Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

darbeye karşı 70 milyon adım yürüyüşü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yapsinlar yuruyuslerini, ama taksimde yapmasinlar. Memuru ogrenciyi nasil hastanelik ettilerse bunlari da etsinler yapacaklarsa.

Esitlik hede hodo ...
Mesaj tarihi:
güzelmiş, gidilir.

topiği de 1 mayıs vs. diğer gösteriler şekline çevirmek anlamsız, taksimde cumartesi annelerinden tutun, engelliler, vicdani retçiler, stk'lar sürekli bi gösteri veya yürüyüş olur zaten. kimisi izinli kimisi izinsiz. ve takdir edersiniz ki hiçbiri 1 mayıs kadar geniş kapsamlı olmaz.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
ÖDP ve bilimum sahte solun da katılmasını bekliyorum ben. En azından Ufuk abileri ufak bir konuşma yapsın.

yup.. ben de

ayrıca görüşün ifadesi içerik olarak çok laf salatası gözüküyor..
Mesaj tarihi:
tahmin ettim akp ile bir ilgisi olduğunu. bir de şimdi bu kişilerin taksime yürümesine izin verirlerse iki yüzlülüklerin ve yavşaklıklarının belgesi olur.

afişte sanırım solcu katliamını ordunun üzerine yüklemeye çalışmışlar ama ordunun olduğu kadar bu o dönemin devletinin ve polisinin de suçu ve hatta daha fazla onların suçuydu.
Mesaj tarihi:
ne darbesi ya $aka mi bu? kimsenin darbe falan yaptigi yok, sacma salak $eyler uydurup resmen anti-asker propogandasi yapiyorlar. eger ergenekon da fake cikarsa o zaman way haline bunlarin.
Mesaj tarihi:
fizban said:
taksime yürüyüş yasaktı hani ? tandoğanda milyonlar toplanınca bindirilmiş kıtalardı hani ? kendine demokratlar sizi..

Tandoğan mitinginde sabah otobüsler azaltılmıştı, mitingin bitmesine yakın (yarım saat kala falan) da bedava otobüs hizmeti sunulmuştu. Şimdi tam tersini yaparlar, o sabah taksime bütün ulaşım araçları bedava olur, hatta özel sefer düzenlerler.
Mesaj tarihi:
cumhuriyet mitinginin 10da biri kadar katilim olcak mi bakalim
ama durun olmamasi lazim
taksimde gosteri yasak
atin gaz bombasini

aaa ama atamazlar ki celalaettin cerrah ne dedi 3 gun once
artik sadece cevik kuvvet kullancak gaz bombasi
aaa coincidence
Mesaj tarihi:
hiç sanmıyorum o kadar katılım olucanı, o yüzden de polisin öyle ekstrem bi güvenlik önlemi alcanı da sanmıyorum. bikaç minibüsle polis gelir, galatasaray lisesinin önünde bekler.

öte yandan o grubun içinde herhangi bi provokatif eylem yapıcak, cam çerçeve indirecek veya terör örgütü sloganı falan atıcak insanlar olcanı da sanmıyorum o da ayrı.
Mesaj tarihi:
Provakatörler zaten genelde o gruba karşı insanlar tarafından ya da o grubun aşırı kanatları tarafından sokuluyor. yani hrant dink yürüyüşünde bile çıkmıştı mhp binasına taş atanlar. Hrant Dink yürüyüşünde de herhalde silahlı devrim eğilimi olan sol gruplar tarafından yapılmıştır o diye düşünüyorum.

edit: provakatör diye değiştirdim emin olamadım diğer kelimenin doğruluğundan :p
Mesaj tarihi:
evet öyleydi zaten, bazı "hakiki" sol örgütler kendi propaganda alanı olarak kullanmıştı hrant dink yürüyüşünü "faşizmi kanında boğucaz!" filan diye broşür dağıtmışlardı. bence hrant dink'in anısına büyük saygısızlıktı bu yani.

ama genç sivillerin organizasyonlarında genelde liboş gazeteciler filan katılıyo, pek olmuyo öyle taşkınlıklar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...