Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevdiğinim kişinin erkek arkadaşıyla konuşmak

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

Afush said:
Aslında özel olarak aramamıştım facebook accountunu=)
Party işi neymiş diye senin yazdığın mesajlara bakmak için nickine tıkladım,orda ismin yazıyodu.Sonra aynı ismi Lex in facebook listesinde gördüm ve olaylar gelişti =D
Bi de,ben merak ediyorum sen çok dertleniyosun,kızın erkek arkadaşı merak etmiyo mu bu konuyu?Yani kız neden elaleme sevgilim yok diyo diye merak etmesi ve "Bu kız mavi boncuk mu dağıtıyo" diye şüphelenmesi gerekmez mi?

çocuk zaten biliyomuş kızın benimle konuştuğumu ama ona ben onu arkadaş olarak seviyorum öle ciddi bişey yok aramızda diyormuş..
Sosyal ağlarda paylaş

Afush said:
e madem konuşmuşsun adamla söyle o zaman senin kız arkadaşın elaleme sevgilim yok diyo diye.O kıza psikolojik işkenceler ederken sen de piskopat bi zevkle izlersin.

aslında düşünmedim değil ortaya bi laf atıp çekileyim bunlar yesinler birbirlerini

neyse bugün ailemin bitmez tükenmez ısrarları üzerine düğüne götürüceğim bizimkilerle onları

akşama neler oldu anlatırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapman gereken tek sey kiza karsi soguk davranman..Sayet senin icin biseyler hissediyorsa kasicaktir,hissetmiyosa gg f10 quit surrender yapicaksin..
Haa uzun vadede bu senin yararinami olucak EVET..cunku iliskileri konusunda yalan soyleyenler genelde aldatmaya meyilli insanlardir..cikmaya baslayip 2 yil sonra baskasinin pantolununu acmaya calisirken bulursan kizi sasirma..
Eminimki guzeldir..melek gibi kizdir..zaten secdiklerimizin hepsi oyledir ama o melegin altinda boyle kahpelikler cikabiliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:
Yapman gereken tek sey kiza karsi soguk davranman..Sayet senin icin biseyler hissediyorsa kasicaktir,hissetmiyosa gg f10 quit surrender yapicaksin..
Haa uzun vadede bu senin yararinami olucak EVET..cunku iliskileri konusunda yalan soyleyenler genelde aldatmaya meyilli insanlardir..cikmaya baslayip 2 yil sonra baskasinin pantolununu acmaya calisirken bulursan kizi sasirma..
Eminimki guzeldir..melek gibi kizdir..zaten secdiklerimizin hepsi oyledir ama o melegin altinda boyle kahpelikler cikabiliyor..

dün ablasıyla babam konuştu bayaa bi duyduklarımı söyleyince ablası bayaa utandı ama neyse dediğim gibi hiç yüz vermiyorum o beni ben onu msn den sildik engelledik...

bakalım düğün saat 3 te görecez ne olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...