toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 terbiyesizlesme, arkadasın yok karsında haddini bil biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hakatten ayip oluyor Rikkie, adam gorusunu belirtmis, katilmiyorsan da trollamaya hakkin yok. Sikayeti yersin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Tamam. Rikkie said: nocom said: thats enough :)-D Şerefsiz. toggie said: sensin o. amma gittiniz su hakemin ustune. bence sergiledigi davranıs gayet iyi. aynı sey bize olsa, bizimkileri de boyle teselli ederdi eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bas sikayeti o zaman? ne gerek var boyle seylere. Sonra seviye iniyor gg oluyor ortam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 şerefsiz diyen sensin ben değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 said: Türkiye yenilgisinin psikolojik ağırlığını yaşayan Hırvatlar, şoku henüz üstlerinden atamadılar. Hırvat basını, toplumsal şokun atlatılması konusunu psikiyatrlara danışmaya başladı. Hırvatistan, Euro 2008'de gelen tarihi Türkiye yenilgisinin yarattığı hayal kırıklığını atlatabilmiş değil. 119'uncu dakikada gelen golle havalara uçan, ancak maçın son saniyesinde Semih'in attığı gol ve ardından penaltılarla turu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Hırvatlar'ın, bir "ulusal depresyon" içerisinde bulunduğu kaydediliyor. Depresyonu atlatmanın yollarını arayan Hırvat basını, çareyi, psikiyatrları meselenin içine sokmakta buldu. Jutarnji List adlı gazete, psikiyatr Mirela Vlastelica'nın, konuya ilişkin olarak sarfettiği, "Ülke, geleceğe doğru yönelmeli. Taraftarlar, 2010 Dünya Kupası elemelerinin başlayacağı Eylül ayını düşünmeliler" şeklindeki sözlerine yer verdi. Hırvat psikiyatr, Türkiye yenilgisiyle depresyona giren taraftarlara, gündelik rutinlerini bozmamaları ve işe gitmeye devam etmeleri önerisinde bulundu. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 lol habere bak... o kadar da huzun olmamali yahu, spor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 psikologluk ederiz adamı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ulusal yas ilan etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 abi bizde aynı şekilde yenilsek bende 2gün baya üzülürdüm yani taraftar olarak. tabi futbolcularda daha derin bi şekilde etkilendiler psikolog falan zaten hani futbolculara devamlı hizmet veriyo normal bişe bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yok daha neler ya, bunlarınki de haber işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ömer ya son penaltıyı rüştü tutunca ömer üründül garip bi ses cıkarıyo şimdi dikkat ettim öldüm gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ehühehüeheheyyyy. ehüeheyeyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 cok komik ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ahahhahaha. ben beceremedim o sesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 119. dkk da golü buluyorsun boşalıyorsun tamamen duygu seli falan fistan, sonra 122. dkk golü yiyorsun , eledim derken elenme ihtimalin oluyor, çok kötü bir durum. bizim başımıza gelse 2008 lafını bile duymak istemeyiz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 adam onun için çiğ yumurta yiyor her sabah ıhhhh aheyyy demeye çalışıyor ne demekse artık :F adam sevinemiyor bile bari olley fln de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sesi süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Şu maçları ercan taner anlatacaktı varya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 2pacAmaruShakur said: ömer ya son penaltıyı rüştü tutunca ömer üründül garip bi ses cıkarıyo şimdi dikkat ettim öldüm gülmekten hahhahahah yarıldım la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hahah sese bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 maçı izlerken de kopmuştum buna sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 eski türk filmlerinde bıçak yiyen adam gibi ses çıkarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Rikkie said: Şu maçları ercan taner anlatacaktı varya.. o değil de asıl maçları ilker yasin sunsa deli olurdu, skora göre yorum yapıo ya:F geriye düşünce laf dicekti sonra 2 dk içinde lafı yutcaktı fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Buraxın dediğini örnekleyeyim ben de bari. :) Fenerbahçe-Chelsea ilk maçında Deivid kendi kalesine talihsiz bir gol atmıştı. Chelsea baya da iyi oynuyordu, Fenerbahçe kaleye gidemiyordu ama Chelsea'nin de ahım şahım bir baskı kurduğu yoktu. İlker Yasin'de Chelsea'yi bir şişirdi, bir şişirdi sanırsın Brezilya. İşte 2.yarıda savunmanın arkasına atılan ilk topta, ilk pozisyonda gol attı Fenerbahçe, sonra da Deivid uzaktan çaktı. Aslında öyle çok iyi futbol oynadığı yoktu Fener'in. İlker Yasin başladı atacağımız belliydi, akın akın geliyorduk, Chelsea gol yiyeceğinin sinyalini verdi, Fenerbahçe muhteşem oynuyor, Chelsea'yi sahadan sildi, ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar