Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hirvatlar agliyordur resmen su anda, cok bala yendik adamlari ama son dakkada semih iyi soktu. penaltilarda da cok basarisizdi hirvatlar ya rustu de iyi kurtardi evine yolladik adamlari. ama simdi almanya var sirada, almanyaya karsi sans mans sokmez bence bir de bu kadar eksikle sonumuz hayrola fark yemeyiz insallah
Mesaj tarihi:
sesu said:
yannız bişeye çok güldüm..rüştü golü kurtardığı zaamn tiplerin hepsi sütüne atladı rüştü "abi ben yaşlandım gelmeyin üstüme lan" türü hareketler yaptı..başka bi maçta volkana aynı şey olduğunda adam bütün takımı sırtında taşıyıp yürmüştü asduhasud

Volkan ile Rüştüyü bir mi tutuyorsun ?

Rüştü de taşırdı zamanında teeey teeeyy...

Fenerbahçem benim biricik sevgilim

söyle senden başka kimim var beniiiim..

Sarı Lacivert gözlüklerimin hastasıyım.

Semih pastanı ben kesicem ya bu ne abi tüm 11'i ipten aldın helalsin..

Fatih Terim yeter artık..

Arda'nın cezalı duruma düşmesi çok kötü oldu almanya maçı için..
Mesaj tarihi:
Baluu said:
sesu said:
yannız bişeye çok güldüm..rüştü golü kurtardığı zaamn tiplerin hepsi sütüne atladı rüştü "abi ben yaşlandım gelmeyin üstüme lan" türü hareketler yaptı..başka bi maçta volkana aynı şey olduğunda adam bütün takımı sırtında taşıyıp yürmüştü asduhasud

Volkan ile Rüştüyü bir mi tutuyorsun ?

Rüştü de taşırdı zamanında teeey teeeyy...

Fenerbahçem benim biricik sevgilim

söyle senden başka kimim var beniiiim..

Sarı Lacivert gözlüklerimin hastasıyım.

Semih pastanı ben kesicem ya bu ne abi tüm 11'i ipten aldın helalsin..

Fatih Terim yeter artık..

Arda'nın cezalı duruma düşmesi çok kötü oldu almanya maçı için..

takım kavgası olmasın burda. cıkaranlar banlansın hatta. aman dikkat sen yaptın demiyorum
Mesaj tarihi:
yabancı forumlarda yorumlar süper,baktıkça kopuyorum

They do it again!

HOW DO THEY DO THIS!?!?!?

I have no Words...........even if they lose in the PK i still have no words for Turkey, they have some kind of Magic with them.

gibi şeyler
Mesaj tarihi:
^^ShadowSong^^ said:
yabancı forumlarda yorumlar süper,baktıkça kopuyorum

They do it again!

HOW DO THEY DO THIS!?!?!?

I have no Words...........even if they lose in the PK i still have no words for Turkey, they have some kind of Magic with them.

gibi şeyler

verde bizde okuyalım eha
Mesaj tarihi:
helal olsun ama, bu son iki maç sanki anime gibiydi. yıkıldıktan sonra son dakikada tsubasa vuruyor son saniyelerde sanki heh

hayır bir de üstüste olması, cidden yazı tura atsan kenarına daha kolay düşer. iman gücü herhalde. :P
  • Admin
Mesaj tarihi:
56-57

ile 58-60 arası maçın özeti

mesajların yönü nasıl değişiyor hehe pek eğlenceli :)

Gençler haftada 3-4 gün spor yapın kalbinizi koruyun memlekette envai çeşit sorun yetmiyo gibi ulusal takım da sağlığa zararlı top oynuyor ortalama insan ömrümüz bundan düşük aman dikkat.
  • Yeni Oluştur...