PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 evvet össden sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 össden sonra annem beni mcdonaldsa götürdü ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 efsanevi matematik sorusu var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 mat-1 geometri üçgen sorusunun cevabı 20 mi yoksa 30 muuu ?? lütfen çok önemlii :==)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 20 galiba emin değilim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Soru nasıl birşeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 baya kolaydı bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 cidden mi off yaaa :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 soruyu yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 soru nasıl bişidi hatırlayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 geçen seneye göre daa zordu bariz lan. ama iyi geçti. iyi olsa da olmasa da geçti. geçti bitti. artık eğlence zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya 60 derece vardı x vardı bide 70 derece vardı sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ahahha super tarif ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 20 idi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hala hatırlamadım arayı 8 vermişti o sorumu :D onunda cevabımı hatırlamıyorm boşver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Fen2 cok kolaydi ya. Kime sorsam hepsini yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 eet 20 (: en kolay geo sorusuydu sanırım. mat2deki geolar çok kazıktı ya 4 tane boş var geometride :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fen 2 kolaydı da mat 2 zordu. aslında kolaydı ama uzun sürüyordu. yetişmedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 -Wissy said: Off OSS sonrasi Istanbul'da nevizade falan 23 nisan moduna girer. Her yerde liseli cocuklar boyle OSS muhabbeti her masada. Birbirine su soru ne, bunu naptin, kac puan bekliyorsun gibi `sana ne lan cinsel organim?` seklinde cevaplanmasi gereken sorular sorarlar. Boyle masalara yaklasip `hede sorusu su muydu bu muydu?`[ogrenceksin 1 soru] diye sordun mu zaten muhabbet gelisir kendiliginden. Simdi adim adim ne yapmamiz gerektigini soyluyorum. 1-Sen sordun. 2-O `abi fen 2 cok zordu.` diyecek zaten. 3-Sen yok be abi cok kolaydi, kimle konussam ya hepsini yapmis ya 1-2 bosu var. Kesin yukselir puanlar. 4-Onun gozlerinde bir titreme belirmeye basladiginda, `gerci mat 2'yle kiyaslarsak zor sayilabilir, daha full cekmeyen adama rastlamadim.` 5-Boyle o `ama ya sey aslinda..` modunda gozyaslarini tutmaya calisirken : Valla 294 civari bir ham cikiyor ama Itu'ye bile giremeyecegim birak Bogazici'ni falan.. Off... 5 adimda intihara surukleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 -Wissy said: Fen2 cok kolaydi ya. Kime sorsam hepsini yapmis. yemezler burda git len şurdan :D ama evet kolaydı fen 2 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ohhh bee bitti. Valla 230-260 arası bişery yaptım hiç emin değilim :D Mat-2 kazık geldi baya berbat geçri yani 18 soru işaretledim. Ona rağmen 60 olma şansı var lol :D Tabii 235 falan da almış olabilirim ama öperler bitti gitti işte ooh :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 cidden fenler kolaydı ama. sosyal zordu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 türkçede naptım hiç hatırlamıyorm mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 körfezden elinize kitapçık tutturdular mı sizinde cıkısta? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar