geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 roket adam said: Maedhros said: burdada ambulans geçti ofpolis de geçiyo paso illa olmuş olaylara değil, önlem de olabilir moralinizi bozmayın. eğlenme zamanı :DD
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hirvatlar agliyordur resmen su anda, cok bala yendik adamlari ama son dakkada semih iyi soktu. penaltilarda da cok basarisizdi hirvatlar ya rustu de iyi kurtardi evine yolladik adamlari. ama simdi almanya var sirada, almanyaya karsi sans mans sokmez bence bir de bu kadar eksikle sonumuz hayrola fark yemeyiz insallah
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sesu said: yannız bişeye çok güldüm..rüştü golü kurtardığı zaamn tiplerin hepsi sütüne atladı rüştü "abi ben yaşlandım gelmeyin üstüme lan" türü hareketler yaptı..başka bi maçta volkana aynı şey olduğunda adam bütün takımı sırtında taşıyıp yürmüştü asduhasud Volkan ile Rüştüyü bir mi tutuyorsun ? Rüştü de taşırdı zamanında teeey teeeyy... Fenerbahçem benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var beniiiim.. Sarı Lacivert gözlüklerimin hastasıyım. Semih pastanı ben kesicem ya bu ne abi tüm 11'i ipten aldın helalsin.. Fatih Terim yeter artık.. Arda'nın cezalı duruma düşmesi çok kötü oldu almanya maçı için..
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 adamlar resmen avına teslim olan ceylanlar gibi oldular ya. kenardan terim psikolojik baskı yaptığı kesin
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Baluu said: sesu said: yannız bişeye çok güldüm..rüştü golü kurtardığı zaamn tiplerin hepsi sütüne atladı rüştü "abi ben yaşlandım gelmeyin üstüme lan" türü hareketler yaptı..başka bi maçta volkana aynı şey olduğunda adam bütün takımı sırtında taşıyıp yürmüştü asduhasud Volkan ile Rüştüyü bir mi tutuyorsun ? Rüştü de taşırdı zamanında teeey teeeyy... Fenerbahçem benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var beniiiim.. Sarı Lacivert gözlüklerimin hastasıyım. Semih pastanı ben kesicem ya bu ne abi tüm 11'i ipten aldın helalsin.. Fatih Terim yeter artık.. Arda'nın cezalı duruma düşmesi çok kötü oldu almanya maçı için.. takım kavgası olmasın burda. cıkaranlar banlansın hatta. aman dikkat sen yaptın demiyorum
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 HIRVAT OYUNCULAR SAHADA SARIKLI, AK SAKALLI TİPLER GÖRMÜŞ ::o
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yabancı forumlarda yorumlar süper,baktıkça kopuyorum They do it again! HOW DO THEY DO THIS!?!?!? I have no Words...........even if they lose in the PK i still have no words for Turkey, they have some kind of Magic with them. gibi şeyler
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ya nası üstün bi ırkız biz. bir dakika içinde sonsuz sevinç le en büyük hüzünleri yaşıyoruz. öeh lan.
Burax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 BloodyBeast said: buyrun bize kupa EPIC FAIL
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ^^ShadowSong^^ said: yabancı forumlarda yorumlar süper,baktıkça kopuyorum They do it again! HOW DO THEY DO THIS!?!?!? I have no Words...........even if they lose in the PK i still have no words for Turkey, they have some kind of Magic with them. gibi şeyler verde bizde okuyalım eha
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 gerçekten epic fail ahsdfskdfgdf
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 almanya maçına 9 kişi çıkacaz herhalde oynıyacak adam yok
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Burax said: BloodyBeast said: buyrun bize kupa EPIC FAIL TRANSATLANTIK FAIL
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Avrupa'yı FAIL manyağı yaptık zaten direk :D
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 başlık parsellemeside ayrı ilginç elemanın ahahaadsgfdsf
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Şu oyuncu işi yoluna girse de kupayı alsak ne güzel olur.Hayal gibi de geliyor bir yandan :/
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 helal olsun ama, bu son iki maç sanki anime gibiydi. yıkıldıktan sonra son dakikada tsubasa vuruyor son saniyelerde sanki heh hayır bir de üstüste olması, cidden yazı tura atsan kenarına daha kolay düşer. iman gücü herhalde. :P
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 SEMİHHHH , içeri gittim maç gitti diye, adam gol attı, resmen ... oldum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 56-57 ile 58-60 arası maçın özeti mesajların yönü nasıl değişiyor hehe pek eğlenceli :) Gençler haftada 3-4 gün spor yapın kalbinizi koruyun memlekette envai çeşit sorun yetmiyo gibi ulusal takım da sağlığa zararlı top oynuyor ortalama insan ömrümüz bundan düşük aman dikkat.
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 cemad said: abi forumlar ney merak ettim :D wow dur
Öne çıkan mesajlar