Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Haha 220 milyon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yahu stokçu zihniyet yine mi pörtledi? Eskiden gaz yağı, tüp, margarin stoklanırken şimdi g15 mi oldu?:D vay anam vay!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 burda aoc çıktığında heryerde 70 iken çok daha fazlaydı.. gg'de oluyo hep böleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 G15 e o para hayatta verilmez. bakın ben Razer tarantula derim buda portlamıs fiyatı ama g15 den çok daha iyi bir klavye. Razer Tarantula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 G15den memnunum açıkcası Razeri ilk kez duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Turkiyeye getiren yok çünkü ondan duymamıssındır gg deki elemanda kendi çabalarıyla getirmiştir heralde. # Anti-ghosting capability for up to 10 keys # 32KB onboard memory — Powered by Razer Synapse # On-The-Fly Sensitivity profile switching # 10 programmable gaming hotkeys # 1000Hz Ultrapolling / 1ms response time # Hyperesponse gaming keytop with fully interchangeable keys # Headphone-out and microphone-in jacks # Media center keys # Two USP ports # Gold-plated USB connector # Battledock for add-on accessories # Approximate size: 522mm (length) x 220mm (width) x 33mm (height) En önemli özellikleri * antigost özelligi var aynı anda 10 tuşa kadar basabiliyorsunuz. * Tuşların tepkime süreleri çok daha düşük * Tüm tuşların yerleri degiştirilebiliyor. * Üstünde hafızası var 10 a yakın profili taşıyabiliyor başka bir yere gittiginizde klavyemide taşırım derseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 macro yapiyor mu ? ozelliklerde goremedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 # 10 programmable gaming hotkeys Yapıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yapıyor yapıyor özellikle o iş için 10 tane macro key var ve bunların yerini istediginiz tuşla degiştirebiliyorsunuz. Nerdeyse tüm tuşları programlana bilir yani sadece macro tuşları degil. Resmi Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 g15 v1 kullandim, g15 v2 sahibiyim.. ki bence v2 daha guzel daha klavye gibi duruyor, digeri cok buyuk geliyor bana.. butun oyunlarda, yazilimlarda kullanabiliyorsunuz, oldukca guzel bir klavye.. gercekten cok keyifli.. ancak, tarantula... son nokta bence.. hatta su sekilde siralama yapabiliriz.. 1) tarantula 2) g15 3) reclusa reclusa miydi neydi adini hatirlamiyorum, razer in microsoft icin yaptigi klavye, hatta copperhead e benzer mouse karsiligi da var "habu".. neyse iste o reclusa bunlarin ucuz muadili.. bir kac yerdede gordum turkiyede.. g15 falan cok pahaliya geliyorsa.. bu da digerleri gibi, memory sahibi keyboardlardan biri.. bu keyboardlarda keyjam denilen olay olmaz.. en onemli ozellikleri o.. gonul rahatligiyla keyspam yapabilirsiniz.. lat olma sansi yoktur. ozellikle fps ler icin idealdir.. strateji oyunlarinda makro tuslarina gruplari vs atarsiniz, boyle birkac tus ile tum birliklerinizi yonetirsiniz.. mmolardada lcd den tum karakter bilgilerinizi vs gorursunuz butun mmolar elinde sonunda destekleniyor.. endiseniz olmasin.. warhammer da destekliyecektir.. aklima gelenler bunlar.. faydalari vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar