Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Tellos yok yere küfür yedin girenlerden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ÖSS'de başarı kazanmak isteyenlere bi kısayol buldum, biraz geç oldu ama yeni farkettim. Şeftali Xunn'un tam tersi davranın, Boğaziçindesiniz sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 o diil de şimdi büyük bi boşlukta diil misiniz böle yapıcak bişi yok amaç yok sorumluluk yok noluo leeahhhn şeklinde bana öle olmuştu da zamanında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 mat2 ye boru gibi diyolar. nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 zordu biraz. şöyle diyim çok kolaylar da vardı. bi kaç zor da vardı. kime sorduysam mat2 si kötü geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben de ondan yazdım. her yerde sövüyor millet mat2 sorularına. yarın gazete alıp bakmak farz oldu, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bu sene puanlar düşer mi? 253 yaptım sanırım say2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 dersaneci dayım düşüceğini söylüyor. bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 benimde dayım öğretmen düşer dio..yeter dio bu sna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Off 3 tarih 3 felsefe yanlış sene başında full yaparken şimdi böyle oldu stres sucks! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 puanlar ne şindi? kolay geldi mat 2de bikaç soru vardı gayet iyi bi sınavmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Alcadras said: ben de ondan yazdım. her yerde sövüyor millet mat2 sorularına. yarın gazete alıp bakmak farz oldu, merak ettim. Gazete gerek yok herifler internet sitesinden snav kağıdını olduğu gibi yayınlamışlar şimdiden bakabilirsiniz. ben baktm Buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 HADİ HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUUUUUNN 365 gün sonra görüşmek dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sınavdan çıkınca ilk iş telefonu aldım ve seneye össye girecek olan naraso'yu aradım. "Hadi ders çalış bakiim sadece 364 gün kaldı sınava ben kurtuldum nihahhahaaa" dedim. İnsan kendini daha iyi hissediyor. Siz de yapın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Cümleten geçmiş olsun millet! Tatilin tadını çıkarın. Bence hayatınızın en güzel ve de en kötü tatili bu tatil olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Geçmiş ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ulan ben o doktor hemşire sorusunu doktorlar hemşireler ayrı hastalara bakıyo diye yaptım demek ondan uraştım 10 dakka sonra da bu olsa olsa 6 olur dedim işaretledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ben de 51x 26y diye hesapladım olmadı 4 diye salladım yanlış pef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 _ILuVaTaR_ said: ulan ben o doktor hemşire sorusunu doktorlar hemşireler ayrı hastalara bakıyo diye yaptım demek ondan uraştım 10 dakka sonra da bu olsa olsa 6 olur dedim işaretledim Ucuz atlatmışsın. Benim sıktığım tüm sorular doğru çıktı, sıkmayıp da sıksaydım dediklerimi de sıksam doğru olacakmış zaten. 6. his ftw! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben abartmıyorum yaklaşık 12 soruyu salladım galiba kardayım eheh sırf mat2 den 4 tane salladığım tuttu 3 tane de mat1 den salladım 1i tutmadı ya mat 2 neyse de ilk bölümden acayip hayal kırıklığına uğradım son hafta 80-90 arası yaparken 73-74 falan geliyo ilk bölüm puanım. 2. bölümde mat2 sağolsun 65 falan gelicek çok sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Abi hiç salladığım soru tutmamış pefff. Fenler de zor olsa harbi sıkardım kafama bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben de 2 mat-2, 2 tane de bio-2 salladım, hiçbiri tutmadı. o diil de vektör sorusunu nası yanlış yaparım ya sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 xhunarion dumbuğude lan partide cıkıp oss ye girdi, iyi gecmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yahu şu öss sitesinden kitapçıkları indiremiyorum çok yavaş. duruyor aktarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar