Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

arcane

Öne çıkan mesajlar

bayıldım.. tek kelimeyle süperdi.

yorumlar teoriler

Şimdi William Bell'in alternate reality'de olduğunu zannediyordum derken ikiz kuleler falan bi ihtimal geçmişe gitmiş olabilirler ama zannetmiyorum. Tamamen alternate reality.

William Bell'in alternate reality'de olduğu düşünülünce çok güzel olasılıklar çıkıyor ortaya:

Massive Dynamick teknolojide o kadar aşmışki alternate reality'deki Massive Dynamic'i bulup operasyonları birleştirmiş olduğunu düşünsenize..

Adamlar resmen "multi-reality corporation"..

Bunu da geçtim William Bell'i gördük, adamın alternate versyonu napıyor? Öldü mü? Peki Walter Bishop'un alternate versyonu napıyor?

ZFT'nin alternate dünya ile ilişkisi nedir? ZFT massive dynamic'in alternate versyonu olabilri mi?

Bu dizi bomba gibi gidiyor.

J.J. Abrams ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

final
ama tek saçma bulduğum kısım Jones geçit açmak için o kadar çabalarken
Olivia nın sadece asansör ile diğer tarafa geçmiş olması

spo

bahsetti ya walter peter la konusurken yaptıkları deneylerle william bell in bazı cocukların ileride alternatif evrene istedikleri gibi geçebilecekleri teorisinden

Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Jones
Jones geçidi açabilmek için Nina Sharp'ın kolundan güç modülü çalmak zorunda kaldı. Massive Dynamic'in hastanede hemen yenisini takabilmesi aradaki imkan farkını sergiliyor olsa gerek.

ama

orda sadece kolunu tamir ettiler yenisini takmadılar diye anladım ben. çünkü william bell oraya onu sakladı ama çalındı.

Sosyal ağlarda paylaş

final

final gerçekten çok iyiydi, özellikle son dakikaları. peter'ın mezarı görünce "ohaaaaa" dedim kaldım zaten.
mesela bu walter'ın karısı falan da ölü değil mi? bi tane de ondan kapıp gelseydi. hem 1 tane mi alternate evren var? beğenmezsen git başka evrendekini al sdf
spock falan ama william bell'in tipi hayal kırıklığına uğrattı beni açıkçası :p
bir de finalin sonları falan harikaydı ama başları sıradan fringedi işte.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...