Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Luinir

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:
oynama tr üstüne yada rakibe oyna ki kaybetsek bile üzüntün katlanmasın :)
kaç zamandır aynı mantıkla gdiyorum da miktar büyüyor zararı karşılamak içinde sürekli daha çok oynamak zorunda kalıyorum, yoksa aynı dediğin gibi mantık bizde yenilirsek paraya yenersekte diğer maça seviniyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

maçın başından adam gibi oynarsak alırız yoksa çekirge bi daha sıçramaz diyorum
adamlar da son 2 maçımıza bakarak son 15dkyı ekstra motivasyonla oynayacaklar sonuçta

bi de herkes demiş işte terim yanlıştan döndü hamiti ileri sabriyi ortaya çekti fln diye dk kaç bilmiyorum artık bizim 2. golde hamit orta yaparken sabri hala onun önünde oynuodu yer falan değiştirmemişlerdi
88'den sonra o gazla bir zahmet de herkes hurra ileri saldırsın zaten hamit pası verdiğinde ortadaydı tam sağ açık da değildi
kısacası terim'in kafasına taş düşmezse hamit yine bek oynar
defansımızın ortası tek kelimeyle yalama oldu servet-emre aşık en iyi ihtimal yoksa mehmet topal'ı stopere çekip ayhan'ı orta sahaya alabilir

havamız yerinde ama sakat cezalı yüzünden yetmeyecek bu gaz gibi bir his var bende

genel olarak mantıklı önerileri basında hiçkimse yazmazsa terim kendiliğinden uygular ama biri yazınca basından öğrenmiş konumuna düşücek terim ve egosu bu kadar yüksek basınla kavgalı bir adamın yapacağı iş değil
Sosyal ağlarda paylaş

terime verip veriştiren çok kişi var ve haklılar yani.

70. dakikadan sonra yazdıklarınız yırtmak zorunda kaldnız tarzı şeyler diyor. laf sokuyor. abicim ne yazıcaklardı yani hamit sağ bekte süper oynuyor, çok iyi oynadık kaybettik mi yazıcaklardı. klüp takımı sanıyor milli takımı. 70 milyonun takımı bu hala farkında değil. siz biz muhabeti ile de ayrımcılık yapıyor. hepimiz bu vatannın çocuklarıyız.

başbakana bak, milli takım td sine bak. böyle düşününce de normal aslında. şaşırmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
FromTheHell said:
biz dün pes attık kuzenle bütün gün.
hep yendim türkiyeyle hırvatları.
demek ki yeneriz biz,evet

LoL ! Sen oynarsan yenersin tabi. Açıcan takım seçmiycen sanal zeka versus sanal zeka olacak o zaman görcez noluyor ne bitiyor :D

int cafede görüyorum ben böyle tipleri
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
var mı link felan kampanyaya ?

sanırsam yok. radyoda bir anda geldi fırat denen adamın adına mehmet ayan'da kampanyaya çevirelim filan dedi. bugün akşam varsa radyo dinlemeye çalışın söylerler gene. 92.3 saat 18-20 arası ama turnuva boyunca 19 dan sonra ümit aktan çıkıyor evfane şeyler anlatıyor.

mesela;

kaçımız biliyordu (basın dahil) tr-isviçre maçının oynandığı stadda fatih terim zamanında ilk milli maçına çıktığını filan...

ümit aktan ya spor programı yapsa durmadan izlerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...