SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bir aferime hasret kalmıstım. Yegane amacıma ulastım. Gözlerimin önündeki sis perdesi yerini kır papatyalarına bıraktı. Ben bi tuvaletimi yapıp gelim. Edit: Tuvaletimle ilgilenen olmamıs? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu kadar noktalama işareti yeter. hadi herkese iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet bende poker'e sarıyorum facebook'dan oynamak isteyen varsa bana ulaşsın all in! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben de uyuyayım yarın erken kalkıcam parka gelirsen çaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aquila said: kavga olmicak mi yani simdi? olcak olcak özelden buluşma yerini ayarlıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Orhan herşeyini elinden aldım hala oynuyosun şu oyunu. Gururunu da almısım lan elinden ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 PrudenT said: ben de uyuyayım yarın erken kalkıcam parka gelirsen çaldır evine geliyim istiyosan annen babana sığınırsın belki olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 2 kupa geldi renk yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aga gitmeyin ya :(:(:/(:(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Gidin salıncaklarda sallanın, martılara ekmek atın falan ya da mahzun kırmızı gülden hepimiz kardesiz i dinleyin o sırada ipodtan falan.. olmaz mı ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hiç bi sorunum olmayan bu adam kendini böyle rezil etti benim tek istediğim adam gibi konuşmaktı umarım başka insanı sinir kendini böyle rezil eden hıyarlar çıkmaz bidaha bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yok valla sen kendini rezil ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 burtonesk said: yok valla sen kendini rezil ettin. bana birbirini tanımayan biri cevap yazsın avukatlarla ilgilenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bana kimse hayır diyemez:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben kimseyi tanımıyorum sen rezil oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 burtonesk said: bana kimse hayır diyemez:( niye adın liv tyler mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ben burtoneks i tanımıorm ona hak veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben de tanımıyorum ulan :( selam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anodhen said: burtonesk said: bana kimse hayır diyemez:( niye adın liv tyler mı? pru lafı sana bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 from u da tanımıorm. o halde selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adama hiç bişi demedim bana özelden mesaj yazdı diklendi neden dikleniyosun dedim bela istiyorum dedi kalktı bu konuşmaları burada herkesle paylaştı artislik yapıp gel diyince yusuf yusuf attı ve ben rezil oldum öylemi iyi geceler arkadaşlar rezillik ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 burtonesk said: Anodhen said: burtonesk said: bana kimse hayır diyemez:( niye adın liv tyler mı? pru lafı sana bırakıyorum. ben liv tyler'a hayır dedim. ama burto'ya diyemedim. anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anodhen said: adama hiç bişi demedim bana özelden mesaj yazdı diklendi neden dikleniyosun dedim bela istiyorum dedi kalktı bu konuşmaları burada herkesle paylaştı artislik yapıp gel diyince yusuf yusuf attı ve ben rezil oldum öylemi iyi geceler arkadaşlar rezillik ortada hadi rezilliği ortadan kaldır git uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gelmiceksen niye adres istiyosun aga sen de o zaman iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar