Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage or Warlock ? =/

pch

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle belirtmeliyim ki bu konuyu körü körüne açmıyorum. İki classı da baya bi araştırdım.6 arkadaşımla beraber başlıcam ve warlock ya da mage classlarindan birini seçmeliyim onlar kaldı =).Oyunu 3-4 ay oynayacagim adam gibi.Kalbimden mage geçiyor ama 10 levela kadar gelisigüzel kastım diyebilirim ve fazla öldüm dikkatsiz oynadigimdan da olabilir.Bu durum ileriki levellarda da böyle devam ediyor mu?Warlockla çok daha rahat kasıyordum... Kasarken zorlanıp daha sonra da warlock tarafından ezilmek istemiyorum açıkçası.Ayrıca mage lerin raidlerdeki durumunun baya kötü olduğunu söylüyorlar.Oyun zevki benim için birince etken sizce ne açmalıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

Su yapar, portal açar, sheep atar, arcane intellect buffı iş yapar. Eğer fire specli destro lock varsa scorch debuffı warlocklara yardımcı olur. ABde LMden BSye doğru koşup uçurumdan atlamak suretiyle feather fall açarsın ve tam inerken PoMpyro çakarsın yerdekilere.(low lvlde veya 60ta one shot şansı :P )Sonra bakalıım... Arenada pure cc. Nova+ice lance+sheep+ice block atadığın tuşlar aşınır. Çok güzel farm yaparsın aoe speclerle. Su ve yemeğe para vermezsin, yemeğe ve suya da para vermezsin. Portal açmak yerine recallı da tercih edebilirsin tabii :P
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock ac arenada ustunden gecsin melee'ler. Bakma sen burdaki yazanlara lock ac pvp super filan die, S3'te warlock'un pek yeri yok maalesef. PvE'de dmg icin lock > mage orasini zaten herkes belirtmis. 3-4 ay oynayacaksan olsa olsa anca pvp yaparsin, o kadar kisa surelerde PvE olmaz. O yuzden mage ac sonradan arena'ya girince canin sikilmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi mage i kasması çok zor. Warlock u kasması aşırı rahat. Hatta en kolay kasılan class bile derm.

Warlock la raid de spot un garanti mage de kesinlikle değil. Ama dersen ki ben çok iyi oyuncuyum fark yaratırm. Ozman ne class rollediin farketmez pve için.

Mage de heroic ler için spot un garanti... Warlock o kadar rahat diil o konuda.

Pvp de warlock her zaman keser mage i. Tabi oyuncu/gear farkı açık ara diilse. Ama arena dersen her zaman mage e göre setup olur ki mage in de arenada warlock aşaa tarafı yok. Frost gidicen tabi mecburen.

Bende şu an 70 warlock var pve gear ı baya güzel ama keşke mage açsaydım dediim oluo.

Bence mage kasması ve 70te oynaması çok daha zevkli bi class.
Sosyal ağlarda paylaş

nihlathak boostlamadıkdan sonra öle 2-3 haftadada gearda olmaz R/M - R/P/M de bence üzülür gearsız takımda W/R - W/R+healer düşük gearda çok daha güzel performans verior bence ki Pve de kolay 2 hafta hardcore badge farm+mgt epix felan hoop diye çok rahat bi mid- bt/hyjal guildine girecek gearı olur.

/edik: typö
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bişi diimmii
Lock = sıkıcı.
Kesinlikle sıkıcı
dot denen şey sıkıcı
aksiyon yok kardeşim o ne be

Hep en onde olucan
savaşıcan
etrafına kaos salıcan Alayına isyan takılıcan
Kağıt mağıt daaalın lan dıcen

Ayrıca mage kasması zor felan deıl, yanı nası zor olabilir ki, belli bi yerden sonra 40-50 den sonra dırek spell damage ıtemlar gıt ( ınanma ınsanlara intelligence bi boka yaramaz )
Her 3 dakikada bir level 50 den sonra 4 mob arka arkaya tereddut etmeden mana sıkındıtı çekmeden alabilme şansın var.Ölme ihtimalin yok, yani frost ken olemezsin sadece, yok yani 344424 tane elit kombine charge falan yapıcak sureklı stun olcaksın ki ole olebilirsin belki.

Fire biraz zorlar, biraz daha kağıt ama duzgun critin ve damage ın varsa 60 dan sonra donebilirsin sırf zevk için.Ben oyle yaptım, pek pek keyifli
Lock da kastım mage de
Lock çok sıkıcı kardeşim, Afflicition olsan
dot dot em em em em
destro olsan o levellarda bısıye benzemıo
demoncu olsan sıkıcı bayık uyuz huntersın ıste,elaleme yaptırıon ısını
kolpa yanı lock, bi petleri guzel onlarla urasmak guzel ınfernal falan. Ama yani BÖÖÖÖ

Mage aç sen mage, güç dengelerine bakma şu oyunda hiçbir zaman. Bir patch gelir deişir herşey.

Bide abi AOE diye, dunyanın en zevklı ısını cok guzel yapabılen bı class yanı mage. Hani bi warrior yanaşabiliyor zevk konusunda şu classa, AV de 342423 kişinin üstüne atlayıp patlayıp gebermek ( veya regalya gibi gebermemek nası yapıosa )
DAAALIN LAN modunda sağa sola sataşmak, adamın levelı kaç olursa olsun tırsmamak,Çünkü 2 saniyede dağıtabilme ihtimalini olduğunu bilmek
süper =).

Zaten dusunursen, lockların daha iyi dps falan fılan yapmasının tek sebebı cok sıkıcı olmaları
kımse oynamas yoksa =)

Bide inanma insanlara
Lock döversin, hemde çok pis döversin
Sadece kalıplara sığma, sen kalıpların adamı deilsin magesen
farklısın fark yaratırsın, adam bi anda hasstkri olur anlayamadan geberir gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Mage aç.TBC sonrası classlara gelen buffları saydık en çok ve pvp için olanlar magelere geldi.Frost mage çok imba full s3 isen.Raidtede fire ball spamlıcan başka işin yok zaten.Ama oynaması inan locka göre çok daha zevkli.Ben yeni sattım full s3 warlockumu.Pve dede BT teron dahil kesmiştik.Destruction ile 10k falan shadow bolt critliyosun çok zevkli dps meterda hep ilk 4 te falansın zaten.

Desto bir okadar zevkliyken sl/sl bir okadar bayık.sl/sl değilsen pvpde şansın yok zaten frost mage dahil 3 büyü atar yatarsın.sl/sl de dotların damageleride az zaten şahsen buffsız 1260 shadow spell up vardı bende full s3 adam erisin diye 2 saat debeleniyodum.Full s3 frost magele 3.5 3.5 frost boltları 2.4 ice lanceleri yağlarsın çok daha eğlenceli dotların 2 saat vurmasını beklemektense..
Sosyal ağlarda paylaş

Suan 2 chara sahibim. Mage ve Lock. Ikisinden de kopamiyorum. Ikiside caster olmasina ragmen birbirinden cok bagimsizlar. Suan oyuna basladigimda hangisine honor kassam karar veremiyorum.

Mage özgürlüktür. Portal, blink, ice block, invisible. Isleri kolaylastiran hayat kurtaran speller.
Lock oynamasi gercekten cok eglenceli.. Imbayim ben yahu diosun lvl kasarken. 70 e geldiginde mavi itemlarla rahat rahat adam kesiyosun bglerde. En azindan bi sansin oluyo.
Ama mage öyle degil. Mage ile cok yüksek resil degerine sahip olmadan pvp cok zor.

Arenalar konusuda birsey söyleyemiycem ama, ben TBC ciktiginda oyuna basladim, pom pyro hikayeleriyle büyüdüm. Charim 70 oldugunda bi nebze olsun ise yariyordu. Ama artik pom ile pvp hayal gibi birsey. Eger buna güvenerek acicaksan dikkatli ol derim.

Sonuc olarak ikiside eglenceli classlar. Bi an icin Lock u daha cok seviyorum desem de, hemen ardindna mage imi birakamam yahu olzyorum :P Baya dramatize oldu hehe.

Canin ne istiyorsa onu oyna. Arkadasin dedigi gibi. Bir patch gelir hersey degisir.
Sosyal ağlarda paylaş

e bekliyosun ztn deep aff değilsen cok az vuruyor contag yok elini sallasa dispelliyor resistsiz.sl/sl aşırı sıkıcı karsı takımın manası bitmeden kesemiyorum genelde.pvpsi aşırı bayık bide bg'a girip tab 2 3 5 tab 2 3 5 yapıyorum arada honour geliyor bişiler geliyor oyle dotladıgım adamı takip etmiyorum bile =p,pvesi cok zevkli crifest yasıyosun isb upken flm :o,ama pvpsi aşırı sıkıcı ve bayık 2.1k yaptık en son dogru duzgun oynamadım s4 gelsin priest disc dvm ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Unutmayın arkadaşlar 0dan gelicek bu char o yüzden itemli hali söyle böyle hede hödü en azından 1-1.5 ay alacak belki fazla adam sıfatına girmesi ki 2sininde farkı yönleri var aman arenada ezik aman arenada pwn felan alakası yok 3 günde pve fatihi olmayacağı gibi 3 günde pvp kralıda olmayacak aman söle eziliyor böyle eziliyor mantığıda yanlış 2200+ üzeri ratinglerle karşılaştirmayin direk (sus sinan sen git rpm oyna kolaycı herif)
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli olan chari sevmek.

Dwarf warrior, hunter oynayanlara cok sasiyorum. bedava s3 verseler oynamam. lvl 1 mage-lock ver gene kasarim. Hayatim boyu bg ve arenada fire ile ezildim (okadar da degil bazen kazandim lol) ama fire in tadi baska. Lock da öyle. Icinden hangi classla oynamak geciyosa onu sec. WoW sadece end-game degildir. Bu oyunu sadece pvp üstadlari oynamiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:
Unutmayın arkadaşlar 0dan gelicek bu char o yüzden itemli hali söyle böyle hede hödü en azından 1-1.5 ay alacak belki fazla adam sıfatına girmesi ki 2sininde farkı yönleri var aman arenada ezik aman arenada pwn felan alakası yok 3 günde pve fatihi olmayacağı gibi 3 günde pvp kralıda olmayacak aman söle eziliyor böyle eziliyor mantığıda yanlış 2200+ üzeri ratinglerle karşılaştirmayin direk (sus sinan sen git rpm oyna kolaycı herif)

Belki boostlayacagim adami uygun ucret karsiliginda PVP'de? Duzecegim gearini? Alla alla =[
RMP 2243 oldu. Hayatimda ilk kez Rogue oynuyorum. Cok zormus gercekten bu setup. HAHAHAHAHA...

dipnot : su an herkeste gear oldugundan ne setup oynarsan oyna 1700 civarini bile gorebilmen icin gear lazim. honor kasip s2leri yapacak, o surede de 300-400 puan toplayip haftada 1-2 parca s4 alacak iste. lock da olsa mage de olsa bu degismez. bunun altindaki gear seviyesinde de ikisinde de bir ise yaramaz arenada. bg icin diyorsaniz tabii lockla dotlar sonra dmg donea bakip `ooo cok iyiyim.` diyebilir de yani bunu yapan kaldi mi? dipnot mesajdan buyuk oldu, lol.
dipnot2 : regalya l2p ur class nab... =)
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:
Önemli olan chari sevmek.

Dwarf warrior, hunter oynayanlara cok sasiyorum. bedava s3 verseler oynamam. lvl 1 mage-lock ver gene kasarim. Hayatim boyu bg ve arenada fire ile ezildim (okadar da degil bazen kazandim lol) ama fire in tadi baska. Lock da öyle. Icinden hangi classla oynamak geciyosa onu sec. WoW sadece end-game degildir. Bu oyunu sadece pvp üstadlari oynamiyo.

de
DORF warrior süperdir ki? Tam warriordır yanı
e bide cinematic de dorf hunter vardı

ben gnome warrior açanlara bi garibim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...