Dink yürüyüşünde de herhalde silahlı devrim eğilimi olan sol gruplar tarafından yapılmıştır o diye düşünüyorum. edit: provakatör diye değiştirdim emin olamadım diğer kelimenin doğruluğundan :p
sir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 evet öyleydi zaten, bazı "hakiki" sol örgütler kendi propaganda alanı olarak kullanmıştı hrant dink yürüyüşünü "faşizmi kanında boğucaz!" filan diye broşür dağıtmışlardı. bence hrant dink'in anısına büyük saygısızlıktı bu yani. ama genç sivillerin organizasyonlarında genelde liboş gazeteciler filan katılıyo, pek olmuyo öyle taşkınlıklar.
Öne çıkan mesajlar