Evr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ara bitti vasat bir bölümdü hafiften sıktı ama 1-2 bölüm sonra çok güzel olacağının sinyallerini verdi.walter bir bölüm görmesek özlüyoruz, waltarnate istemiyorum görmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 geyik degil haftaya haluk bilginer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Evr said: ara bitti vasat bir bölümdü hafiften sıktı ama 1-2 bölüm sonra çok güzel olacağının sinyallerini verdi.walter bir bölüm görmesek özlüyoruz, waltarnate istemiyorum görmek :) Çıktımı ki bölüm 5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 çıktı dün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sıkıldım ben bu sezon ya. ama az da olsa umut verdi son bölümün son kısımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hmm tabletlerin notification ring tone'u androidlerle mi aynı iphonelarla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 iphone'un DAAT DAAT DAAT ALLAĞRM'ını zilyar kez duyduk zaten fringe'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 alarm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=M24IcXMM3I8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://www.imdb.com/name/nm0082211/ haluk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 e var işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 o zaman inception'da da vardı o zaman rüyaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2. sezona başladım da OHA AGENT FRANCIS ÖLDÜ MÜ LAN olm çok tarz herifti o ölmemesi lazım, başka boyuttan falan mı gelicek nolucak daha sezon başında harcadılar adamı ahahah ulan çok dumur oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sikma canini, elle Francis'in ... eeeooo hah!... kasini. Gelicek bebegim gelicek. Korkma hic. Bi kac kere gelicek hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Olivia Şu hatunları değiştirsinler ya herkes kendi evrenine geçsin. Son bölümde Dunham hiçbişey olmadı derken hiç inandırıcı değildi. Walternatif çaktı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 olivia bi güzelleşmiş sanki son bölümde first people ne ya, adamlar evreni yapmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Makyaj yapmış ondan güzel görünüyor :P. Gerçi her sezon estetik operasyon sayısı artıyor ondan daha da güzel görünüyorlar (bknz. Kate in Lost :D). Bölümü beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Assasins Creed Assasin's Creed'de de Those Who Came Before diye mi ne bi ırk vardı. First people işte. İnsanları yaratanlar. Çok gelişmiş bir ırk. Aslında tanrı olarak gördüklermiz. Sonra bir felaket oluyordu uygarlıkları yok oluyordu. İnsanlıkta kurtuluyordu bunlardan. Baya bi Assasins Creed'in senaryosunu hatırlattı First People ve Vacuum olayı dizideki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 cok tirtti ya spo onceden gelen insanlar cok gelismis cart curt ama adamlarin takviminde bir ay 9gun den filan olusuo, nasil becermislerse artik o zaman dunya farkli sekildemi donuyodu gunes etrafinda ne? hadi onu gectim bu takvimi yapan adamlarin nedense gunumuzdeki saat dakika saniye usulu enlem ve boylamlarimi baz alarak yer belirlemeleri son derece sacma geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 onu geçtim vakum ne lan, o kadar süperteknolojik alet yapıcam adı vakum olacak, daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Abi ilk defa bi Fringe bölümünü izlerken "olm çok saçma lan" dedim. Bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yok bu sezonun vakum üzerine dönecek olmasının bu kadar erken ortaya çıkması da kötü oldu.. işalla olivia geçer bu tarafa da olaylar biraz daha eğlenceli hale gelir. ha bi de hiçbişiden haberi olmayan bile çakma olivia'da bi sorun olduğunu anlar hani.. rakamları ver diyorsun bakıyor mal mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 saçma olarak görenler: ya şimdiye kadar saçma diildi de şimdi mi saçma oldu? ne garip adamlarsınız abi.. 99 saçma diil de 100 saçma demek gibi bişey bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 progamer said: Assasins Creed Assasin's Creed'de de Those Who Came Before diye mi ne bi ırk vardı. First people işte. İnsanları yaratanlar. Çok gelişmiş bir ırk. Aslında tanrı olarak gördüklermiz. Sonra bir felaket oluyordu uygarlıkları yok oluyordu. İnsanlıkta kurtuluyordu bunlardan. Baya bi Assasins Creed'in senaryosunu hatırlattı First People ve Vacuum olayı dizideki. assasins creed i değil "Nuh Tufanı" nı hatırlatması gerekirdi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar