MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Kuaföre gideceksin saçın uzunsa, ŞAHİN KIRAL ASLAN berberine değil, kökten alır direk. Ciddi olarak "Uzun" saç kategorisine giriyorsa kadın kuaförüne bile gideceksin katlanıp. Çok fena kesmiş yalnız, aşırı uzun değilmiş gerçi, uzar birkaç aya seninkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 epic drama üzüldüm saçlarına ben olsam gıder suankı stılınıde değiştirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 daha iyi olmus ya uzunken neymis oyle ahauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 MUAHAHAHAHA ne patlamış be. //Bundan sonra başkalarının kötü tecrübelerine gülmeye karar verdim. Kişisel bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nutella abi şimdi bişey sorcam sen imaj denedin demi olmadı, yani resimdeki halinle kesilen saç tarzı arasında hiç alaka yok, bi kere sakal bıyığı niye kessin adam,çocuk gibi olmuşsun.. kısaltma derken sen görüyorsun da müdahele etsene ne yapıyon diye.. sekiz numara gözlük olsa en son takınca gördüm desen anlarım da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yok sakalıbıyıgı onceden kesmıstım o fotorafı sacları kıyaslamak amacıyla koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bugune kadar berberine dur diyebilecek kadar yurekli bi adam tanimadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 2pacAmaruShakur said: allah çarpsın böle daha güzel olmuş helal olsun berbere +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dominic said: ben de bile yok yahu, nasil bir takip. nasil bir dedektiflik. cunki senı önemsiyorum... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 cnms, seni cok seviyorum, cok sirinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 saclarının uzun halinde yanlarını niye öyle zorla geriye taradın onu anlamadım flap gibi acılmıs yana dogru saclar sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 iyide o resimdeki kişiler hiç benzemiyo sanki birbirine,suratı falanda değiştirmiş galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 berber biraz fazla girmiş keserken:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aynısını geçen yaz yaşamıştım 1 ay sokağa çıkamamıştım utançtan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hairdressers must die! :D 1.5 yıldır gitmiyorum şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bayan kuaförüne gidin abi. çekinmeyin gidin yani, ben bugun ilk defa gittim. mutluyum huzurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kızlarla beraber mi traş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 olabilirsin. veya erkek kısmı da olabiliyor bazılarının, onları deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yanındaki kız çok çirkinmiş. sonracıma uzun saçın varsa,okul traşı olmak istemiyorsan,berbere gitmeyeceksin. iyi berber diye birşey yok,bikere asla senin istediğin gibi kesemezler,daima kafalarına göre,ayrıca,kısa keserler,çünkü berber denilen kurumda 3 traş vardır öğrenci/memur 3e vurmak barzo gençleri mutlu edesi ortası afilli aptal saptal saçlar. napacaksınız peki? bi tıraş bıçağının önkısmını cıkar saçını onla kes bir kişinin yardımı+ayna uzun buldugun yerleri kısal kısalt sora sacının hepsini kabartıp cok kabarık duran yerleri incelt ensonda saçını malak yalamış gibi bi tarafa yatırıp toptan hepsini kısalt biraz 30 dakka fln sürer benaartık berbere gitrimiyorum gitmemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar