Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[shadowbane] Genelleme

Apache

Öne çıkan mesajlar

Mesajınızı ancak attıktan sonraki ilk 30 dakika içinde değiştirebilirsiniz!

benim değil,wastiee'nin suçu onun yerine güzel bir isim bulurum misal,genç osman

bu arada bi ikimiz msg attık,herhalde sadece ikimiz oynayacağız böyle guild değil,çeşme bile kuramayız.

[Bu mesaj Apache tarafından 16 Mart 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 16 Mart 2003 20:15 tarihinde demiş ki:
Name: Daeron
Irk: Human
Class: Warrior (belki ranger)

Ottoman's oyundakilere kimlerden geldiğimizi belli eder :)

[Bu mesaj Apache tarafından 16 Mart 2003 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]

human warior çok sakat boşa koysan dolmaz doluya koysan almaz.
warior diyosan half giant yada mino hatta wariordan da vazgeç mino barb yap mobların ortasına bırak abartısız sabaha kadar hp bitmez.

Ranger için elf-elf-elf başka maceralara girenlerde var geçen gün centaur ranger gördüm olmuyo elfler dışında max dex ihtiyacını karşılıyacak ırk yok.Bu arada ranger charım var diye söylemiyorum kullanılacak en kral template rangerdır dex,str,def buff alır heal yapar stun,root,debuff,sneak,rapid shot,+70% dmg buff (bir castle 15 dakika sürer) hatta wizler gibi pet sahibi bile olabilir[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Beta oynayanlar cevaplaya bilirmi, the Aracoix ucusu gercekten efektif mi? Yani savastan kopmaniza imkan sagliyormu veya yuruyenlere gore daha hizli mesafe gecmenize? Stamina mi bagli ucus yetenegi, hava da kalma suresi ne kadar? Havada iken damage almak veya vermek mumkunmu?

Eger cevaplar olumlu ise 6 aylik account alip hemen bu irk ile baslamak zevki olabilir.

batu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...