Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ortada veri fln yok. Kimsenin cone of cold, blastwave gibi büyüleri kullanmaktan bahsettigi yok. Kimsenin, mobb beni kesiyor ben lvl kasamiyorum dedigi yok. Kimsenin lvl kasarken ölmek gibi bir derdi yok. Sorun senin örneklerinde. Verilerin dogru olsa bile örneklerin yalandan ibaret. Level kasarken mana sorunu yasamayan mage sinifi yok. Varsa küllihen yalan. Fire mage daha hizli keser ve manasi daha cabuk biter. Frost mage daha yavas keser ve manasi daha uzun sürede biter. Istedigin kadar kendini parala ama pve de fire, pvp de frost mantigi hicbizaman degismiycek. 2,5 sn de olsa frost boltun düsük levellarda critsiz vurdugu sacma sapan cüzi degerleri görmeye tahammülüm yok. Eger dungeon yapiyorsam asla partyme frost mage almam Bir de üzerlerinde barrier tutuyolar ayrica kil oluyorum. Isteyen frost ile oynayabilir. Ancak düsük damage görmeye hazirlasin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Frostun dps'inin düşük olduğu fire magelerin uydurması. Hesap ver kitap var. Fire mage hızlı keser çünkü damage almamak için ne kadar instant büyüsü varsa boşaltır. Ama 4 mobdada mana falan kalmaz. 5ciye girmeden ya evo basar yada risk almaz oturur su içer. Frost mage bu kadar kendini paralayan fire magenden genede çok az daha yavaş keserken manasının %10 nu bile harcamaz. Hele hele fire mageimiz yok ben instantları kullanmıyorum en dps/mana değeri en iyi spellimi kullanıyoru mderse. bu durumdada frosttan hızlı mob falan kesemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Kuyruklu yalan. Fire oynamadigi nerden belli adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 1100 spell dmg 160 spell hit mageimle fire ve frost denedim. recount da kullanıyorum. 1) frost olarak daha çok dps yaptım. (1200 ü rahat geciyorum frostla) 2) frost olarak boss fightlarını evo bile kullanmadan bitiriyorken, fire ile fightın sonuna zor mana yetiyor. 3) skettisdeki elite elementleri fire ile keserken kıçımdan duman çıkarken, ice ile bana vuramadan iniyorlar. size mi inanayım. kendi gördüğüme mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 shadow priestsiz fire mage olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Buyse said: 1100 spell dmg 160 spell hit mageimle fire ve frost denedim. recount da kullanıyorum. 1) frost olarak daha çok dps yaptım. (1200 ü rahat geciyorum frostla) 2) frost olarak boss fightlarını evo bile kullanmadan bitiriyorken, fire ile fightın sonuna zor mana yetiyor. 3) skettisdeki elite elementleri fire ile keserken kıçımdan duman çıkarken, ice ile bana vuramadan iniyorlar. size mi inanayım. kendi gördüğüme mi? Burda 1-69 dan bahsediyor insanlar. Endgame raidingini açıklamasız setup ve encounterınla alıp cebine koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yoo gayet de end game e yakın pve den de bahsediyorlar. ayrıca lvl 1 69 arasında 0 spell dmgle mob kendilerine vurmadan öldüren yetenekli fire mageler nasıl mana yetiriyorlar onu anlamıyorum cidden. yoksa benim karakter mi öküzdü stv de raptor keserken bana vuruyor inturupt ediyordu hayvanlar. sen de luzumsuz yorumlarını alıp cebine koy. kim oluyorsun da yukardan bakıp artis artis konusuyorsun. senin oynadığın oyun kadar benim afk olmuşluğum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 6 yasimdan beri WoW oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 senin oynadığın oyun kadar benim afk olmuşluğum var. izninizle imza yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Vakti zamanında sevgili magelerinizi kasarken of eagle ları stoklarken sorucaktınız o soruyu kendinize. Gayet de erkenden +dmg stoklamaya başlıyabiliyorsunuz. Aktif olarak son bir kaç saat içinde tartışılan kısmı 1-69 du. Sen 70 ötesinden bahsediyorsan kolay gelsin, ilgilendiğim kısmı değildi. Lakin raiding düşünüyorsanız gidin lock açın. Low tier itemlarlada high tier itemlarlada sadece spec değiştirerek eziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 FromTheHell said: senin oynadığın oyun kadar benim afk olmuşluğum var. izninizle imza yaptım :) Tam ben yazıyordum imzalık laf die LKASDJLAKSJD Bu arada endgamede frostun dpsi yüksekse neden herkes fire oynuyor? Kendi itemlerinizle genel yorumlar yapmak çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Buyse said: senin oynadığın oyun kadar benim afk olmuşluğum var. kapatın başlığı, ama bi 4chandan alınma owned pwned meme'i falan koyun önce. kimse kusura bakmasın ama hem kendi gözlemlerime hemde elitistjerksden okuduklarıma dayanarak frost'un dpsde fire'ı nasıl geçeceğini bir türlü aklım hayalim almıyor. Frost speccken bide fireball'un criti daha fazlaydı ya hu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Hyr ragnaros gibi frostbite yiyen bossda kalmadı piyasada sdfksjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 http://img162.imageshack.us/img162/2204/1204286690049ce4.png Gangren gelince kafamızı uçuracak nasılsa :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 -Wissy said: Char oyle ya da boyle LVL 70 oluyor. Yok ben başka şey yazmıyacam zaten yeter. Bak adam ne güzel açıklamış geç gördüm yazıyı. Daha yavaş kasmak isteyen kasar, ha daha hızlı kastığını sanarak daha yavaş kasanada 1-2 kere anlatmaya çalışırsın, yok kabul etmek istemiyorsada uzatmamak lazım galiba. Sonuçta o kişi için, o yöntem (yavaşda olsa) zevkli kasma yolu ise onla kassın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yorum yapan herkese teşekkürler konu başka yere kaymışsa da... UD Mage açmaya karar verdim.Hangi meslekleri alayım,nerde nasıl kasayım,item,tipi nasıl olsuna kadar her türlü tavsiyeye açığım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Casual oynıycaksan klasik tailoring/enchanting ile hem lvlingini çok rahatlatırsın hemde uzak gelecek için iki tane para yapabileceğin ve erken raiding için item toplarlayabileceğin mesleğin olur. Tailoring ile outlands öncesi gelen +spirit +spell dmg setleri inanılmaz iş yapıyor, üstüne enchanting ile +spirit ekleyerek milletin zırladığı mana konusuna mis gibi çözümün olur :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Firemage imba okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Marveloth said: Firemage imba okadar. frost mage daha iyi o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ad3m said: FromTheHell said: senin oynadığın oyun kadar benim afk olmuşluğum var. izninizle imza yaptım :) Tam ben yazıyordum imzalık laf die LKASDJLAKSJD Bu arada endgamede frostun dpsi yüksekse neden herkes fire oynuyor? Kendi itemlerinizle genel yorumlar yapmak çok yanlış. kim dedi herkesin fire oynadıgını? bizim guildin mageleri frost da oynuyor fire da oynuyor? kimse de birbirinden düşük değil performans olarak. bellemişsiniz bi fire iyidir fire iyidir. önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan zor demiş aynştayn amca. ne güzel demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konu PVE'yse Mage kotu zaten. Fire olsa Frost olsa farketmez. Hepsinde dusuk DPS'i. 1 tane lazim iste su, buff, portal falan icin. PVP'de Fire diye bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Frost daha bi stable gelio gozume Ama fazla kolay frostla oynamak ne bileyim hem pvp si hem pve si - 66 yım hala mage le az kaldı aaz =) - Yanı elemental çıkınca yanında inanılmaz bir hızda kesıosun mobları. Shatter güzel şey. Ama fire, bak fire dersen işler deişir Daha zevkli bence, yakıosun falan daha atraksiyonlu Vışş vıjjj ignite parllıo hamoa godum dıosun. Bide pvp de fire olucam cok gazım zor olcak gıbı, baya daya yıcek gıbıyım ama alışıp tokat manyaaa yapıcam mıllet =) - şimdi dovemıomuyum? hamoa bıle goyuyom ama işler hep deişir end game de - A bide, Lock da mage de kasılması çooooook kolay classlar. Lock ın aksiyonu az biraz sıkıcı gibi, ama petle oynaşıp kapatıosun arayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 BG lere pve setle girip 3-4 k fireball atmak çok zevkli :D glass cannon ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 warlock daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mage oyndığım için tabi ki mage dicem. PVP için şunu söyleyebilirim. Mage 5&5 'de çok eğlenceli oluyor. Sağlam bir takım ile oynuyorsan her türlü lock'dan daha eglenceli. 2&2 mage malesef çok eziliyor. pch said: Ayrıca mage lerin raidlerdeki durumunun baya kötü olduğunu söylüyorlar.Oyun zevki benim için birince etken sizce ne açmalıyım ? Kim demiş ise halt etmiş. Her türlü MAGE > Lock diyorum. Ayrıca eglence demişsin. Şuan warlocklar nerf üzerine nerf ile shadowbolt spammer yaptılar. (blizzard <3) Hani mage talent zenginliğinide katarsak daha eglenceli diyebilirim. Buyse said: Marveloth said: Firemage imba okadar. frost mage daha iyi o kadar? Duruma göre değişir. Gear sağlam bir fire mage ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar