Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 PrudenT said: ahahahu çok eğlencelisin ama gelmicem özür de dilemiyorum fatal error ver hadi işte tam bi klavye delikanlısına yakışan hareket olm erkek olun lafınızın arkasında durun madem belayı seviyosun bulaşacak adam arıyosun durduk yere bütün iyi niyetimi bana bulaşarak kullanıyosun biraz delikanlıysan GELİRSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 NOKTALAMA İŞARETİ VAR GÖRDÜM!!!! işi kapıyosun hea yavaş yavaş çakal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 pru söz dinle ve GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hani nerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 *kayfesini yudumnar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dur bakim elimde 2 sinek var renk yaparım inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 FromTheHell said: *kayfesini yudumnar* ayıp ettin şimdi. hani bize gayfe*? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 git kendini çok sevdirmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 urmesque said: FromTheHell said: *kayfesini yudumnar* ayıp ettin şimdi. hani bize gayfe*? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ayıp ama bea 3 tane maça mı açılır yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anodhen said: PrudenT said: ahahahu çok eğlencelisin ama gelmicem özür de dilemiyorum fatal error ver hadi işte tam bi klavye delikanlısına yakışan hareket olm erkek olun lafınızın arkasında durun madem belayı seviyosun bulaşacak adam arıyosun durduk yere bütün iyi niyetimi bana bulaşarak kullanıyosun biraz delikanlıysan GELİRSİN! adres istiyosun veriyoruz gelmiyosun, senin için niye kentkart'ımdan 58ykr eksilteyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 FromTheHell said: urmesque said: FromTheHell said: *kayfesini yudumnar* ayıp ettin şimdi. hani bize gayfe*? :( ÖZÜR DİLE!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anodhen hakli, gitmezsen adam degilsin ya da o gelebilir sana, adresi vermissin, her sekilde ss or it didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adamınbiri said: Anodhen said: urmesque said: niye özür diliyor onu anlamadım ben :S bi kaç sayfa geirde özel konuşma dialoğu var anlarsın niye olduğunu özür dile sende! ona dile diyene kadar kendin dile ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 BEN YALADIĞIMI YUTMAM AGA! oha ne dedim lan TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALAMAM olcaktı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 keşke ankaradAdA kentkart olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 özür dilerim pru:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 burtonesk said: keşke ankaradAdA kentkart olsa. dada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 burtonesk said: keşke ankaradAdA kentkart olsa. antalyada antkart var. çok komik 2 haftada bozuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aha çifte ban gelio, vallaha geliyo! edit: imla hasudhasjdhajhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu seferde 2 kupa geldi bakalım bu sefer renk yapabilcem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bana mı bana mı *heyecanlanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 FromTheHell said: BEN YALADIĞIMI YUTMAM AGA! oha ne dedim lan TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALAMAM olcaktı ahah bu kaynamasın arada s dfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bi karar ver spit or swallow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hayda bu seferde 3 sinek açıldı yere küfür gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar