Hagii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 çekingen falan da değilim. uzun boyluyum yakışıklıda sayılırım. kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok. kızlarla aramda iyi çok iyi sohbette yapıyorum ama gel gör ki bir kıza açılacağım zaman sanki birileri beni tutuyor ya kabul etmez se korkusu var içimde her zaman. zaten kızdan hoşlanıyorum ve sürekli onunla olmak istiyorum. teklif etmek falan da sorun değil gider erkek çe kendim de yaparım. ama ya hayır derse. işte o zaman arkadaş gibi de konuşamam onunla utanır sıkılırım. yanında bir nebze bulunmak durumum da gider elimden ben nerede yanlış yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 konuşma o zaman arkadaş olarakta. bakma suratına hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 açılma olayının kendisi yamuk gibi sanki ya, corfş diye öp işte direk, filmlerde oluyo ya hani kaşlarını da kımıldat böyle çok duygulu gibi kıpır kıpır kokulu mum falan al "ben senden hoşlanıyom" diyince sanki böyle coşkun bir sel gibiyim önüme katıp sürüklerim gibi sanki, sanki arkadaşlık kesmedi beni biraz farklı olaylara kayalım gibi, çok ürkünç DEYİL Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 illa ağzından "ben seni seviyom,çık benle" gibi bişeyin çıkması gerekmez. Gözlerinle anlat işte, kızın niyeti varsa gediğine girer zaten. Gerisi de gelir, birlikte bile keşfedersin bardır cafedir nolcak =) Platonik olup olmadığını fark edemiyo musun bi de ya, bi elektrik alır insan. Almıyosan tabi açılma hiç gerek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yavuz, bu önerilerle hayat anca karartırsın. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dasdsa bir an üstüme alındım diyorum nolyoz. saeros adaşımdı unutmuşum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 -sevgilim tiksinmessen ağzından öpcem -nöy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hagii said: kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok. işte bunlar yüzünden. edit: orta yaşlı bi hatun bulup evlenebilirsin ama belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Lancelion said: yavuz, bu önerilerle hayat anca karartırsın. =anlamak için amuda kalkmam gerekti, neler yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben de kendi kendime dedim zaten kızın niyeti var sa zaten bunu belli eder sözler olmadan herşey olur diye ama kız gayet yakın da davranıyor ama ben doğru mu algılıyorum. en son şu cümleyi duyabilme ihtimali korkutuyor beni ve bütün iş te orada bitiyor. ben seni arkadaşım olarak görmüştüm lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 git bi kıza arkadasım olurmusun de (saka yapmıyorum cidden ise yaricak bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 öyle birşey derse vur tokatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Utanma. Kabul etmezse dost ayağına da yatıp birkaç icraat yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gün gelir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 "ımmm.. bu şarabı tatmalısın muhteşem. gel birer kadeh içelim bizim çardakta" benim büyülü sözcüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 deneysel olman lazım hacı. kır kabuğunu, enginlere sığma, taş! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi "ya hayir derse ?" orta okulda mevcut olan bir sendrom.acil aş.kaybin 0 olacak merak etme ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Saeros said: corfş Kilit nokta burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 git herkese yavsa surumden kazanırsın biri olmassa biri adslgkjadsşlkjhadlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yapı meselesi. kaybı 0 ama önemli olan gidip konuşma/açılma cesaretini bulma. bir kere yapsa o işi, devamı gelecek, çıkıcak kabuğundan. ama o mesele işte. misal ben şu ana kadar bir kez bile bir kıza teklif etmedim. :) hep karşı taraftan gelişti action. garip gelebilir. bence garip. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Alcadras said: yapı meselesi. kaybı 0 ama önemli olan gidip konuşma/açılma cesaretini bulma. bir kere yapsa o işi, devamı gelecek, çıkıcak kabuğundan. ama o mesele işte. misal ben şu ana kadar bir kez bile bir kıza teklif etmedim. :) hep karşı taraftan gelişti action. garip gelebilir. bence garip. :) abi bi iman power gelcek artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 20 kere kendi kendine zellah de, aynaya bakarak ama. ertesi gün mükemmel bir özgüvenin olacak. zellah zellah zellah zellah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 axedice said: Saeros said: corfş Kilit nokta burası. böyle öpmezsen fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 herkese yavşa diye birşey yok. eğer öyle olsaydı çoktan derdim nasıl olsa birisi hayır dese diğeri evet der. bakın baştada yazdım en çekindiğim nokta şu: eğer kabul etmezse arkadaş gibi de yaklaşamam ve arkadaş gibi ona yaklaşmam, konuşmam ve en önemlisi gülüşünü izlemem gibi şeylerimi de kaybederim. bana karşı somurtacaktır haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kanalizayson çukuruna kafa üstü düştüm, bişey olmadı. neden? çünkü iman gücüyle düştüm(kafanın büyük kısmı kıpkırmızı). şeklinde bir açıklama görmüştüm. ana haberde bir sarhoş haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar