nedanko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 e tabii canim kimse babasinin hayrina vermez o kadar parayi. Yatirim zaten insana yapilir ki yani kendi alanimdan baktigimda hep oyledir. IT sirketine yatirim yapildiginda projeden ote insana yatirim yapilir. O isi gotureceklere. Isi goturebilir mi? Background i nedir? vs , projenin kendsi osnra gelir. Tv isinde de oyledir heralde. O adama guvenmislerdir, gecmis basarilari vs, yatirilmistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Xaenin'in dediğine ilave olarak bir başka fark da o paranın oyunculara değil efekte, sete harcanmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hmm iyi harcanmis eed. zaten az demiomda, yani friendsin 30 dakkasi 10 milyonsa, 2 saati 40 milyon dolar (fringe 2 saatti dogru hatirliyosam ilk bolum). Ve de bir bolum icin degil sezon boyunca oyle yani. Fringe icin pilot bolum oyle. Yani harcanmaz bi rakam degil guveniyorlarsa adama projeye vs. birde sete harcandigina dair bisi var mi ya merak ettim. Cost genelde bolum basinadir oyuncular yonetmen vs hepsi benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ne efekti ya? Fringe'deki efektleri ben bi arkadasımla kafa kafaya verip After Effects kullanarak kolaylıkla kotarabiliriz. İyi bi sistemle çatır çatır renderlar sunarız. Cidden çok bilinen ve kullanılan after effects numaraları çakıyolar diziye, arada rahatsız olmuyo değilim. Ama ikinci sezon daha güzel başladı, o olay olsun araştıralım bitsin formatından sıyrıldılar sürekli bi ana konu ilerliyor. Hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 edit: yok bişi eski mesajı okumadan atmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi işin en komik kısmı şudur. said: A cow used in the pilot episode had to be replaced when production of Season 1 was moved to New York, due to livestock restrictions preventing it from being brought from Canada to the United States. If viewers note the difference in the cow's appearance, the production team members have said they will paint new cows to match the original. birde ben evde bilgisayarda yaparım olayı süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Gimli kardeş, ya senle farklı dizi izledik, ya da bazı efektler kolay diye hepsinin kolay ve maliyetsiz olduğunu varsayıyorsun. :) Teknoloji çok ilerledi ve herşey kolaylaştı, doğrudur ama bir limit var. Aramızda evinde sinema detayında 3D canavar yaratıp, filme entegre edebilen varsa bu memlekette yeteneğini harcamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aklima geldide ozel efekt vs diyince, bi video varda, 2000 yilinda yapilmisti, ozel effekt ustasi iki kisi tarafindan mi ne 250 dolara malolmustu diye hatirliyorum euheueh.. (costunu aradim simdide bulamadim, sitesinde ev bilgisayarlari ile 3 ayda bos zamanlarinda yapmislar diye yazio) http://www.youtube.com/watch?v=Tpx6o4gvmXE http://www.405themovie.com/ edit:300 dolarmis, pentium 433 makinelerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 teyze mütiş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ben de beğenmedim. Uzaylı olayına hiç girmemeleri lazımdı. Ayrıca etrafımızda bu kadar radyasyon varken insan bedeninden radyasyon ihtiyacı gidermek büyüyü bozdu, inandırıcılığı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 arcane said: Gimli kardeş, ya senle farklı dizi izledik, ya da bazı efektler kolay diye hepsinin kolay ve maliyetsiz olduğunu varsayıyorsun. :) Teknoloji çok ilerledi ve herşey kolaylaştı, doğrudur ama bir limit var. Aramızda evinde sinema detayında 3D canavar yaratıp, filme entegre edebilen varsa bu memlekette yeteneğini harcamasın. Bilişim yükseklisansı okuyorum ve en son 4 ayımı, after effects kasıp 10 dakikalık bi kısa film yapmakla geçirdim ondan konuşuyorum arcane kardeş :) Boş bi adam değilim hani bu konularda. Ve diyorum ki, cast'e, mekanlara harcanan parayla özel efektlere harcanan para arasında uçurumlar var Fringe konusunda. En azından şu siteye bakın duymadıysanız, illa ki "şunu şurda kullanmışlardı" dediğiniz iki üç şeye rastlayacaksanız. tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Oyuncuların ilk bölümden yüksek meblağlar aldıklarını sanmıyorum (belki Joshua Jackson dışında, lol). Artık alıyorlardır, hem de o paraya iki diziye daha efekt yaptıracak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ne saçma bölümdü bu adamlar dışarda kalın giyiniyorlar evlerde klimalar pervaneler çalışıyor sıcaktan sonra cesetler toz olarak ucuyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arcane said: Ben de beğenmedim. Uzaylı olayına hiç girmemeleri lazımdı. Ayrıca etrafımızda bu kadar radyasyon varken insan bedeninden radyasyon ihtiyacı gidermek büyüyü bozdu, inandırıcılığı yoktu. onu bırak gitsin röntgen makinasına tecavüz etsin gerçi organik radyasyon istiyor ondan işin doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 domates mi len bu organiği olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Doğal radiyasyon. Yoksa iki uranyum bulur rusyada başı boş gezen uranyumdan bol ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Scrambler, Tinfoil hat. Yapımcılar fazla EVE oynuyorlar galiba. Ama güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sonu süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bölüm kötüydü sonu iyi bağlandı tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 nina sharppeter'ın annesi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bi dk ya sonunda noldu ki ? en son nina msg yolladı william'a, gelişmeleri aktardı falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 J'eon said: bi dk ya sonunda noldu ki ? en son nina msg yolladı william'a, gelişmeleri aktardı falan ? olay baştan sona deneymiş işte. çocuk tutuklu olduğu halde son sahnede babası diye bildiğimiz adam, tekerlekli zamazingo (sedye?) ile aynı çocuktan taşıyordu. yani klonmuş hatta orda camların arkasında bir sürü yatan kişi vardı. ihtimal ki onlar da aynı çocuktu. asıl soru: massive dynamics dünyanın iyiliği için mi çalışıyor yoksa dünyayı ele mi geçirmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bi dk ya evet, üşenmedim diğer harddiskten tekrar izledim, uyumuşum resmen. e bu durumda o zaman ufaktan ana plot a bağlıyıcaklar tekrar, massive dynamic le araları iyiydi uzun zamandır, çok rahat yine keşfederler bi halt olduğunu, haftaya bomba bölüm geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bu dizinin poliscilik namına bi bilgisi yok yazık yaa heycanda vermiyor kaçma kovalama işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2x08 çok kafam karıştı o gözcü vurunca kız nasıl kurtulmuş oldu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar