razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bende kendimi g15 var die avantajlı hissediyordum.. hardcore ve funboy üyelere yönelik ürünler çıkmaya başlamış..ücret bu arada burda g15 olanlarla; aoc destekliyorda sadece hp, stamina ve mana gösteriyor.. farklı bir applet..vs bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bu zboard bayagı oyun icin yaptı klavye =), sol taraf aynı, sag taraf degisiyor, age of empires, wow icin falan da vardı... bi de bi oyuna ozel olmayan yine kalite klavyeleri var, onlar da hos bayagı... bu age of conan icin olanı yeni gordum ama eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ekstra birsey yok gibi yani say tell shout tuslari disinda ilerde lazim olacak seyler degil bunlar macro adina.. neyse yakin zamanda cikar diye dusunuyorum macro vs gibi seyler bekledigim 3-5 birsey var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 makro? sana o zaman sabah akşam aç karınla g15 yazıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ben G15 i yeni aldım.Makro konusunda biraz yardımcı olurmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bende alacağım g15 hiçbir yerde kalmamış ne iş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Vatana gelmiş G15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bahçelievler Gold'da da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ne yararı oluyor G15 klavyenin yani özellikleri nedir tam olarak? Kullanıcılardan duyalım birde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3498&cl=us,en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bende biliyorum o siteden okumayı. MErak ettiğim kullananların ne kadar oyunlarda işe yaradığından bahsetmesi falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Okusaydın anlardın Abso :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yav biri de çıkıp AoC macroları kullanılıyor comboda sorun yok desin onu istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 g15 için hazır aoc profili bulabileniniz oldumu? yazmak çok zor geliyor şimdi macro falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 MR tuşu var sol üstte 10 sn sürüyor macro ayarlaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ekmek said: MR tuşu var sol üstte 10 sn sürüyor macro ayarlaman. öyle kaydedince iki saat bekliyorum macroyu bitirmesini falan... hazır profilde de aynı şey olucak mı derdim o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yakinda cikar G15 icin bende bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nasıl yani simdi g15 ile macro yazdıgımız zaman tek tusa basıtıgımızda combo otomatikmi yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Öyle imiş galiba ama kimse bişi yazmıyor :) Adam gibi oyunu izleme şansı için bile alamaya değer. Hangi tuşalara basıcam, CDsi biten combolar hangileri, vs vs diye klavyeyi izlemekten bişi anlamadım oyundaki ilk kalabalık instanceımdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 g15 klavyede sol tarafta proglamlanabilir 18 tane tuş var. combo sekanslarını tuşa kaydedip tek tuşa basarak otomatik combo yapabiliyorsunuz. ben öyle yaptım artık street fighter oynar gibi hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 almak isteyen varsa buradan bana özel mesaj atabilir. pati kardeşlerimize yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 macroyu yazarken tuş basımları arasına kaç MS delay atıyorsun. Veya öyle delay melay time yok bu klavye super akıllı kendi hallediyor delay timeları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 G15 de record tusu var ona basıyorsun sonra combo yapıyorsun mesela o bastıgın tuşları gecikmeler dahil olmak üzere kaydediyor sonra tek tusla yapıyorsun hepsini. Bendede Belkin 52TE var ama kullanmıyorum bana macro yapmak çok kullanışlı gelmedi kontrolünü zaltıyo karakter üzerindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Makro esas PvE kısmı için çok kullanışlı olur yani oyunu izleyip zevk almanı sağlar. PvP için bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar