nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Değil işte normal bişey, bizim halkımız özde deilkanlıdır zaten X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 opeth'ten önce iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben esas kızların elele gezmesine bir anlam veremiyorum. genci yaslısı elele ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 toggie said: kolkola yurumenin nesi gay lan, ben yuruyorum valla. ??????????????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 toggie said: kolkola yurumenin nesi gay lan, ben yuruyorum valla. patiyi ozlemisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 said: Turks `stare` at people more than the westerners are used to. If a Turk intensely stares at you, this does not mean he is ready to attack, he simply finds you interesting. Burda da bir belgesel havası var, insan değil sanki yeni keşfedilmiş gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bu arada hakem rosetti'nin annesi hırvat'mış. detaylar Tercüman'da canlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 isviçre maçında bize gol atan murat yakının ve gol pasını veren erenin sülasi türktü ama acımadan çat çat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 isviçre portekiz maçının başına baktım ve isviçreye acıdım. ilk 11 deki 6 kişi isviçre marşını söylemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 içiniz fesat sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 toggie said: içiniz fesat sizin. ???????????????????????????!!!!! olucak gibi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ne olucak gibi değil? amma sasırdınız yahu. dısarda gezmeyip butun gun bilgisayar basında oturdugundan boyle tepki veriyosun herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 dreagloth said: said: Turks `stare` at people more than the westerners are used to. If a Turk intensely stares at you, this does not mean he is ready to attack, he simply finds you interesting. Burda da bir belgesel havası var, insan değil sanki yeni keşfedilmiş gibiyiz. aslında normal bi millet olmadığımız için bişey yapıldığında bir türk bişey yaptığında sadece biz açıklayabildiğimiz için, ve yapılan bişeyi gördüümüzde bu kesin türk diyebildiimiz için mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mehmet Aurelio istiklal marşını okuyor abi her seferinde dikkatimi çekmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Evet onu ben de farkettim. İstiklal marşı okuyor, okumuyosa da dudak kıpırdatıyor en azından. Ki bu bile yeterince büyük bir saygı, helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yok abi bildiğin okuyor, sesini de duydum yani 1 sefer. Adam ciddi ciddi okuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 okuyor evet bi kaç kere ses vermişlerdi hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 asıl bomba şudur ki maçı yöneticek rosetti'nin annesi hırvat.. haydi hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 şimdiden başlayalım annesinden o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yok yok yok avrupa arenasında göz göre göre hırvatları tutmaz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Llama said: yok yok yok avrupa arenasında göz göre göre hırvatları tutmaz adam herkez öyle düşünüyor. hırvat basını şey demiş. sahadaki 12. adamımız mı olucak diye ahah belki ter teper bu durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 eldar said: 10 maddede türkler Aslen bir hırvat sitesinden Türkiye maçı öncesi bir takım tüyolar şahsen çok isabetli ve yaratıcı buldum. not: aceto'dan aşırdım. ahah efsaneymiş ya link.bu nedir ya ahah Turks `stare` at people more than the westerners are used to. If a Turk intensely stares at you, this does not mean he is ready to attack, he simply finds you interesting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hotdog said: volkan ve aurello'nun olmaması kötü oldu ama hamiti maçın son 10 dksında yaptıgı gibi orta sahada oynatırsa bişeyler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 benim anlamadığım bişey var. geçen turnuva ilk maç portekiz - yunanistan aynı grupta idi ve ilk maçı yaptılar. sonra finalde oynadılar. biz ilk maçımızı yaptık ve portekizle oynadık. ama yarı finalde karşılaşıyoruz yenersek. nasıl iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 BiTcH_oFBaT said: benim anlamadığım bişey var. geçen turnuva ilk maç portekiz - yunanistan aynı grupta idi ve ilk maçı yaptılar. sonra finalde oynadılar. biz ilk maçımızı yaptık ve portekizle oynadık. ama yarı finalde karşılaşıyoruz yenersek. nasıl iş bu? iki ev sahibi olan turnuvalarda aynı gruplardaki takımlar yarı finalde, tek ev sahibi olan turnuvalarda aynı gruplardaki takımlar finalde karşılaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar