Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahhaha ekşiden buldum şimdi;

COMEBACK KINGS

bu takim eleme gruplarinda bircok macta geriye dusup, puan cikarmayi basarabilmistir.

(bkz: 28 mart 2007 turkiye norvec maci) 0-2'den 2-2

(bkz: 24 mart 2007 yunanistan turkiye maci) 1-0'dan 1-4

(bkz: 8 eylul 2007 malta turkiye maci) once 1-0'dan 1-1; daha sonra 2-1'den 2-2

(bkz: 13 ekim 2007 moldova turkiye maci) 1-0'dan 1-1

(bkz: 17 kasim 2007 norvec turkiye maci) 1-0'dan 1-2

daha sonra da euro 2008 iste. herkesin bildigini tekrar yazalim:

(bkz: 11 haziran 2008 isvicre turkiye maci) 1-0'dan 1-2

(bkz: 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci) 0-2'den 3-2

(bkz: 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci) 1-0'dan 1-1
Mesaj tarihi:
hakemin hırvat oyuncuları teselli etmesi doğal ve güzel bişey bence. adamlar dramatik ötesi bi maç kaybetti ve çok üzüldüler, hakem de ufak bir jest gibisinden birşeyler yapmış işte.

zaten kötü de maç yönetmedi. tuncayın gördüğü sarı kart yanlıştı tek. hakem art niyetli olsa 120. dakikada 1 dakika uzatma koyup 120+2 de gol attırır mıydı bize ? bilic oyuncu değiştiremediği için hakeme baya da sitem etti hatta.

gördüğümüz gibi anasının hırvat, babasının türk olmasıyla alakası yok bu işlerin, iyi hakemse yönetir.
Mesaj tarihi:
Cantona'ya hemen hemen katılıyorum. Katılmadığım tek nokta hakemin iyi maç yönettiği. Ama kesinlikle artniyet ya da başka bir şey olduğundan değil. Hakem bence fazla sert bir hakemdi. 2 takım için de. Çok fazla faul çaldı, ikili mücadeleleleri iyi süzemedi ve kartlarına çok kolay başvurdu. Böyle üst düzey ve seyir zevki amaçlı bir turnuvada hakemlerin biraz daha serbest, biraz daha oyunu oynatmaya yönelik olması, oyuna o kadar fazla müdahalede bulunmayıp oyunun akışını gerekmedikçe duraksatmaması gerekir bence.
Mesaj tarihi:
Cantona said:
hakemin hırvat oyuncuları teselli etmesi doğal ve güzel bişey bence. adamlar dramatik ötesi bi maç kaybetti ve çok üzüldüler, hakem de ufak bir jest gibisinden birşeyler yapmış işte.

zaten kötü de maç yönetmedi. tuncayın gördüğü sarı kart yanlıştı tek. hakem art niyetli olsa 120. dakikada 1 dakika uzatma koyup 120+2 de gol attırır mıydı bize ? bilic oyuncu değiştiremediği için hakeme baya da sitem etti hatta.

gördüğümüz gibi anasının hırvat, babasının türk olmasıyla alakası yok bu işlerin, iyi hakemse yönetir.

şimdi, verilmeyen net bir penaltı var.
tuncay'a komik bir sarı kart var aynısını hırvatlar en aşa 3 defa yaptı kart mart çıkmadı.

turnuvada hakemler çok ince düşünüyor. 10 dakikada 2 ön liberoya uyarmadan etmesen 2 sarı kart hangi maçta çıkmış?

herşeye rağmen. hakemlerde soyunma odasında ağlıyordur belki kim bilir

ayrıca 2 dakika uzattı maç (:D
Mesaj tarihi:
o çek cumhuriyeti maçındaki hakem. onu bende hiç beğenmedim. saçmaladı adam resmen de bu maç çok tartışalacak, yanlış bir hakem kararı yoktu.

tuncayın pozisyonu penaltı verilebilir de verilemez de bence, verilmedi diye fazla sorgulanacak pozisyon değil hakem takdiri diyelim. :) bir de uzatmayı 1 dakika vermişti. hatta 121.30 da santra yapmadan maçı bitirdi. 2 dakika olsa bitirir miydi.
Mesaj tarihi:
semih bu arada her ne kadar uzatmanın uzatmasında golu atsa da ilk 11 diil de yedekten girince daha ii oynadıını gosterdi. gol dısında ilerde kafayla bi kac top da indirdi. iyiydi yani (yedekten girdii icin). yoksa ilk 11den girince adamın psikolojisi bozuluo heralde oynıyamıo.
Mesaj tarihi:
bir almanın yorumu

Just when I thought that this time, they wouldn't come back, they did it again. They didn't look strong during the matches, but their moral at the end is just impressive. I strongly hope it ends right now, you can't always come back like that and score such goals all the time, that's just incredible.
Mesaj tarihi:
said:
"this tournament has changed my whole perspective on life

for one, christmas will never be the same again. your dinner will probably get up from the dead and somehow beat you

sorry, had to be said"

ekside gordum bunu, yabanci forumlarda biri yazmis. komik adamlar lan bunlar.
Mesaj tarihi:
turkiyede duzenlenen 2001 avrupa basketbol sampiyonasinda da butun maclari sansa gece gece finale kalmistik hepsini son saniyede kurtariyorduk. ceyrek finalde hirvatlari, yari finalde almanlari yenmistik.
Mesaj tarihi:
hırvat teknik direktor tamam kaliteli kadro ama başka bişe var diyo ahau

ABİ BEN KORKUYORUM.BÜYÜ VAR
penaltılara gitcek orda gol atcaz falan
başka napılabilir futbolda bilmiyorum
kayafı yedim
cafe de maç izlemekte ayrı bi bomba
dk 118 rüştü ananı . .
10 dk sonra aslanım rüştü ben gel .ik beni ya koçum.
  • Yeni Oluştur...