Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden kız arkadaşım yok benim ya

Hagii

Öne çıkan mesajlar

MyDyingBride said:
Alcadras said:
yapı meselesi. kaybı 0 ama önemli olan gidip konuşma/açılma cesaretini bulma. bir kere yapsa o işi, devamı gelecek, çıkıcak kabuğundan. ama o mesele işte. misal ben şu ana kadar bir kez bile bir kıza teklif etmedim. :) hep karşı taraftan gelişti action. garip gelebilir. bence garip. :)

abi bi iman power gelcek artık..

yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:
herkese yavşa diye birşey yok. eğer öyle olsaydı çoktan derdim nasıl olsa birisi hayır dese diğeri evet der.

bakın baştada yazdım en çekindiğim nokta şu:
eğer kabul etmezse arkadaş gibi de yaklaşamam ve arkadaş gibi ona yaklaşmam, konuşmam ve en önemlisi gülüşünü izlemem gibi şeylerimi de kaybederim. bana karşı somurtacaktır haliyle

o noktada olayi elektrik devralir.hatundan aliosan bisiler, gogog

nasil elektrik aliniri anlattirma simdi bide
Sosyal ağlarda paylaş

Zebilith said:
Hagii said:
kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok.

işte bunlar yüzünden.

edit: orta yaşlı bi hatun bulup evlenebilirsin ama belki

hiç alakası yok.benim senelerce yaptığım kızın haddi hesabı kalmadı,benimde ne içkim ne sigaram var.sadece biraz daha girişken ol,arkadaşsın falan filan,sana ilgi duyduğunu farkedersen,biraz daha nasıl desem,piç takıl yani.Kaybedecek neyin varki,enfazla henüz edinmediğin bi arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

kaybedecek birşeyim yok. gideceğim kıza diyeceğim. seni arkadaş olarak gördüm derse desin varsın ne yapayım.

ama bi kabul eder se çok güzel olacak. ama hafta içi görecek miyim o var olmaz sa bi tel i ni alayım.

birşey elinden gidince değeri anlaşılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

bir de yaş seviyesi düştü diyen gerisinden zekalı arkadaşlara hitaben bu ülkenin kültürel farkı denen bir gerçek var.

siz bi kız arkadaşla yan yana parkata oturmadınız mı

biz ise oturduk mu sorun oluyor bilmem anlatabildim mi?

olayı at gözlüğü çerçevesinde cevaplayan arkadaşlara teessssssüf eder hayatlarında böyle odunca devam etmelerini dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim durumum senden daha kötü, içkim de var, öküz gibi göbeğim(hatta kilodan göğüs bile var) ve inan bolca duydum "seni arkadaş olarak seviyorum" lafını. Netekim hiçbiriyle knouşmadım oandan sonra(biri hariç). Öyle söylemeden önce hissettiğim o garip "ya böyle der de arkadaşlığımız biterse?"nin aslında "Ulahn ayıp o seni arkadaşı olarak görüyor, sense niyeti bozmuşun." utanması olduğunu anlıyor insan bi süre sonra. Yoksa etrafta arkadaş olabileceğin bir sürü kafa kız var. He can dostusundur bilemem; ama kuzenimin beni arkadaşlarımla gördüğü zaman replik her şeyi anlatmaya yeter herhalde:
-Lahn şu kumral ola süpermiş, ayarlasana bana.
-Ne alaka? Hem benim sevgilim olmadığını nereden biliyorsun?
-Sen böyle kızlarla anca arkadaş olabilirsin. Amuhahaha!

Sad but true...
Sosyal ağlarda paylaş

Karşı cinsle arkadaşlık değil de yakın dostluk kurmak zor birşey. İki taraf için de. Çünkü birbirini gerçekten çok seviyor o durumda bu kişiler, ve ister istemez zaman zaman acaba başka türlü de seviyor muyum diye düşünüyorlar falan. Önüne geçemezsen acı veren bir duruma dönüşüyor.

Hayat garip birşey de o sen bunlarla anca arkadaş olursun olayı da istatistik sadece ama gerçek değil. Sonuçta dış görünüşe fazla önem vermeyen, senin kişiliğinden etkilenip sana aşık olacak taş gibi bir kız da olabilir. Sen de ona denk gelebilirsin işte.

Bende de vardır o ya reddederse korkusu ama cidden sevmişsem kızı anca o zaman olur. O anda o kadar vazgeçilmez olmadıysa benim için sorun olmaz ama o duruma geldiyse söyleyemem, içime atar bitiririm yani. Çünkü sonra asla gerçekten dost olamazsın, sana karşı hep bi soğukluğu olur. Senin normal arkadaşlarına yaptığın güzellikler kendine yapılınca altında başka birşey arar. Zor olur, kötü olur.

Bunu istemediğimden artık öyle durumlara girişmöiyorum. Yeni tanırken yazılmak lazım öyle iyi tanıdıktan sonra saçma durumlar olma olasılığı artıyor bunu anladım ben.

Ayrıca şu da var ki karşı taraftan anlamak bazı durumlarda yalan. Bana her türlü çok değer verdiğini ve beni çok sevdiğini anlayabilirim ama sevme şeklini anlayamam. Yani kız bunlar, yaşı 16 da olsa 46 da olsa anlayamazsın ki..
Sosyal ağlarda paylaş

Zebilith said:
Hagii said:
kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok.

işte bunlar yüzünden.

edit: orta yaşlı bi hatun bulup evlenebilirsin ama belki

evet bunlar yüzünden.. devir iyi çocuk devri değil. kötü çocuk devri..

ben de aynı dertten muzdaripim malesef
Sosyal ağlarda paylaş

abi soru sormayın cevap alırsınız diye diye öğretemedi Ema size bir türlü.
uygun an olursa öpersin kızı biter, bu kadar lan.
ne kastınız. çok kolay halbusi.
eğer olmıcaksa zaten o "an" gelmemiştir hatalısın.
diyelim hata yaptın ya tokat ya tokat gibi ayar alırsın ama öpmüş olursun en azından. haha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...