arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 AHAHAHAHA dasaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ytse said: FECI SPOILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR zenci herif guldu... aman yarabbi ya ben tam anlamadım niye o kadar güldüler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Darko2 Elemanlardan birinin empati yeteneği mi ne bişiyi vardı ya, adam herkesi güldürdü odadaki. Denekler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 veya sadece Broyles'ü güldürdü, geri kalanlar Broyles'un gülüşüne dayanamadılar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=H-ppplQ18qs lan bu arada!!!'^!!' http://fringe.edogo.com/wp-content/uploads/2010/03/fringe-11.jpg http://fringe.edogo.com/wp-content/uploads/2010/03/fringe-2.jpg ne ara esquire a soyundun zilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BiTcH_oFBaT said: The_Delucian said: yok o spo yanlıs, daha onceki bolumlerde gordum ben 1 kez daha o işi yaptıgını, ama bu kadar bariz değildir :D sdf he yok yaw onceki gulusu dudagın kıvrılması seklindeydi, yarım tebessum, bunda alenen kahkaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahah yukarda gülüşü tekrar izledim de alenen güldüm ben de (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 guzel finaldi. walter & bell keske hep yanyana gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Spoiler We want our Olivia back !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 iyi bitti ama.. geçen bölüm dövmeyi göstermişsin zaten, opera binası önünde emir geldiğinde diğer liv'in güldüğünü de gösteriyorsun.. birbirlerine de yakın tutmuşsun ikisini patlama sahnesinden önce. neye heyecan yapıcaz ki biz.. hani kimin bizim evrene geri gittiğini bilmeyen yoktu grup parçacık hızlandırıcının yanında iken.. Leonard Nimoy ve John Noble süperdiler yanyana. Acaip iyi oynamış yaşlı kurtlar bu arada bell paraladı lan kendini.. parçaladı adam kendini be.. değerini bilin! =) olivia'nın cortexiphan sayesinde buraya geri dönmesini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 hebe böyle olacağını walternate kızıl olivia'yı kenara çekip "bişi dicem" dediğinde anlamıştım, sonuna kadar da böyle olmasını bekledim, ve oldu keza. e hani bizim olivia özeldi ? o açacaktı portalı da alet açık tutacaktı falan ? spastik fake olivia ile nası gittiniz geri diyesim geliyor. yinede gayet güzeldi final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Sezon sonu gibi olmamış ya, biraz daha sert bitirebilirlerdi. Zaten Olivia olayı yapmaya çalışmışlar da bölümün ortasında belli oluyor ne olcağı. O yetmezmiş gibi patlama sahnesinden önce ikisini gösteriyor, elinde 77 var. Garip garip davranıyor, sesini çıkarmıyor, bakışları acayip, anahtarı tepeden alıyor vs.vs. Walternate Olivia'nın özel olduğunu biliyor mu? Sanırım bilmiyor. Biliyorsa onu silahta kullanmak isteyedebilir. Diğer taraftan da oğlunun Olivia'ya ilgisini fark etmiştir heralde, oğlu için de kullanabilir Olivia'yı. Gelecek sezon hakkında biraz fikrimiz oldu. Umarım gereksiz bölümlerin olmadığı bir sezon olur, bolca konuyla ilgilenirler. Ayrıca süper güçlerin kullanılmasına biraz karşı gibiydim geçen bölümdekileri gördüğümde ama ufaktan Olivia kullansın bişiler diyorum şimdi. Bir de geçen bölümde köprünün ortasında vurulanlar ne oldu? Patlamayla buharlaştılar mı? Yoksa diğer tarafa mı geçtiler? Onları yeniden görebiliriz belki. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 BaaL said: hebe böyle olacağını walternate kızıl olivia'yı kenara çekip "bişi dicem" dediğinde anlamıştım, sonuna kadar da böyle olmasını bekledim, ve oldu keza. e hani bizim olivia özeldi ? o açacaktı portalı da alet açık tutacaktı falan ? spastik fake olivia ile nası gittiniz geri diyesim geliyor. yinede gayet güzeldi final. olivia tek başına yeterli değildi. ayrıca olivia ı kullanırlarsa diğer tarafta ölme riski vardı. diğerlerine olduğu gibi. o yüzden bell kendini feda etti. zaten çok fazla gidiş-geliş yaptığı için o enerjiyi sağlayacak kapasitesi vardı son bir kez. açıklamışlardı zaten daha önce. Nina Sharp bell'in bir başka geçişi kaldıramayacağını söylüyordu. o yüzden diğer tarafta kaldı yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 aslında leo nimroy "arkadaş ben emekli oluyor.. hayde bye kib sçs" dediği için öle oluyor da oluyor.. yoksa olivia büyük ihtimalle kendisi dönecek geriye.. said: And what of those retirement rumors we've been hearing? All true, he said. He's been at this for 60 years and decided several years ago to not do any more acting or directing. "I was called back to do the 'Star Trek' movie, which was very attractive. I read the script, which had a great handling of the Spock character and the introduction of a wonderful new actor to play Spock." When J.J. Abrams, producer and director of 'Star Trek,' asked him to take the role of William Bell, Nimoy felt he owed him that. "It's coincidental that I decided some time ago that I really didn't want to do this anymore. I just did this last job as a favor to J.J. Abrams, and I'm glad I did it. I think we'll see an exciting episode [tonight]. It's a very good note to go out on." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 23 çıkmadı di mi benim takip ettiğim siteler göçmüş de tam anlayamadım ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 çıktı.. ez.tv'den alabilirsin torrent linkini.. dizi torrentleri yasak değil herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Di mi dizilerin telif hakkı yok zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 indirip tutuyorum ben zaten.. tnt de reklamlarını izleyip sonra bakıyorum öle.. valla bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Pek bi dandini olmus final. Onumuzdeki sezonlara bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yalnız diğer dizilerde de tırt orta yaşlı erkek oyuncular yerine böle yaşlı baba amcalar görmek ister gönül.. final tırt idi ok.. ama noble ve nimoy karşılıklı.. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 tirt yapan belkide onlar, o kadar saglamlar ki yanlarindaki digerleri comez kaliyorlar fena siritiyorlar gibi. adamlar mozart bethowen digerleri 20 li yaslarinda zamanimiz popculari gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 walter ve bell ikilisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 walter'ın bell e laf sokması falan süperdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ya olivya yaa kızıl kötü ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar