Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ö.S.S den sonra =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alcadras said:
ben de ondan yazdım. her yerde sövüyor millet mat2 sorularına. yarın gazete alıp bakmak farz oldu, merak ettim.

Gazete gerek yok herifler internet sitesinden snav kağıdını olduğu gibi yayınlamışlar şimdiden bakabilirsiniz. ben baktm

Buyrun
Mesaj tarihi:
Sınavdan çıkınca ilk iş telefonu aldım ve seneye össye girecek olan naraso'yu aradım. "Hadi ders çalış bakiim sadece 364 gün kaldı sınava ben kurtuldum nihahhahaaa" dedim. İnsan kendini daha iyi hissediyor. Siz de yapın :D
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:
ulan ben o doktor hemşire sorusunu doktorlar hemşireler ayrı hastalara bakıyo diye yaptım demek ondan uraştım 10 dakka sonra da bu olsa olsa 6 olur dedim işaretledim

Ucuz atlatmışsın.

Benim sıktığım tüm sorular doğru çıktı, sıkmayıp da sıksaydım dediklerimi de sıksam doğru olacakmış zaten. 6. his ftw! :D
Mesaj tarihi:
ben abartmıyorum yaklaşık 12 soruyu salladım galiba kardayım eheh sırf mat2 den 4 tane salladığım tuttu 3 tane de mat1 den salladım 1i tutmadı
ya mat 2 neyse de ilk bölümden acayip hayal kırıklığına uğradım son hafta 80-90 arası yaparken 73-74 falan geliyo ilk bölüm puanım.
2. bölümde mat2 sağolsun 65 falan gelicek çok sinir oldum.
  • Yeni Oluştur...