Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aa olta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 6 mayıs son o zaman? sezon finalidir umarım. dizi finalleri filan gördüm baya, üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yok yok 4. sezon için de anlaştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Yarın final var değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 evt final. edit: bugun 5-6 saat sonra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Final - You were right. They don't remember Peter. - How could they? He doesn't exist. He served his purpose. DUN DUN DUN. Mindfuck ötesi ile bitti yine. Du bakali ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 lost gibi bozdular ya mis gibi diziyi, bozmaz dedik gene bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 off ne umdum ne buldum finalden mind fuck yapıcaz diye yazarlar kendileri mindfuck olmuş. ne umutla gelecekte geçecek 4. sezon diyordum, hatta broyles reisin göze noldu,mahkeme olayı nedir falan 4. sezonda kesin bunlara da değinecekler, hatta olivia'nın headshotta orgazm seviyesine ulaştım kurtulduk diye iç geçirirken.... yok makineyi geçmişe yollamışmış yok paradoks yok bilmemne peter kayboldu falan filan mindfuck yaptılar neyse 4. sezon başını beklicez inşallah güzel toplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 What is this shit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 mind fuck ile sezon biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 iyiydi yine de yahu :) peter reis yönetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 olmus bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aşk meşk olayı girdiği an bozulmuştu zaten dizi. dhaa da adam olmaz demiştim. bok gibi bi 4. sezon olcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Efsaneydi, ben bayıldım bu bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 fringe çok bozdu baya bozdu yani öyle böyle değil inanılmaz bozdu çok fazla bozdu yani önünü alamadık okadar kötü bozdu yani bozdu bozdu bozdu bir yerden sonra bozmaz diye bekledik daha da bozdu artık bozmasın dedik iyice bozdu artık inanamadık bozdu bozdu gitti yani bıraktım ben de fringeyi daha nasıl bozulur ya dedim bu kadar daha fazla bozulmaz; herhalde dedim ben biyerde durcak onun bozulması diye bekledim ama.. yine bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 son sahnede peterın makineden inip "I understand now" cümlesiyle başladığı konuşmanın "this isnt a war that can be won.." diye başlayan kısımdaki ses değişimini farkeden var mı yoksa ben paranoyak mı oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 adam gidiciydi ondan sesde gitti yavastan asjdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Desu said: son sahnede peterın makineden inip "I understand now" cümlesiyle başladığı konuşmanın "this isnt a war that can be won.." diye başlayan kısımdaki ses değişimini farkeden var mı yoksa ben paranoyak mı oluyorum. Görüyorum ve artırıyorum, aynı hissiyatı yaşadım Edit: Hatta şimdi tekrar izledim ve O ses bildiğin şu en sık gördüğümüz Observer'ın sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 adam millete dokunmamış olsa "hmm hologram" diyebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kojiroh said: Desu said: son sahnede peterın makineden inip "I understand now" cümlesiyle başladığı konuşmanın "this isnt a war that can be won.." diye başlayan kısımdaki ses değişimini farkeden var mı yoksa ben paranoyak mı oluyorum. Görüyorum ve artırıyorum, aynı hissiyatı yaşadım Edit: Hatta şimdi tekrar izledim ve O ses bildiğin şu en sık gördüğümüz Observer'ın sesi. ben de öyle düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bende bende. Ella'nın gideri var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 iyice karıştı ortalık lan. ne olcak acaba yeni sezonda. Şimdi hatırlamıyorlar mı peter'ı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aboo ne kadar tırt bi finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Hafifi tırttı ama adamlar yine beklentiyi üst seviye tutmanın yolunu buldular http://www.tvline.com/2011/05/fringe-season-3-finale-review-answers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar