Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bende kendimi g15 var die avantajlı hissediyordum.. hardcore ve funboy üyelere yönelik ürünler çıkmaya başlamış..

ücret

bu arada burda g15 olanlarla;
aoc destekliyorda sadece hp, stamina ve mana gösteriyor.. farklı bir applet..vs bulan var mı?

Mesaj tarihi:
bu zboard bayagı oyun icin yaptı klavye =), sol taraf aynı, sag taraf degisiyor, age of empires, wow icin falan da vardı... bi de bi oyuna ozel olmayan yine kalite klavyeleri var, onlar da hos bayagı... bu age of conan icin olanı yeni gordum ama eheh...
Mesaj tarihi:
ekstra birsey yok gibi yani say tell shout tuslari disinda ilerde lazim olacak seyler degil bunlar macro adina..

neyse yakin zamanda cikar diye dusunuyorum macro vs gibi seyler bekledigim 3-5 birsey var :)
Mesaj tarihi:
Öyle imiş galiba ama kimse bişi yazmıyor :)
Adam gibi oyunu izleme şansı için bile alamaya değer. Hangi tuşalara basıcam, CDsi biten combolar hangileri, vs vs diye klavyeyi izlemekten bişi anlamadım oyundaki ilk kalabalık instanceımdan :)
Mesaj tarihi:
g15 klavyede sol tarafta proglamlanabilir 18 tane tuş var.
combo sekanslarını tuşa kaydedip tek tuşa basarak otomatik combo yapabiliyorsunuz.
ben öyle yaptım artık street fighter oynar gibi hissetmiyorum.
Mesaj tarihi:
G15 de record tusu var ona basıyorsun sonra combo yapıyorsun mesela o bastıgın tuşları gecikmeler dahil olmak üzere kaydediyor sonra tek tusla yapıyorsun hepsini. Bendede Belkin 52TE var ama kullanmıyorum bana macro yapmak çok kullanışlı gelmedi kontrolünü zaltıyo karakter üzerindeki.
  • Yeni Oluştur...