Lethious Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 10 haziranda metallica.com'a ??? başlığı altında bir resim konulmuştu. bu resim meğersem albümün isminin ilk ve son harfiymiş. şimdi albüm adını açıkladılar: death magnetic. albüm isminin tanıtım videosundaki 10 saniyelik riff 91 öncesi metallica dönemini hatırlatıyor. sizce iyi birşey beklemelimiyiz bu albümden? http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=99050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 o tadları bu saatten sonra vermeyeceğini sanıyorum saint anger olayından sonra hatta s&m den sonra ben inancımı kaybettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 saint anger rezaleti jamesin sesinin bariz bozulmuş olması yaş faktörü vb.. artık eski tadı veremezler efsane olarak kalırlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yine saint anger yapsınlar yine dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 O değil de albüm ismini beğenmedim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fixlenmiş bir St. Anger yeterli olur benim için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gayet hoş gözüküyor. saint anger kötü albüm ama berbat değil. tarzınız değildir, ayrı. ama solo içermek zorunda değil. garage gibi bişeydi tarzı, gayette iyidi ilk 4 şarkı bence. eskiye dönüş yapası gelmiş adamların. benim daha çok sevdiğim metallica dönemlerine dönmek istemişler sanırım. umarım albümü dinleyince yanılmayız, zevkle dinleriz o eski enerjik metal soundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hehe içinde metallica lafı geçen tüm forum konularında ve sitelerde veyahut bloglarda geçen birebir aynı muhabbet burda da geçecek hatta başlamış bile geçmeye. Sıkılmadınız mı yahu metallica tarihini irdeleyip şu an ki hallerini eleştrip durmaktan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sikilmadk tabe eskiden guzel bisiler ureten grup simdi bok gibi bisi uretiyosa neden solemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Gelsin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 BonePART said: sikilmadk tabe eskiden guzel bisiler ureten grup simdi bok gibi bisi uretiyosa neden solemeyelim aferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 videoda aynı şunu diyor "sell your soul to me I will set you free" biraz kasılıp yazılmış bi söz sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 master of puppets adeta sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 James babasına dinletmiş ilk, babası da "Hmmm evlat, bu Metallica'ya benziyor" demiş albüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 james'in babası o 14 yaşındayken öldü, lars ak sakallı babasına dinletmiş olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Metallica'nın her türlü albümünü severek dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hmm EVLAT ama direk Kanal D film düblajı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Lethious said: james'in babası o 14 yaşındayken öldü, lars ak sakallı babasına dinletmiş olabilir :) Lars'mış evet. http://www.ultimate-guitar.com/news/upcoming_releases/metallica_finish_recording_new_album.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 albüm kapağı ve tracklist açıklanmış: http://www.metallica.com/images/extra/DM_cover_600.jpg said: That Was Just Your Life The End Of The Line Broken, Beat & Scarred The Day That Never Comes All Nightmare Long Cyanide The Unforgiven III The Judas Kiss Suicide & Redemption My Apocalypse unforgiven III dinleyeceğiz ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 oha unforgiven 3 dsasafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 şaka maka triloji yaptılar. özellikle bu şarkıyı merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ahaha unforgiven 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ya videoları izleyemiorm opendns de iş görmedi napmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 obaa unforgiven 3 heyecanlandım bak şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yihuğ ama bilet patlıcak elimde alın artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar