heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Afush said: Aslında özel olarak aramamıştım facebook accountunu=) Party işi neymiş diye senin yazdığın mesajlara bakmak için nickine tıkladım,orda ismin yazıyodu.Sonra aynı ismi Lex in facebook listesinde gördüm ve olaylar gelişti =D Bi de,ben merak ediyorum sen çok dertleniyosun,kızın erkek arkadaşı merak etmiyo mu bu konuyu?Yani kız neden elaleme sevgilim yok diyo diye merak etmesi ve "Bu kız mavi boncuk mu dağıtıyo" diye şüphelenmesi gerekmez mi? çocuk zaten biliyomuş kızın benimle konuştuğumu ama ona ben onu arkadaş olarak seviyorum öle ciddi bişey yok aramızda diyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 burda ortalığı karıştıran kız ve plazmacı kız olmuş.ee özet ve anafikir ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 e madem konuşmuşsun adamla söyle o zaman senin kız arkadaşın elaleme sevgilim yok diyo diye.O kıza psikolojik işkenceler ederken sen de piskopat bi zevkle izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Afush said: e madem konuşmuşsun adamla söyle o zaman senin kız arkadaşın elaleme sevgilim yok diyo diye.O kıza psikolojik işkenceler ederken sen de piskopat bi zevkle izlersin. aslında düşünmedim değil ortaya bi laf atıp çekileyim bunlar yesinler birbirlerini neyse bugün ailemin bitmez tükenmez ısrarları üzerine düğüne götürüceğim bizimkilerle onları akşama neler oldu anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Yapman gereken tek sey kiza karsi soguk davranman..Sayet senin icin biseyler hissediyorsa kasicaktir,hissetmiyosa gg f10 quit surrender yapicaksin.. Haa uzun vadede bu senin yararinami olucak EVET..cunku iliskileri konusunda yalan soyleyenler genelde aldatmaya meyilli insanlardir..cikmaya baslayip 2 yil sonra baskasinin pantolununu acmaya calisirken bulursan kizi sasirma.. Eminimki guzeldir..melek gibi kizdir..zaten secdiklerimizin hepsi oyledir ama o melegin altinda boyle kahpelikler cikabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 slickers said: benim plazmam var de belki aradan çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 lcd ile tavlıycağın kız mı bu hangisi?ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 fake vol41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Dragonutopia said: Yapman gereken tek sey kiza karsi soguk davranman..Sayet senin icin biseyler hissediyorsa kasicaktir,hissetmiyosa gg f10 quit surrender yapicaksin.. Haa uzun vadede bu senin yararinami olucak EVET..cunku iliskileri konusunda yalan soyleyenler genelde aldatmaya meyilli insanlardir..cikmaya baslayip 2 yil sonra baskasinin pantolununu acmaya calisirken bulursan kizi sasirma.. Eminimki guzeldir..melek gibi kizdir..zaten secdiklerimizin hepsi oyledir ama o melegin altinda boyle kahpelikler cikabiliyor.. dün ablasıyla babam konuştu bayaa bi duyduklarımı söyleyince ablası bayaa utandı ama neyse dediğim gibi hiç yüz vermiyorum o beni ben onu msn den sildik engelledik... bakalım düğün saat 3 te görecez ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ouu kizi once babana sikayet ettin yani, o da gitti ablasina sikayet etti? Sen daha cok `sevdiğinim kişinin erkek arkadaşıyla` konusursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Bu ne ya aile faciası çıkıcak nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 peki baban kızın babasını dövebiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ohaa enteresan bi kişilik.Allah'ım çok şükür böyle değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Gimli said: Bu ne ya aile faciası çıkıcak nerdeyse +15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Saeros said: peki baban kızın babasını dövebiliyo mu bakıznız önceki mesajım, ten temasi aileleri yaklaştırıcaktır evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ne olmus anlamadım kız plazması daha buyuk bırıne mı kacmıs?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bende onu merak ediyorum kız o kız mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yok o değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ciddiye alıp yardımcı olmaya calısanlar var bence cok komikler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Fin said: ciddiye alıp yardımcı olmaya calısanlar var bence cok komikler :)) @fin işmisin siparişmisin malmısın malak mısın nesin bende onu anlamadım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 vallahi duyduk geldik. plazma varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Fin said: ciddiye alıp yardımcı olmaya calısanlar var bence cok komikler :)) katılıyorum tamamen. ben de plazma var diye geldim bakalım iş çıkar mı diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bi büyüğe danış yeni rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 maçı plazmada izleyelim burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar