Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 oha dizi evrim yasadi. lost tanidik tiplerde geldi kalici olurlar insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 oh be nihayet kurtardılar şu seriyide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 O nasıl bir twist. Aklım şaştı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 sonraki bölümün fragmanı izlemediniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bölümden memnun kaldım ama durumdan memnun değilim. değişik bir ruh hali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 5. sezon için onay almış. 13 bölüm ve son sezon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 neler oliyii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 abi ilk 9 bölümü izledik yengenizle ben hayatımda böle boktan bi dizi izldemedim arkadaş ne kadar bezdim var ya uyuya kaldım resmen yane bu kadar pseudo science bi dizi izlemedim abi yane sözde bilimsel bişiler sölüyolar ama hepsi saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 BonePART said: abi ilk 9 bölümü izledik yengenizle ben hayatımda böle boktan bi dizi izldemedim arkadaş ne kadar bezdim var ya uyuya kaldım resmen yane bu kadar pseudo science bi dizi izlemedim abi yane sözde bilimsel bişiler sölüyolar ama hepsi saçma sapanabi ne bekliyodun ki? gerçek hayattaki science ile anlatılamayacak şeyleri dizide science ile anlatmaları gerekiyor (bilim-kurgu sonuçta) anca o kadar mantıklı laf çıkıyor. kurcalamazsan eğlenceli. alien izlediğinde bu yaratık niye var nerden gelmiş protective suit'i vs bilimsel açıklamaları çok mu gerçekçiydi allasen :) ona da laf et o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 abi bak şimdi science fiction var hard core science fiction var sen diziyi bilimsel açıklamalara bağladıysan ana karakterlerden biri bilim adamıysa azda olsa bilimsellik gerekiyoı abi bide dün mesela bi sahne vardı adam fbi bilgisayarına gitti joanne ostler: derivations mi ne yazdı sonra ostler otelci demek ritz hilton diye arattım felan dedi bi saat güldüm abi eğer science fictiona bilimsel yaklaşcaksan böle olmaz ya cidden cok kötüğ dizi ikimizde heyecanla ters lost umud ediyoruz inşallah yavaş yavaş güzelleşir lostun tersi şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bir ara kurtariyolar gibi oldu diziyide sonra yine sictilar yani.. observerlar istila etmis, tamam eyv da observerlar gibi godlike herifler nasil oluyorda hala arkalarinda isyanci birakabiliyor sasirdim yani. adamlarda super speed var zamanin her noktasini incelemisler biliyorlar... bi onlari yok edebilecek cihazin yapilmasinimi atlamislar yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Çok güzeldi bölüm yine. Yane süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Wayne said: bir ara kurtariyolar gibi oldu diziyide sonra yine sictilar yani.. observerlar istila etmis, tamam eyv da observerlar gibi godlike herifler nasil oluyorda hala arkalarinda isyanci birakabiliyor sasirdim yani. adamlarda super speed var zamanin her noktasini incelemisler biliyorlar... bi onlari yok edebilecek cihazin yapilmasinimi atlamislar yani ? bölümde bir yerde -dikkatli izlediysen- walter, observerları atlatmanın bir yolunu bulduğundan bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 observerlar uçkurlarına sahip olamamış insanlara kaymış ondan diğer keltoşlar o kadar godlike değil o değil de bir öneceki bölümü niye yaptılar bu bölüm devam etcekseler eski olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bende aynısını sormaya gelmiştim önceki bölüm ne alakaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 observerlar gelene kadar ki kısım bomboş duruyordu onu bağladılar tahminim final bölümü 2 bölümmüş ilk bölümde bu kapanan köprüyü işler 2. bölümde kehribara girişi anlatır 5. sezona kapı açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 BonePART said: abi bak şimdi science fiction var hard core science fiction var sen diziyi bilimsel açıklamalara bağladıysan ana karakterlerden biri bilim adamıysa azda olsa bilimsellik gerekiyoı abi bide dün mesela bi sahne vardı adam fbi bilgisayarına gitti joanne ostler: derivations mi ne yazdı sonra ostler otelci demek ritz hilton diye arattım felan dedi bi saat güldüm abi eğer science fictiona bilimsel yaklaşcaksan böle olmaz ya cidden cok kötüğ dizi ikimizde heyecanla ters lost umud ediyoruz inşallah yavaş yavaş güzelleşir lostun tersi şeklinde bence hala saçma düşünüyosun, 2 farklı paralel evren oldugunun ve walterın birinden diğerini gördüğü bir pencere açıp o tarafı izlediğinin bilimsel açıklaması yapıldığında sen onayı vermiş miydin "evet abi gerçekten olabilir fizik imkan sunuyo" diye.. neyse böyle şeyleri düşünmeden izlicen, "xx yy oldu ondan zz yaptık oldu lan" deyince de "oha çok zekiler ee sonra?" deyip izlemeye devam etmek lazım. bunu yapamayınca o diziden bi bok anlamazsın :) tez zamanda bırak madem izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 walla ilk sezonu izlicem ama losttan sonra gotumle guldugum berbat bir dizi oldu zaten adamlar fazla para gitmesin diye lostun efektlerini kullanmıslar kafadan bide karaköyde 2si 4 lira 1 yeşil bi kırmızı 9 lu ledla adam hipnotize ettikleri bolum bizi bizden aldı apayrı insanalrız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 düşünce gücüyle deprem yapıyorlar, fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ne oldu simdi ? Hey allahim neden cektiniz onca bolumu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 geçen bölüm 5. sezon ne işleyeceklerini anlatmak için flashforward'dı sanırım. bu finale kadar o duruma nasıl gelindiğini işleyeceklerdir. yoksa çok havada olurdu zaten. neyse sonraki sezonun onayı 'son sezon' adı altında alındığı için iyi veya kötü bir son ile biter ve yarım kalmaz. o yönden iyi oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 5. sezonun 13 bölüm olması iyi. Umarım zırt pırt ara vermezler bitirler diziyi adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 13 bölüm olduğuna göre 7. bölümde sanırsam ara veriyor bazı diziler bakalım yapıcaklar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 o zaman, olive :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Noluyoruz yine ya hay allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar