Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Buarada benim maçtan sonra stockholmde cektigim bikac video,resim falan Resim yine araba sallama mevzulari,polis arabasinin camini falan kapattilar bayrakla resimde de var :D zaten polis burda guvenlik gorevlisi gibi,cok alkol alanlari falan uyariyo,vatandasa yardimci oluyo falan.Kazara bi siddet falan uygulasa sana,yanlis adama uyguladiysa siddet alakasiz birine yani gorevden aliveriyolar hemen.Onceki cek macindan sonrada baya bi kudurmustuk,onlem almislar okadar hic bi halta yaramadi.Dagi tasi deldik boyle bi mactan sonra tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 BloodyBeast said: hırvatlar elleriyle verdi maçı penaltılarda. rüştü de tuttu tuz biber oldu heriflere bence biz onların ellerine verdik ouaehuaehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 NASI ÇAKTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Yemin ediyorum yok boyle bi mac ya. Kanser etmeden zafer yasatmiyor millilerimiz heh. Ps. Tunali'da arabayi yiktilar bizim o kotu oldu :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hala inanamiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 PrudenT said: NASI ÇAKTIK ağlattık be XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 gercekten inanilmaz bir macti.. superdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 gayri ciddi post fatih terim'in malum yeri petekten geçilmiyor Aufwiedersehen! Aufwiedersehen! Crotia..Crotia.. AUFWİEDERSEHEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ardeth said: 4chandan bi yorum çok güldüm hehe said: Anonymous 06/20/08(Fri)17:27 No.175872 BRB CONVERTING TO ISLAM Ahaha gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 "one more thing about luck: turks play without their best middfielder emre in last 3 matches. imagine if croatia didnt have modric, or germany ballack, or switzerland yakin, or france ribery, or italy pirlo, or portugal deco, or spain farbergas. could they win 3 in a row. could they comeback in each game and win?!? my dears this in not luck, as turks say this is tasak which means no fear!!!" link ahauhaudsh çok iyi (ekşiden alinti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Olivies said: Yemin ediyorum yok boyle bi mac ya. Kanser etmeden zafer yasatmiyor millilerimiz heh. anime mantığı ile maç kazanıyoruz kaç maçtır, sevinemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 SenariouS said: Rüştü Allah belanı versin... adam kurtardı abi, affettirdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Tuncaya o kadar vurduk ettikte bu maçta iyi oynadı bence yazık oldu yarı finalde oynayamıyacak olması, Hakan Baltada iyi idi, M.Topal,Aurelio biraz moral verio bakalım hayırlısı yarı final kadrosu nasıl olacak yedek oyuncumuz olacakmı, whatever kral yedek fbyı ipten aldığı gibi milli takımıda aldı onada hll olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 "Rustu, I didn't know he was still alive!" England's Number 64 on 606 Join the debate on 606 Well let's hope he is, otherwise The Emperor has just made an almighty mistake. bbc.co.uk'den bir yorum. komik geldi, bunun dışında maçla ilgili zaten söyleyecek birşeyim yok. Resmen dalga geçiyor gibiyiz. "bak bana gol atma, alırım aklını!" gibi bi'şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 fede said: ayrıca adamlar 119da gol atarak turnuvanın en geç gol rekorunu kırmış, biz de küfür gibi 122 de atmışız. dünyanın en erken kırılan rekoru da bizde :) puhaha sticky (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ben şu an yendiğimiz idrak edip o duygusal patlamayı yaşıyorum ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 dreagloth said: ben 3-1 biz alırız diyorum. title verin bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 dreagloth said: dreagloth said: ben 3-1 biz alırız diyorum. title verin bana :P iyi de 4-2 aldık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ben böyle bal görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 dreagloth said: dreagloth said: ben 3-1 biz alırız diyorum. title verin bana :P JungleRRx said: İlk Yarı: Hırvatistan 0-0 Türkiye Maç Sonucu: Hırvatistan 1-1 Türkiye Extra Time: Hırvatistan 1-1 Türkiye Seri Penaltılar: Hırvatistan 2-4 Türkiye uplarsınız 00.15 gibi :P:P:P :P o title benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 MeSh said: "one more thing about luck: turks play without their best middfielder emre in last 3 matches. imagine if croatia didnt have modric, or germany ballack, or switzerland yakin, or france ribery, or italy pirlo, or portugal deco, or spain farbergas. could they win 3 in a row. could they comeback in each game and win?!? my dears this in not luck, as turks say this is tasak which means no fear!!!" link ahauhaudsh çok iyi (ekşiden alinti) WE GOT BALLLLZ OF STEEEEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 goal.com said: my dears this in not luck, as turks say this is tasak HAHADHHSHADHASDHASDH hayatımın cümlesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar