ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yaw bu peter ne ayak arkadaşlar tıpdan anlıyo kimya fizikden anlıyo, şiirdi mitdi biliyo annamadımki napıyo bu herif nerden bilio herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ucacam ben ona çok kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 her akşam 2-3 bölüm izleye izleye sezon 2 6. bölüme kadar geldim. diziye burun kıvıranlar olmuş ama ben çok sevdim ayrıca charlieye üzüldüm :( peter hakikaten bölümler ilerledikçe olgunlaşan, tutunan bir karakter olmuş diğer dizilerde başrol anlayışının aksine böyle birşey görmek ilginç oldu olivia ile daha fazla yakınlaşsalar çok tatlı olurdu :) aklıma takılan birşeyler var hemen sorayım. 1. sezon finaliyle ilgili birşey soracağım orada bir gazete vardı gazetede ne yazdığını göremedim, net görebilen var mı acaba ? olivia diğer evrene frene basarken mi geçmiş oluyor ? yoksa asansörde mi ? eğer asansörde geçiş olduysa neden oradan çıkışı arabada oluyor ? ben asansörü geçit zannediyordum ama çıkışı arabada olunca kafamı kurcaladı, biraz karışık geldi es geçtiğim bir nokta var mı diye sormak istedim. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bi soru sormuştum ama yanıt alamadım fringe fanları nerede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 2x11 Charlie nereden çıktı yine, ben mi bişey kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ya ben ilk 2 bölümünü izledim dizinin ve pati'de 30 sayfa konuşulmasını anlayamadım açıkçası. pek hoşlanmadım diziden zira, nesi özel sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 konu ilginç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben de dun gece daha dogrusu bu sabah 7 de filan izledim ilk bolumunu. begendim. devam edicem sanirim. izlicek bisiler ariyodum zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Baggio said: 2x11 Charlie nereden çıktı yine, ben mi bişey kaçırdım? Aynen kafam karıştı. Bune? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 2 11 # Technically this is an unaired episode from S01 entitled "Unearthed" # and as such should really be S01E21.UNAIRED since it wasn't on the DVD. # # However that being said most groups go by tvrage which is wrong in this # case but if technically going by S02 numbering this should be E11 not E12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Evet hayal kırıklığı oldu, s1 den unaired bölüm vermeleri. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ilk gördüğümde paralel dünya muhabbetine bağlancak sandım ama durum farklıymış :) yeni bölümü yetiştiremediler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 2-11 Ben ruhun yeniden dirilip,bölümün 2. yarısında şimdiki zaman döneceğimizi bekledim.Ama beyhudeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 pek bi gereksiz olmuş bu bölümü yayınlamaları charlie'yi görünce yanlış bölüm indirdim sandım bi an, meğersem böyle bi fantezi yapmak istemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fox maymunlar tarafından yönetilen mal bi kanal olduğundan normal bi durum. kendileri firefly ı böyle piç etmişlerdi. karman çorman yayınlayarak bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Habire ortada dolaşan keltoşları anlıyorum da charlie ne alaka. Acaba öldürdüklerini mi unuttular? Not: FoX'u yönetenlerin ne cins olduğunu bilmem ama Firefly bir takım siyasi baskılar sonucu piç edildi diye okumuştum biryerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 1.sezonda çekip değenmedikleri bölümü yayınlamışlar işte bu cuma yeni bölüm yayınlancak 2.sezondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ne alaka Sezon 2 demeleri yahu. Resmen Sezon 1 den yayınlamamış bölüm bu. Bu cumada düzgün bir şey yayınlanmazsa DAVOS Fringe benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Rock said: Habire ortada dolaşan keltoşları anlıyorum da charlie ne alaka. Acaba öldürdüklerini mi unuttular? Not: FoX'u yönetenlerin ne cins olduğunu bilmem ama Firefly bir takım siyasi baskılar sonucu piç edildi diye okumuştum biryerlerde. kaldırılmasının nedeni siyasi baskılar evet. ama bölümleri alakasız yayınlayarak baya bi piç etmişlerdi konuyu. mesela normalde 1. yayınlamaları gereken bölümü 11. bölüm olarak yayınlamışlardı. böyle garip böyle enteresan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fox.... meh. adamlar iyi dizi katili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 @mani İşte bölümlerin o şekilde verilmesinin nedeni de "izleyici kaldırdık diye fazla dırdır etmesin" düşüncesinden kaynaklanıyor diye okumuştum, ama nerde bir türlü bulamıyorum. Baya bir zaman geçti üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dollhouse u da bok etmişti bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bence bu ruhmudur nedir, adamdan adama atlıycak falan devam olacak olan bölümde çıkacak karşımıza diye düşünmüştüm ama karakterin hikayeyle bağlantısı yok.. tamamen gereksiz yani, ama çerez olarak izlendi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ya bu bizim kızın ortağının içine diğer taraftan gelen casus mu ne girmişti sonra onu öldürmedi mi kız bir şekilde yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar