Greeny Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Selamlar Kız arkadaşımla Manisa' ya gidicez nişan için. Oradan Ayvalık' a gidelim diyoruz hem yol üstü sayılır en azından tatil yapacak biryer için. Çeşme biraz tuzlu kaçabilir. Günlüğü 40-50 YTL olan otellere netten baktık da. O kadar bütçemiz yok öğrenci olaraktan. Ayvalık' da bildiğiniz pansiyon vb var mıdır? En azından daha ucuza kalacak bir yer filan? Amaç 3-4 günlüğüne deniz vb görmek. Var mı önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 vay anasını giden yok mu üle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 WAr greeny sarmisaklida bi pansiyon wsar gecen sene biz bi 3 yatali bi 4 yatakli (2+1 yatakli bide 2 eanzali) 2 odayi 50 milyona tuttuk adini hatirlamiyorum ama tarif edeirm isteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hatta zamaninda paticik ayvalik turunu yaptigimiz yer de orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ama gecen sene olmayabilir bi dakka hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 süper olur bonepart , 2 kişiyiz gerçi biz okadar büyüğe gerek yok. küçükleri de vardır gerçi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bonepartın kucağında arabaya binmişliim var benim orda asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya wardir herlade burasi bole ya nasil anlatiyim aile pansiyonu modeli bisi tertemiz ama luks deil yane odalarda dus war tualet war ama iste yane esyalar eski felan abi simdi sarmisakliga geliyosun sarmisaklida otobus durkalarinin oldugu felan bi meydan war otobus ne denir ona iste bilet felan alinir ya otobus sirketlerinin obisi iste o yolu takip eden bi sahil yolu war zaten sarmisakli sahil yolu tek ordan dumduzzz yurucen en sonuna kadar en sonunda yol kivrilcak sola dogru sende takip et orda bi otel war bole entresan havuzlu havuzun yarisi acik yarisi kapali felna onun karsisinda 2 katli bir pansiyon bu my name is earldeki pansiyon gibi orda bi fiyat sor icerlerde cok daha ucuz bi ansiyon war ama heallhound eagle eye felan hatirlar bok kokuyo orasi ama orda pansiyon cok pazarlik et kahvalti almicaz de 5 gun kalcaz de uygun bi fiyata anasirsin adini hatirelamiyorum cok zour dilerim 2 ez gititm ilkinde sansa bi musterimiz goturdu ikincisinde ezbere gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bu konu hala geçerli ise hemen ayvalık merkezde migrosdan sarımsaklı yoluna giderken turizm müdürlüğünü geçtikten sonra 100 metre ileride soldaki pansiyonu tavsiye edeyim adı sanırım mavi pansiyon idi, telefonu da olcak ama bulmam zor şuan fişler arasından normalde fiyatı 40 ytl acık bufe kahvaltı dahil odaları cok rahat otelden kat kat iyi dev gibi balkonu var eskiden malikane imiş pansiyona çevirmişler her katta kitaplık bir sürü kitap fln var katlarında mutfak da var ocak bile var yemek pişir apart gibi :) ama ayvalık a gidicekseniz fazla bişi beklemeyin ben cocuklugumu 18 yasına kadar ayvalık - altınovada gecirmis biri olarak soyleyim ölmüs resmen sarımsaklı hele iğrenç bir yer haline gelmis en ufak bir eglence yok acaip sıkıcı sahilde duş yok yol kenarına cıkıp ona bile duş başı 2 ytl veriyosun heryer giyim dükkanı nargile içicek yer bile bulamadık ayvalıkta yat turu dısında yapıcak bişi yok hakkını vereyim yat turları halan daha cok guzel ve fiyatları cok uygun suan adam bası 15 ytl sınırsız balık + salata içinde ek olarak karpuz da veriyorlar 10-11 gibi cıkıp aksama dogru 6 da geliyor geri cunda adasında da mola veriyor yüzme icin de 4 farklı yerde duruyorlar kesinlikle yapılması gereken bir aktivite öyle ki her gün yat turu yapın yani şezlong kiralamak üstüne yemek yemek cok daha pahalıya patlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Yalnız Berkay bu kadar uzun yazınca hiç çekilmiyormuşsun onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Greeny said: Günlüğü 40-50 YTL olan otellere netten baktık da. Sen sen ol netten bakıp da otellere aldanma. Ek olarak Sarımsaklı çok güzel yerdir, önceden otel bulucam vs diye uğraşma çık git geze geze beğen bi tane pansiyon tamamdır. Ama illa tavsiye istiosan biz Alder Hotel'de kalmıştık, şu günlerde 74 ytl olması lazım günlüğü. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği var. Geç kalırsanız ve yemek kalmazsa şef kendi yemek yapıyor. Odalar çok temiz, tv, klima var. Kendi plajı var, Sarımsaklı Plajı'na da araçla 2-3 dk. mesafede. Cunda'ya mesafesi 20 dk. Bunun dışında buradan başka seçeneklere de bakabilirsin. Yorumlar da var. İlk cümlem ile tezat oldu bu son cümle. Son olarak hatırladığım çok şık ve güzel bir pansiyon var ama adını tam hatırlamıyorum dışarıdan görmüştüm, sanırım o da buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bi 50 km falan daha yol tepip akçaya gelmeni tavsiye ederim.olmadı güre altınoluk yolunda akçaya 3 km uzakta . beachler,clublar,sakin-sessiz yerler bulabilirsin. sarmısaklı , ayvalıkta her şey para olmuş artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ayvalık diilde altınovada var benim bildiğim avalığa arabayla 10 dk altın otel adında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sarmısaklı-Ayvalık'da kampa felan gitmiştim sanırım 6 yaşımda, o gün bugündür de uğramadım. Pek bir şey bildiğim söylenemez, ancak bazı binalar devlete aitti o zamanlar, yazılıp felan gidiliyordu ( halen geçerlidir belki, bi fikrim yok ) orda genelde boş oda olur, o bölümün adamını bulup, işte anahtarlar kimde ise ( o adamın bi adı vardı da unuttum ) , anlaşıp aylık 300-500 gibi rakamlara kiralayabilirsin, devletin malını kiralıyorlar evet, tabii yasal bir işlem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 DynamicK said: ama ayvalık a gidicekseniz fazla bişi beklemeyin ben cocuklugumu 18 yasına kadar ayvalık - altınovada gecirmis biri olarak soyleyim ölmüs resmen Kesin SSK'dır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bencede gitmeyin ayvalık tarafına altınovadaydım bu sene bomboş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 çeşmede geçen sene 20 m a b&b lar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Arkadaşlar 2 hafta içinde Ayvalık'a gitmeyi düşünüyorum söyleyin karı kız yoksa gitmeyelim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Abi standartlarım çok yüksek değil, fazla erkeğe benzemesin bi de nefes alsın yeter. Onlardan da mı yok..? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben makyaj yapsam yeter yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Slat said: Abi standartlarım çok yüksek değil, fazla erkeğe benzemesin bi de nefes alsın yeter. Onlardan da mı yok..? :( Abazanin okumus olani bole olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ordakiler ayaklı dişi gulyabaniler sakın gitme kaç kaç .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahah :) raşıngörlz abi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar