Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

arcane

Öne çıkan mesajlar

her akşam 2-3 bölüm izleye izleye sezon 2 6. bölüme kadar geldim. diziye burun kıvıranlar olmuş ama ben çok sevdim ayrıca charlieye üzüldüm :( peter hakikaten bölümler ilerledikçe olgunlaşan, tutunan bir karakter olmuş diğer dizilerde başrol anlayışının aksine böyle birşey görmek ilginç oldu olivia ile daha fazla yakınlaşsalar çok tatlı olurdu :)

aklıma takılan birşeyler var hemen sorayım. 1. sezon finaliyle ilgili birşey soracağım orada bir gazete vardı gazetede ne yazdığını göremedim, net görebilen var mı acaba ?

olivia diğer evrene frene basarken mi geçmiş oluyor ? yoksa asansörde mi ? eğer asansörde geçiş olduysa neden oradan çıkışı arabada oluyor ? ben asansörü geçit zannediyordum ama çıkışı arabada olunca kafamı kurcaladı, biraz karışık geldi es geçtiğim bir nokta var mı diye sormak istedim.

tşkler.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
2 11

#
Technically this is an unaired episode from S01 entitled "Unearthed"
#
and as such should really be S01E21.UNAIRED since it wasn't on the DVD.
#

#
However that being said most groups go by tvrage which is wrong in this
#
case but if technically going by S02 numbering this should be E11 not E12.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Habire ortada dolaşan keltoşları anlıyorum da charlie ne alaka. Acaba öldürdüklerini mi unuttular?

Not: FoX'u yönetenlerin ne cins olduğunu bilmem ama Firefly bir takım siyasi baskılar sonucu piç edildi diye okumuştum biryerlerde.

kaldırılmasının nedeni siyasi baskılar evet. ama bölümleri alakasız yayınlayarak baya bi piç etmişlerdi konuyu. mesela normalde 1. yayınlamaları gereken bölümü 11. bölüm olarak yayınlamışlardı. böyle garip böyle enteresan adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...