Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden kız arkadaşım yok benim ya

Hagii

Öne çıkan mesajlar

çekingen falan da değilim. uzun boyluyum yakışıklıda sayılırım. kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok.

kızlarla aramda iyi çok iyi sohbette yapıyorum ama gel gör ki bir kıza açılacağım zaman sanki birileri beni tutuyor

ya kabul etmez se korkusu var içimde her zaman. zaten kızdan hoşlanıyorum ve sürekli onunla olmak istiyorum. teklif etmek falan da sorun değil gider erkek çe kendim de yaparım. ama ya hayır derse.

işte o zaman arkadaş gibi de konuşamam onunla utanır sıkılırım. yanında bir nebze bulunmak durumum da gider elimden

ben nerede yanlış yapıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

açılma olayının kendisi yamuk gibi sanki ya, corfş diye öp işte direk, filmlerde oluyo ya hani
kaşlarını da kımıldat böyle çok duygulu gibi kıpır kıpır
kokulu mum falan al
"ben senden hoşlanıyom" diyince sanki böyle coşkun bir sel gibiyim önüme katıp sürüklerim gibi sanki, sanki arkadaşlık kesmedi beni biraz farklı olaylara kayalım gibi, çok ürkünç DEYİL Mİ?
Sosyal ağlarda paylaş

illa ağzından "ben seni seviyom,çık benle" gibi bişeyin çıkması gerekmez. Gözlerinle anlat işte, kızın niyeti varsa gediğine girer zaten. Gerisi de gelir, birlikte bile keşfedersin bardır cafedir nolcak =)

Platonik olup olmadığını fark edemiyo musun bi de ya, bi elektrik alır insan. Almıyosan tabi açılma hiç gerek yok :p
Sosyal ağlarda paylaş

ben de kendi kendime dedim zaten kızın niyeti var sa zaten bunu belli eder sözler olmadan herşey olur diye ama kız gayet yakın da davranıyor ama ben doğru mu algılıyorum.

en son şu cümleyi duyabilme ihtimali korkutuyor beni ve bütün iş te orada bitiyor. ben seni arkadaşım olarak görmüştüm lafı
Sosyal ağlarda paylaş

Alcadras said:
yapı meselesi. kaybı 0 ama önemli olan gidip konuşma/açılma cesaretini bulma. bir kere yapsa o işi, devamı gelecek, çıkıcak kabuğundan. ama o mesele işte. misal ben şu ana kadar bir kez bile bir kıza teklif etmedim. :) hep karşı taraftan gelişti action. garip gelebilir. bence garip. :)

abi bi iman power gelcek artık..
Sosyal ağlarda paylaş

herkese yavşa diye birşey yok. eğer öyle olsaydı çoktan derdim nasıl olsa birisi hayır dese diğeri evet der.

bakın baştada yazdım en çekindiğim nokta şu:
eğer kabul etmezse arkadaş gibi de yaklaşamam ve arkadaş gibi ona yaklaşmam, konuşmam ve en önemlisi gülüşünü izlemem gibi şeylerimi de kaybederim. bana karşı somurtacaktır haliyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...