Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hamit ortada çok başarılı. Bence Arda'nın da gerilere gelmesi lazım, daha hareketli olması lazım, Çek maçının ikinci yarısında defanstan top almaya geliyodu.

Sağ beke Hamit'i de koysak pozisyon yeriz, defansif bi oyuncu olsa konulabilr oraya ama yok, idare edicez.

Bence bizimkiler kişisel oalrak çalım vs denemeliler, öyle çzülür çünkü, birileri adam eksiliticek ki başka birisi boşa çıksın.
Mesaj tarihi:
arda'ya düşmanlığımdan değil abi, arda'nın oyunundan dolayı böyle konusuyorum.

bi de markaj var adama, arda'yı az cok bilen adam, arda'nın markajda topla beraber kanatta çarpraz bi şekilde ortaya dogru kostuğunu bilir. Dikkat edin her seferinde aynı şeyi yapacaktır.
Mesaj tarihi:
kazim çıksın ya da gökdeniz girsin. gökdeniz sola, arda sağa geçer markaj filan kalmaz. hırvatisnada markaj yapan bi corluka var zaten. niko kovac, patlar ikinci yarı bilicten azarı yemezse. içeri bi ara top atarsın kovac top olur
Mesaj tarihi:
çok beğendiniz sabri sayesinde rahat 3 gol yiyioduk.
kazimi cikarip uğur boralı alırsa bir kaç rotasyonla iyi işler çıkarır ama tuncay çok agresif onu da bi semihle falan deiştirmeli.
Mesaj tarihi:
Madcat said:
çok beğendiniz sabri sayesinde rahat 3 gol yiyioduk.
kazimi cikarip uğur boralı alırsa bir kaç rotasyonla iyi işler çıkarır ama tuncay çok agresif onu da bi semihle falan deiştirmeli.

kim beğeniyor sabriyi allah için ?
Mesaj tarihi:
Baluu said:
cemad said:
sabri idare etmeye devam ederse sadece kazım-gökdeniz değişikliği bekliyorum

ama sabri iyice oyundan düşerse mecburen hamiti beke çekip ortaya ayhanı alabilir

çok da bir alternatif yok elimizde

öyle bişi olursa 2-0 yenilir eleniriz. yazıyorum buraya.
sabah akşam bişiler yaziosun zaten biraz ara ver sen de rahatla biz de rahatlayalım
  • Yeni Oluştur...