tellos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ya alla alla çok iyiyiz galiba biz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 kazım yalınayak takılıyor sahada ddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 tam şopar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 haha hakemle hırvat kanka galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hahah kazim supermis yeni farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hakem yıkıldı ya baksana yawrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bu arada uzatma mezvusuna açıklık getirelim uzatmaların anonsu 2 dk uzatılmıştır diye yapılmıyor maç en az 2 dakika uzatılmıştır deniyor yani uzatmanın uzatması da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ağlamak istiyorum sayın seyirciler... Ben böyle aşağılık hakem , böyle uyuz bir teknik direktör görmedim! Bu heriflere karşı Allah yüzümüze baktı da inanılmaz şeyler gerçekleşti. Dünya kupaları ve Avrupa kupaları turnuvalarının efsanesini yazıyoruz. Futbol tarihi denir buna. Ama avrupa'nın bizi hiç sevmediğini bu turnuvada 1 kez daha anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 animated gif, maç özeti. tönkögrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 huun said: tam şopar ya boşuna türk yapmadık biz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 nihat'ın adelesinde yırtık tespit edilmiş. 1 ay sahalardan uzak kalacakmış. NTVSpor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 gerçek midir bu? ajansta yok. sayfalar değişcek aboov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 maçı kaçırdım, özellikle uzatmanın 2.kısmını izleyebileceğim bi link var mıdır? o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ahaha nihat gerçek mi? adam serbest atış yaparken sakatlanmadı mı? abi nasıl insan bunlar osuruktan nem kapıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Cantona said: nihat'ın adelesinde yırtık tespit edilmiş. 1 ay sahalardan uzak kalacakmış. NTVSpor bende tvde duydum ntvsporun aldığı habere göre turnuvayı kapatmış ama milli takım doktorları henüz açıklama yapmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 dün gece 3 de eve döndüm arabayla indim tura eve geldim patiye girmedim kilitti yani şimdiye yazmak nasipmiş hayatımın en duygusal 2 dakikasını yaşadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Offf var ya futbolcusuz da yenersek tam olcak işte :D Son maçta da Terim hastaneye kaldırılsın teknik direktörsüz Avrupa şampiyonu olalım falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 kingpin said: ahaha nihat gerçek mi? adam serbest atış yaparken sakatlanmadı mı? abi nasıl insan bunlar osuruktan nem kapıyorlar :D bende hayret ediyorum yaa ki sırf bizim futbolcular da değil adam düz koşu yaparken sakatlandı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 AGA 120 DK KOSTU ADAM yani bi de her 3 günde bir maç yapıyor hiç dinlenmedi de sakatlanır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yani normal heriflerin sakatlanması,bide canlarını dişlerine taktılar son golü attığımızda takımın zaten yarısından fazlası yerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Absolut said: 4-1 :) Skora yaklaşmışım baya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Llama said: kingpin said: ahaha nihat gerçek mi? adam serbest atış yaparken sakatlanmadı mı? abi nasıl insan bunlar osuruktan nem kapıyorlar :D bende hayret ediyorum yaa ki sırf bizim futbolcular da değil adam düz koşu yaparken sakatlandı be olur mu ajan 4günde bir maç yapıyorlar yorgunluktan oluyor bu sakatlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 http://www.vimeo.com/1208264 - uzatma ve goller http://www.vimeo.com/1208379 - penaltılar BBC Sport spikerinden. Taze yükledim seyredin tavsiye olunur. Özellikle spikerin biz golü yedikten sonra yarı finalin almanya ve hrvatların arasında oynanıcağını ilanı ve golü atışımız sonrası tepkileri süper.Herkesi şaşırtıyoruz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 $emih ! he scores ! that is ab-so-lute-ly un-be-li-e-va-ble ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar