byzasz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 son bişey daha hollanda romanayya yatarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 02 çifte oyna romanyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 DeathLord said: oynama tr üstüne yada rakibe oyna ki kaybetsek bile üzüntün katlanmasın :) kaç zamandır aynı mantıkla gdiyorum da miktar büyüyor zararı karşılamak içinde sürekli daha çok oynamak zorunda kalıyorum, yoksa aynı dediğin gibi mantık bizde yenilirsek paraya yenersekte diğer maça seviniyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Direk yatacağını sanmıyorum çünkü imajı zedelenir ciddi şekilde hem fransızlar hem italyanlar nefret ederler öyle bi durumda ama haklı olarak yedek oyuncularını oynatırlar bence,ha yedekleri bile yetebilir romanya ya orası ayrı bi konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 işte dün hırvatistan polonyaya yatar dedik oynadık oda yattı. ama milli takım sanki şansını iyice zorladı burdan sonra mucize faln olmaz yeniliriz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 maçın başından adam gibi oynarsak alırız yoksa çekirge bi daha sıçramaz diyorum adamlar da son 2 maçımıza bakarak son 15dkyı ekstra motivasyonla oynayacaklar sonuçta bi de herkes demiş işte terim yanlıştan döndü hamiti ileri sabriyi ortaya çekti fln diye dk kaç bilmiyorum artık bizim 2. golde hamit orta yaparken sabri hala onun önünde oynuodu yer falan değiştirmemişlerdi 88'den sonra o gazla bir zahmet de herkes hurra ileri saldırsın zaten hamit pası verdiğinde ortadaydı tam sağ açık da değildi kısacası terim'in kafasına taş düşmezse hamit yine bek oynar defansımızın ortası tek kelimeyle yalama oldu servet-emre aşık en iyi ihtimal yoksa mehmet topal'ı stopere çekip ayhan'ı orta sahaya alabilir havamız yerinde ama sakat cezalı yüzünden yetmeyecek bu gaz gibi bir his var bende genel olarak mantıklı önerileri basında hiçkimse yazmazsa terim kendiliğinden uygular ama biri yazınca basından öğrenmiş konumuna düşücek terim ve egosu bu kadar yüksek basınla kavgalı bir adamın yapacağı iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 artık her şey olur bundan sonra şaşırmam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Volkan 2 maç ceza almış. saçma yani. schweinsteiger de yaptı aysınısını 1 maç ceza aldı. helal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 eurovision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hürriyer köşe yazarları ne vermiş veriştirmiş terime yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 said: servet-emre aşık en iyi ihtimal yoksa mehmet topal'ı stopere çekip ayhan'ı orta sahaya alabilir Servet oynayamazsa, Hakan Balta'yı stopere Uğur Boral'ı sol beke bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 terime verip veriştiren çok kişi var ve haklılar yani. 70. dakikadan sonra yazdıklarınız yırtmak zorunda kaldnız tarzı şeyler diyor. laf sokuyor. abicim ne yazıcaklardı yani hamit sağ bekte süper oynuyor, çok iyi oynadık kaybettik mi yazıcaklardı. klüp takımı sanıyor milli takımı. 70 milyonun takımı bu hala farkında değil. siz biz muhabeti ile de ayrımcılık yapıyor. hepimiz bu vatannın çocuklarıyız. başbakana bak, milli takım td sine bak. böyle düşününce de normal aslında. şaşırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 biz dün pes attık kuzenle bütün gün. hep yendim türkiyeyle hırvatları. demek ki yeneriz biz,evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 FromTheHell said: biz dün pes attık kuzenle bütün gün. hep yendim türkiyeyle hırvatları. demek ki yeneriz biz,evet 2000 yılında da mustafa denizli sanal ortamda italyayı yeniyordu ahaha işallah tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 FromTheHell said: biz dün pes attık kuzenle bütün gün. hep yendim türkiyeyle hırvatları. demek ki yeneriz biz,evet LoL ! Sen oynarsan yenersin tabi. Açıcan takım seçmiycen sanal zeka versus sanal zeka olacak o zaman görcez noluyor ne bitiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Baluu said: FromTheHell said: biz dün pes attık kuzenle bütün gün. hep yendim türkiyeyle hırvatları. demek ki yeneriz biz,evet LoL ! Sen oynarsan yenersin tabi. Açıcan takım seçmiycen sanal zeka versus sanal zeka olacak o zaman görcez noluyor ne bitiyor :D int cafede görüyorum ben böyle tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nası tipleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sanal zeka versus sanal zeka açıp izleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 BiTcH_oFBaT said: siz biz muhabeti ile de ayrımcılık yapıyor. hepimiz bu vatannın çocuklarıyız. başbakana bak, milli takım td sine bak. böyle düşününce de normal aslında. şaşırmamak lazım Abi ne içtiysen biz de istiyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu arada ligradyo bir kampanya başlattı. cuma günü insanları kırmızı veya beyaz veya kırmızı-beyaz giymeye davet ediyor. eğlenceli olur herkes yaparsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Maçın hakemi açıklanmış. Roberto Rosetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben giyerim kırmızı ya da beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 var mı link felan kampanyaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Rikkie said: Maçın hakemi açıklanmış. Roberto Rosetti. kötümü?anlamadığım için soruyorum.isveçli hakem tam bi şerefsizdi çünkü.bu italyan galiba dünyam şaştı bi bi sarı mavi,bi kırmızı beyaz giymekten hergün renk değiştiriyoruz burda.bukalemunu geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Baluu said: var mı link felan kampanyaya ? sanırsam yok. radyoda bir anda geldi fırat denen adamın adına mehmet ayan'da kampanyaya çevirelim filan dedi. bugün akşam varsa radyo dinlemeye çalışın söylerler gene. 92.3 saat 18-20 arası ama turnuva boyunca 19 dan sonra ümit aktan çıkıyor evfane şeyler anlatıyor. mesela; kaçımız biliyordu (basın dahil) tr-isviçre maçının oynandığı stadda fatih terim zamanında ilk milli maçına çıktığını filan... ümit aktan ya spor programı yapsa durmadan izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar