Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayvalık

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Kız arkadaşımla Manisa' ya gidicez nişan için. Oradan Ayvalık' a gidelim diyoruz hem yol üstü sayılır en azından tatil yapacak biryer için. Çeşme biraz tuzlu kaçabilir. Günlüğü 40-50 YTL olan otellere netten baktık da. O kadar bütçemiz yok öğrenci olaraktan.

Ayvalık' da bildiğiniz pansiyon vb var mıdır? En azından daha ucuza kalacak bir yer filan?

Amaç 3-4 günlüğüne deniz vb görmek. Var mı önerisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

ya wardir herlade
burasi bole ya nasil anlatiyim
aile pansiyonu modeli bisi
tertemiz ama luks deil yane
odalarda dus war tualet war ama iste yane esyalar eski felan
abi simdi sarmisakliga geliyosun
sarmisaklida otobus durkalarinin oldugu felan bi meydan war otobus ne denir ona iste bilet felan alinir ya
otobus sirketlerinin obisi iste
o yolu takip eden bi sahil yolu war zaten sarmisakli sahil yolu tek ordan dumduzzz yurucen en sonuna kadar en sonunda yol kivrilcak
sola dogru sende takip et orda bi otel war bole entresan havuzlu havuzun yarisi acik yarisi kapali felna
onun karsisinda 2 katli bir pansiyon
bu my name is earldeki pansiyon gibi
orda bi fiyat sor
icerlerde cok daha ucuz bi ansiyon war ama heallhound eagle eye felan hatirlar
bok kokuyo orasi

ama orda pansiyon cok
pazarlik et
kahvalti almicaz de
5 gun kalcaz de
uygun bi fiyata anasirsin
adini hatirelamiyorum
cok zour dilerim 2 ez gititm ilkinde sansa bi musterimiz goturdu
ikincisinde ezbere gittim
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Admin
bu konu hala geçerli ise hemen ayvalık merkezde migrosdan sarımsaklı yoluna giderken turizm müdürlüğünü geçtikten sonra 100 metre ileride soldaki pansiyonu tavsiye edeyim

adı sanırım mavi pansiyon idi, telefonu da olcak ama bulmam zor şuan fişler arasından

normalde fiyatı 40 ytl acık bufe kahvaltı dahil
odaları cok rahat otelden kat kat iyi
dev gibi balkonu var eskiden malikane imiş pansiyona çevirmişler
her katta kitaplık bir sürü kitap fln var
katlarında mutfak da var ocak bile var yemek pişir apart gibi :)

ama ayvalık a gidicekseniz fazla bişi beklemeyin ben cocuklugumu 18 yasına kadar ayvalık - altınovada gecirmis biri olarak soyleyim ölmüs resmen

sarımsaklı hele iğrenç bir yer haline gelmis en ufak bir eglence yok acaip sıkıcı sahilde duş yok yol kenarına cıkıp ona bile duş başı 2 ytl veriyosun
heryer giyim dükkanı nargile içicek yer bile bulamadık
ayvalıkta yat turu dısında yapıcak bişi yok hakkını vereyim yat turları halan daha cok guzel ve fiyatları cok uygun suan adam bası 15 ytl sınırsız balık + salata içinde ek olarak karpuz da veriyorlar
10-11 gibi cıkıp aksama dogru 6 da geliyor geri
cunda adasında da mola veriyor yüzme icin de 4 farklı yerde duruyorlar kesinlikle yapılması gereken bir aktivite

öyle ki her gün yat turu yapın yani şezlong kiralamak üstüne yemek yemek cok daha pahalıya patlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
Günlüğü 40-50 YTL olan otellere netten baktık da.

Sen sen ol netten bakıp da otellere aldanma. Ek olarak Sarımsaklı çok güzel yerdir, önceden otel bulucam vs diye uğraşma çık git geze geze beğen bi tane pansiyon tamamdır. Ama illa tavsiye istiosan biz Alder Hotel'de kalmıştık, şu günlerde 74 ytl olması lazım günlüğü. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği var. Geç kalırsanız ve yemek kalmazsa şef kendi yemek yapıyor. Odalar çok temiz, tv, klima var. Kendi plajı var, Sarımsaklı Plajı'na da araçla 2-3 dk. mesafede. Cunda'ya mesafesi 20 dk.

Bunun dışında buradan başka seçeneklere de bakabilirsin. Yorumlar da var. İlk cümlem ile tezat oldu bu son cümle. Son olarak hatırladığım çok şık ve güzel bir pansiyon var ama adını tam hatırlamıyorum dışarıdan görmüştüm, sanırım o da buydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sarmısaklı-Ayvalık'da kampa felan gitmiştim sanırım 6 yaşımda, o gün bugündür de uğramadım.
Pek bir şey bildiğim söylenemez, ancak bazı binalar devlete aitti o zamanlar, yazılıp felan gidiliyordu ( halen geçerlidir belki, bi fikrim yok ) orda genelde boş oda olur, o bölümün adamını bulup, işte anahtarlar kimde ise ( o adamın bi adı vardı da unuttum ) , anlaşıp aylık 300-500 gibi rakamlara kiralayabilirsin, devletin malını kiralıyorlar evet, tabii yasal bir işlem değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...