progamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Smallville de o şekilde -Bölüm bossu tanıtılır genelikle birini öldürür. -Kahraman(lar) olaydan haberdar olur. -Boss dan bir attack daha. -Kahraman(lar) olayın ne olduğunu anlar. -Boss battle -Kapanış diyalogları (mümkünse araya cliffhangerıda koy) böyle ilerliyorlar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ha evet filler tarzı bölümler beni de bayıyor... ama fringe de metaplot un açılmasını bekliyorum; supernatural da tam tersi meta plot la alakasız bölümleri seviyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bu olay dizilerin birbirine benzemesinden ziyade ayni formatta olmalarindan kaynakli. haftalik konu isleyen diziler genelde o sekilde olur. kitabi bishop yazmisda arada buyuttugu harflerle verilen mesajlardan ornek gorseydik keske. jj abrams var isin icinde %10000 eminim peter ve walter'in kitaptan alinti yaptigi yerlerde gizli mesajlar var. ulan lost olsa aninda manyagin biri cikartirdi ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 daha çok sakız gibi uzatılacaksa o formatta oluyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Güzel bölümdü. X-Files havası kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 harika bölümdü sonlarını hayır hayır olamaz yok artık oha çüş diyerek izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Sovereign said: 1x14 OFFF ÇOK İYİYDİ!!! bayıldım ya hele hele en sonunda verdiği mesajı yakalayan oldu mu benden başka :D jones'a noldu? çok merak ediyorum. It does something unthinkable but it doesn't kill you.. WTF does it do then? Bi de kitabı bishop yazmış.. bunu da öğrenmiş olduk Fringe tam olarak ondan emin olamayız, zira walter bishop eskiden zilyon tane projede 10larca farklı adamla çalışmış. ZFT'yi yazan başka biri olabilir ve daktilo bi şekilde bishop'ın laboratuarında kalmıştır... bi de walter kendi yaptıklarını zor da olsa ipucu verince hatırlıyo ama kitabı okumaya başladığında hiç aklına gelmeyen fikirler olduğunu farkedip çok şaşırdı, bu da kitabı onun yazmadığını destekleyen bi başka kanıt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 spoiler kullanirsan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 izlemeyenler için. Spoiler 101 dersini kaçırmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 takip ettiğim dizilerin son bölümünü izlemeden dopiklerine/bloglarına girmemeyi ant içtim ant eyledim. size de tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 merak etme o kadar basit tavsiyelere ihtiyacimiz olacak kadar aptal degiliz. ister ilk bolum olsun ister son bolum, spoiler tag'in orada olmasinin bir amaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 benim için yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Spoileri biz filmi veya diziyi izlemeyen kişilerin zevklerini kaçırmamak için kullanırız,kullanılmasını öneririz. Bu konuda lütfen dikkatli olun,kimsenin kimsenin zevkini kaçırmak zorunda değil. Şimdilik ben spoiler içine alıyorum fakat bir dahakine sende kullanırsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 7 hafta ara vermiş çat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 15 teaser neyse 7 bölüm varmış, 7 hafta beklenir. alıştık stand*by mode'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 DarKRideR said: Şimdilik ben spoiler içine alıyorum fakat bir dahakine sende kullanırsan iyi olur. "zorla güzellik" yani? ilginçmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 kural bu, nesini anlamıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?2,3594648 hani nerde ben göremiyorum?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,3595057#msg-3595652 hiçbi yerde yazmasa da bişey değişmezdi. vizyon bölümünde daha önce tartışıldı, bu karara varıldı.herkesin spoiler kullanıyo olması ve (kuralları koyan) mod un mesajını düzeltmesi tesadüf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,3595057 Ayrıca, bu bir kural değil,öneridir.Spoiler içerisine almamanın bir cezası yoktur fakat bu durum üyelerin ve genel olarak çoğu insanda rahatsız edici bir durum oluşturur.Burada biz devreye gireriz. Bundan böyle spoilera dikkat edelim,konuyu da burada kapatalım.Dizi topiğinde saçma sapan bir tartışma görmek istemez kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Muhteşem bir bölümdü resmenbayıldım. Peter tam şamar oğlanı oldu yani yakında çıkar bence diziden. 7 hafta ara mı verilmiş diziye anlamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Nisan'a kadar yok evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 süper bi dizi bence ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 evet dün başladım bugün bitirdim gayet hoş bir dizi olmuş. Son bölüm de bir hayli şaşırtıcıydı. Bekliyoruz bakalım nisanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar